Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 17.11.2021, 17:10 • Rocknet Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku – 32:37
    Střely mimo – 13:7
    Zblokované střely – 7:9
    Hity – 12:12
    Trestné minuty – 6:4 (19:40:37)
     
    Máme za sebou dnešní utkání! Kladno se ve třetí periodě dostalo do opětovného vedení, když se trefil přesně pod horní tyč Jaromír Jágr po Plekancově přihrávce.

    Nejlepšími hráči dnešního utkání byli zvoleni Michal Plutnar (Energie) a Jaromír Jágr (Rytíři).
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tomáš Plekanec se dostal ke kotouči a pak ho vyhodil až do rohu karlovarského pásma. Kladno dnes vítězí!
     
    59:28
    Jakub Flek pálil z obdobné pozice, z levého vrcholku kruhu z brankářova pohledu. Bow se včas přemístil a kotouč vyrazil za svou branku. Času už moc nezbývá.
     
    58:46
    Flek se v rychlosti obtočil a pálil k bližší tyči. S jeho pokusem si Bow poradil a pak nastala před brankovištěm nepřehledná situace. Nakonec z ní vyšli vítězně Rytíři, když vyhazují do středního pásma.
     
    58:17
    Lukáš Pulpán vystřelil od modré čáry dobře. Nicméně Bow tento projektil po celou dobu letu viděl a pak stačilo jen máchnout lapačkou. Po zákroku si bere střídačka hostí oddychový čas.
     
    58:01
    Pozor! Nyní už je Habal na střídačce a místo něho naskočil na led Kulich.
     
    57:52
    Čeká nás klíčové rozuzlení dnešního duelu. Habal zůstává v brance, i tak bude mít Energie početní převahu. Baránek už usedá na trestnou lavici.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Baránek – 2 min., krosček).
     
    57:18
    Hostující fanoušci si přejí vyrovnání svého celku. Zatím se ovšem kladenští dobře brání, nyní vyhodili šikovně tak, aby se nejednalo o zakázané uvolnění. Bow prozatím zasahovat nemusí.
     
    56:37
    Zakázané uvolnění kladenských Rytířů nám opět přesune hru před gólmana Bowa. Prozatím karlovarský celek svého brankáře neodvolává.
     
    56:04
    Michal Plutnar vyslal pokus od modré čáry. Tentokrát ovšem neměl Bow problém zasáhnout, neboť měl čistý výhled. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    55:23
    Melka s Baránkem kotouč v útočném pásmu neudrželi, naopak se k němu dostávají hostující hokejisté. Karlovy Vary budou muset pomalu začít se závěrečným náporem.
     
    54:01
    Tomáš Havlín vyslal od modré čáry pořádnou dělovku. Bow s ní měl co dělat. Nakonec ji dostal napoprvé před brankoviště, pak si se spoluhráči poradili a dostali ji mimo dosah hostujících hráčů.
     
    53:35
    Jeden z kladenských obránců po delší době vyslal střelu také na opačnou branku. Habal ale zasahovat taktéž nemusí, neboť puk míří těsně nad horní tyčku a zastavil se až o zadní mantinel.
     
    52:42
    A obrázek hry se nemění. I nyní jsou hosté nastěhováni před Bowem. Ten ale prozatím moc práce nemá.
     
    51:39
    Třetí perioda už na šance není tak bohatá, jako byly dvě předešlé. Nyní jsou v pásmu nastěhování karlovarští hokejisté, kteří potřebují minimálně jednu branku.
     
    50:26
    Antonín Melka se šikovně dostal ke kotouči v těsné blízkosti Habalovy svatyně. Zkusil to zhruba někam mezi ruku a brankářovo tělo. Habal se ale připravil a zasáhl, jak bylo potřeba.
     
    49:43
    Michal Plutnar dostal kotouč ze vzduchu na hokejky pro spoluhráče. Karlovarští se pak snažili přejít přes střední pásmo, jenže se dostali do ofsajdového postavení.
     
    49:15
    Po nepřesné přihrávce v útočném pásmu nepřesně přihrál Jakub Flek. Z toho mohl těžit Ladislav Zikmnund, který byl vyslán do samostatného úniku. Habal mu ale nakonec nedal příliš prostoru a uchránil svůj tým od čtvrtého inkasovaného gólu.
     
    48:04
    Patrik Parkkonen nabral rychlost a z pozice obránce se vydal do útoku. Když byl ve velkém střeleckém úhlu, zkusil to na bližší horní růžek. Trefil však jen boční síť, od níž se puk odráží zpět do hry.
    46:57 Jaromír JÁGR - 3:2
     
    46:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Rytíři jdou podruhé v utkání do vedení! Tomáš Plekanec objel soupeřovu branku a hledal, komu by mohl přihrát. Viděl před brankou stojícího JAROMÍRA JÁGRA. Ten nastavil hůl a kotouč dostal přesně pod tyč. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    46:38
    Tomáš Plekanec se vymotal ze souboje u hrazení a otočil se směrem na branku. Zkusil to na vzdálenější tyč, jenže netrefil.
     
    45:39
    Mimochodem, dnes je to také souboj na tribunách. Do Chomutova si našlo cestu hned několik kladenských, tak karlovarských fanoušků. Oba kotly jsou slyšet a vytvářejí dobrou atmosféru.
     
    44:32
    Marek Račuk udržel kotouč při souboji za soupeřovou brankou. Pak poslal puk na Baránka, který to zkusil od modré čáry. Jeho pokus byl ale vyražen mimo nebezpečí.
     
    43:12
    Kladno má ve svém držení kotouč o něco více v těchto momentech. Nemohlo se s ním ale dlouho dostat přes střední pásmo. Až potom Jaromír Jágr zavezl a vystřelil. Jeho pokus ale nenadělal karlovarskému brankáři výraznější problémy.
     
    42:20
    Antonín Melka inkasoval ve středním pásmu velmi ostrý hit. Je ale v pořádku a ihned míří na střídačku kladenských hráčů.
     
    41:47
    Nyní se kotouč přesouvá ze strany na stranu, žádný z týmů jej nemůže dostat pevně pod kontrolu. Mezitím už je samozřejmě na ledě Osmík, který se vrátil z trestné lavice.
     
    41:01
    Jakub Flek nabral rychlost a vydal se v oslabení ohrozit soupeřovu svatyni. Flekův pokus nebyl vůbec špatný, Bow ho napoprvé nedokázal zkrotit. Až potom se k němu odrazil puk napodruhé a Bow ho schoval pod lapačku.
     
    40:07
    Kladenští hokejisté začínají poslední dvacetiminutovku v početní převaze. Ta, pokud nedojde k jejímu proměnění v branku, bude trvat ještě déle než minutu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba celky jsou nastoupeny na hrací ploše, pomalu se může jít do posledního dějství.
     
    Máme za sebou druhou periodu. V ní jsme viděli pouze jednu branku, kterou zapsali kladenští hokejisté. Adam Kubík se šikovně prosadil a zařídil nerozhodný stav. V poslední dvacetiminutovce se tedy bude začínat odznovu. A zcela určitě nás čeká napínavý rozuzlení tohoto duelu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Jaromír Jágr stál na svém přesilovkovém místě. Flek ale do jeho střely vložil hůl a díky tomu šel pokus mimo brankovou konstrukci.
     
    39:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Osmík – 2 min., hákování).
     
    38:30
    Nyní hned dvakrát Karlovarští zaváhali v obraně při vlastní přesilovce! Adam Kubík ujel se Zikmundem do přečíslení, nicméně Kubíkovu přihrávku na vzdálenější tyč zastavili domácí obránci.
     
    37:49
    Koblasa střílel z poměrně velké vzdálenosti střílel do horních pater branky. Nicméně nepřesně. Puk se odrazil od zadního mantinelu až mimo útočné pásmo hostí.
     
    37:26
    Karlovy Vary jsou již nastěhovány v útočném pásmu. Kotouč mají již plně pod kontrolou, tak uvidíme, jak početní převahu zužitkují.
     
    37:08
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:29
    Michal Plutnar taktéž v odobné pozici jako před chvílí Redlich! Jeho pokus byl o něco lepší, nicméně ani tento pokus nakonec za záda soupeřova gólmana nepropadl.
     
    36:06
    Tomáš Redlich dostal přihrávku do tandemu. Byl v poměrně dobré pozici, jenže zároveň tísněn obráncem. Zřejmě i proto jeho pokus nakonec neletěl mezi tři tyče.
     
    35:13
    Nezbývalo mnoho a Melka se málem dostal do samostného úniku! Zkoušel proskočit mezi oběma obránci, ti ale nakonec měli ke kotouči o něco blíže a zvládli si společně poradit.
     
    34:15
    Jakub Flek nabral rychlost a zavezl kotouč do pásma. V rohu ledové plochy ho ale soupeř obral o puk a naopak tak míří do útoku kladenští Rytíři.
     
    33:33
    Ladislav Zikmund se zdá být po návratu do kladenského celku ze Sparty velmi aktivní! Nyní dobře najel až před branku, v pravý moment mu ale poslední z karlovarských hráčů zablokoval hůl, a tak Zikmund nemohl zakončovat, jak by si přál.
    33:01 Adam KUBÍK - 2:2
     
    33:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno. V přesilovce se to Rytířům ještě nepovedlo, o chvíli později potom ano. ADAM KUBÍK nabruslil do střelecké pozice. Nejprve odrazil kotouč od betonu, následně z dorážky už posílá kotouč přesně, kam bylo třeba. Bez asistence.
     
    32:35
    A byl z toho rychlý brejk směrem na Boowu branku. Proužek posílal přihrávku na vzdálenější tyč, kde byl Beránek. Ten však nemohl zakončovat, neboť přihrávka na něj nebyla přesná.
     
    32:13
    Patrik Parkkonen si dobře poradil za brankou svého týmu, kde udržel kotouč pro svůj týmy. Karlovy Vary tak míří na opačnou stranu.
     
    31:06
    A tentýž hráč v šanci i potřetí. Tentokrát se k němu odrazil kotouč příhodně blízko brankoviště. Hlava jej pak adresoval na spoluhráče, který ale zakončovat nemohl, neboť karlovarská obrana přihrávku zkrotila.
     
    30:16
    Nicolas Hlava v akci i podruhé. Tentokrát najel do tandemu a dostal kotouč. Byl určitě v lepší pozici. Ani tentokrát ale netrefil zařízení, byť lehce do něj Habal pravděpodobně zasáhl.
     
    29:43
    Jaromír Jágr poslal kotouč před branku, kde do něj nebezpečně pro karlovarské hráče plácl Nicolas Hlava. Hlava byl ale v těžké pozici a i proto jej neposlal přesně, jak by bylo potřeba.
     
    29:30
    Tomáš Plekanec našel na opačné straně pásma Jaromíra Jágra. Ten pak pálil v rychlosti na bližší tyč. Habal se ale stihl bez problémů přemístit a na rameni pak puk schoval.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Weinhold – 2 min., držení).
     
    28:31
    Ondřej Beránek nabruslil do útoku z rychlého protiútoku. Vzal celou akci na sebe, když táhlou střelou mířil na bližší horní růžek. Ten měl ovšem Bow i tentokrát pokrytý.
     
    28:14
    Jake Dotchin dostal kotouč na modrou čáru. Měl dostatek prostoru a vyslal poměrně nebezpečnou střelu. Ta se ale odrazila jen od některého z hráčů před brankou a skončil v ochranné síti.
     
    27:49
    Na opačné straně pak Havlín v rychlosti nabruslil do pásma a zkusil štěstí střelou do horních pater branky. Bow však máchl svou lapačkou a v ní schoval kotouč přesně.
     
    27:28
    Marek Baránek nabral rychlost a zavezl kotouč do pásma. Kladno ale nic moc v pásmu nevymyslelo, neboť karlovarská obrana si s Baránkem poradila a o puk jej znovu obrala.
     
    26:12
    Zatím se přesilovka Energií příliš nedaří. Hosté se sice drží v pásmu, nemohou se ale propracovat k nebezpečnější střele. Ta zatím nejvýraznější přišla před chvílí z hole Fleka.
     
    25:14
    První přesilovková střela nebyla vůbec špatná. Jakub Flek si od modré čáry najel zhruba na vrcholek kruhu. Odtud pak vyslal pořádnou dělovku, nicméně střela šla doprostřed branky, kde byl Bow připraven k zákroku.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jake Dotchin – 2 min., držení).
     
    24:05
    Patrik Parkkonen dobře najel do pásma po pravém křídle. Z něho pak šikovně střílel. Kotouč sice nešel mezi tři tyče, ale k teči neměl jeden z jeho spoluhráčů vůbec daleko. Nakonec ale kladenská obrana vše ustála.
     
    23:07
    Jake Dotchin byl nakonec za brankou svého gólmana úspěšný a dostal puk na hokejky svých spoluhráčů. Rytíři se pak snažili přejít do pásma, jenže kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    22:26
    Vypadá to, že hostující hokejisté prozatím navazují na výkon z předešlé třetiny. I nyní jsou aktivnější a Beránek před chvílí mohl navýšit vedení na dvougólové.
     
    21:30
    Beránek se ocitl před kladenskou svatyní, kam se k němu také dostal kotouč! Jeho následný pokus šel z první a nebyl vůbec špatný. Bow však povyjel a Beránkův pokus dostal mimo. O chvíli později Beránek také nebyl proti kladenskému brankářovi úspěšný.
     
    20:37
    Druhá třetina již začala. Nyní se bude poté, co se kladenští hokejisté dostali do postevení mimo hru, vhazovat v netruálním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:05.
     
    Máme za sebou úvodní dějství. Lépe do něj vstoupili kladenští hráči, kteří byli ze začátku aktivnější a po Zikmundově trefě šli do vedení. Pak ale karlovarští hráči začali přebírat iniciativu a dvěma góly skóre otočili. Nejprve se trefil Plutnar a navázal na něj Beránek. Veseleji mohlo být s koncem periody, jenže sudí trefu Hladonika neuznali. Energie tedy vede o dvě branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Nakonec je tedy branka neuznána, rozohdčí ji zkoumali na videu a dle nich jí bylo dosaženo vysokou holí!
     
    19:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nenápadná akce hostujících hráčů a je z toho třetí branka v kladenské kleci! Pulpán nahodil od modré čáry. Kotouč se pak odrazil od rukavice JANA HLADONIKA a skončil za zády gólmana. Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    18:44
    Poměrně dlouho již drží kotouč v moci kladenští hokejisté. Nyní budou znovu bojovat o útočné pásmo, tak uvidíme, zda budou úspěšní.
     
    17:46
    Jaromír Jágr přebral přihrávku od Zikmunda. Jágr zkoušel najet do těsné blízkosti brankoviště a pak zřejmě ještě přihrával, nicméně jeho pas nenašel žádného ze spoluhráčů.
     
    17:19
    Jiří Ticháček dostal přihrávku na modoru čáru. Odtdu nahazoval k bližší tyči. Habal měl sice zakrytý výhled, ale poradil si dobře. Napoprvé puk zkrotil a dostal ho pod kontrolu.
     
    16:33
    Kubík se snažil udržet kotouč u mantinelu, což se mu nakonec podařilo a Jake Dotchin mohl pálit od modré čáry. Do jeho pokusu ještě zkoušel sáhnout Hlava, ale puk nakonec končí mimo pravou tyč z Habalova pohledu.
     
    15:31
    Ondřej Beránek nahodil kotouč od modré čáry až na kladenskou branku. Bow klouzající kotouč bez problémů ukryl pod rukavici. Po komerční přestávce se bude vhazovat v útočném pásmu hostí.
     
    14:34
    Mikúš chtěl přebrat přihrávku od spoluhráče, nicméně ta končí až u karlovarské branky. Tam ji sbírají právě hosté a snaží se opět usadit v útoku. V této části třetiny jsou Karlovy Vary o něco lepším týmem na hřiště.
     
    13:37
    A na opačné straně gólová příležitost! Jakub Flek se opět dostal do samostného úniku, ani tentokrát ale neuspěl. Zkoušel kotouč procpat mezi betony, ty však měl Bow pevně secvaklé.
     
    13:17
    Melku našel Donaghey dobrou přihrávkou. Melka ale neměl dostatečnou rychlost, a tak se nakonec k plnohodnotné střele nedostává.
     
    12:45
    Hostující hráči mají kotouč stále na svých hokejkách. Nyní se snaží proniknout do pásma.
    11:53 Ondřej BERÁNEK - 1:2
     
    11:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou branku. Pulpán zavezl kotouč do pásma, pak se jeho spoluhráči dostali do tlaku a proměňují jej. ONDŘEJ BERÁNEK objel soupeřovu branku, napoprvé se střelou neuspěl, napodruhé už ale kotouč dostal, kam bylo potřeba. Asistence: Jan Hladoník.
     
    11:10
    Cody Donaghey neměl moc prostoru, a tak od mantinelu jen nahodil na bližší tyč. Puk ani nešel na branku, Habal jej přesto vyrážečkou dostal za svou svatyni.
     
    10:16
    Po Flekově šanci se ke střeleckému pokusu dostal ještě Michal Plutnar. Pálil téměř z identické pozice jako před malou chvílí. Tentokrát ale jeho pokus mezi tři tyče neletí.
     
    09:50
    Jakub Flek nabral rychlost přesně tak, jak to umí. Prosmýkl se skrze obranu a objevil se sám před Bowem. Jeho ale nepřekonal, dobrý zásah kladenského brankáře.
     
    09:20
    Kladenští se snažili odpovědět, jenže jejich snažení prozatím úspěšné není. Karlovarští, jmenovitě Plutnar, se ujali puku a už s ním míří na opačnou stranu.
    08:48 Michal PLUTNAR - 1:1
     
    08:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, početný zástup hostujících fanoušků se raduje! MICHAL PLUTNAR sebral kotouč na modré čáře. Jeho následný průstřel byl naprosto čistý. Letěl v ideální výšce, otřel se o tyčku a zapadl za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    08:09
    Kladno se rychle po vhazování dostalo do brejku. Ladislav Zikmund adresoval přihrávku před branku, kam najížděl Jágr. Ten do kotouče spíše jen plácl, ale za Habalova záda jej nedostal. Dobrá šance!
     
    07:47
    Karlovarští hokejisté jsou opět nastěhováni v útočném pásmu. Bow musel krotit střelu, která šla od modré čáry. Právě kladenský gólman ji viděl a neměl problém ji zachytit. Po komerční přestávce se tedy bude vhazovat po Boowě levici.
     
    06:44
    Plutnar zavezl elegantně puk do pásma, načež jej adresoval najíždějícímu Mikúšovi. Ten mířil doprostřed branky. Bow proti němu stihl povyjet a kotouč v pravou chvíli vyrazit mimo nebezpečí.
     
    06:10
    Adam Kubík ujel obráncům a ocitl se zničehonic v dobré pozici! Zkoušel ji ale ještě vylepšit přihrávkou na spoluhráče. Pas nicméně neprošel a nakonec si může Energie oddychnout.
     
    05:31
    Ladislav Zikmund chtěl zapsat druhou trefu. Měl kotouč na holi za soupeřovou svatyní. Zpoza ní pak vybruslil a chtěl puk zasunout u bližší tyče. Bohužel pro něj neúspěšně, Habal nechal beton tam, kde měl.
     
    04:31
    Průžek ztratil kotouč v souboji u mantinelu, pak se k němu ale opětovně dostal, z čehož nakonec byla poměrně dobrá šance. Byl blízko branky, nakonec se ale k plnohodnotnému pokusu nedostal a soupeřova obrana byla nakonec úspěšnější.
     
    03:44
    A o rychlou odpověď se pokoušejí také karlovarští hokejisté. Nyní kotouč zavezl Martin Rohan, zatím jej však jeho tým pod kontrolou nemá, musí o něj bojovat u hrazení.
    02:50 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    02:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se znovu dostali do pásma a připisují si první branku! Jaromír Jágr šikovně podržel kotouč a směřoval k brance. Pak ale uviděl LADISLAVA ZIKMUNDA, ten puk zpracoval a poslal jej až za záda soupeřova gólmana! Asistence: Jaromír Jágr, Jake Dotchin.
     
    02:19
    Prozatím tedy kladenští hráči k puku soupeře téměř nepustili. Nyní se sami nacházejí v útoku a snaží se o další z úvodních střel na brankáře, zatím však bez úspěchu.
     
    01:23
    A nyní už se domácí celek dostal do prvního útoku. A připisuje si také první střelu na branku. Habal neměl problém se zákrokem a střelu přikryl na své výstroji.
     
    00:25
    Máme tu začátek utkání. Jako první se ke kotouči dostali kladenští hokejisté, nicméně první útok jim nevyšel, nepřešli totiž přes střední pásmo. Budou se ale o to pokoušet znovu, kotouč totiž mají ve svém držení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – K. Wood, Kehar, Ticháček, Dotchin, Donaghey, Baránek – Zikmund, Plekanec, Ciampini – Hajný, Filip, Melka – A. Kubík, Jágr, Račuk – Hlava, Kristo, M. Beran.

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Pulpán, Weinhold, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Martin Rohan – Vondráček, O. Beránek, Flek – Koblasa, Kracík, Průžek – Redlich, T. Mikúš, Jiří Kulich – Šik, Hladonik, Osmík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda.
     


    Rytíři Kladno

    Středočeský celek prozatím také nemůže najít formu, jenž by mu tabulkově zaručovala například místenku do play off. A to ani přes velká jména v sestavě. Rytíři jsou na předposlední pozici a prozatím jsou daleko od těch vyšších, ale i té poslední příčky.

    Parta kolem Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance stihla v tomto měsíci před reprezentační pauzou již dvě utkání. Podobně jako karlovarský soupeř vyhrála proti Zlínu. Předtím však zajížděla do Třince. Proti prvnímu celku tabulky Středočeši neodehráli špatný duel, nicméně padli 0:2.

    Právěj iž zmíněný Tomáš Plekanec je nejproduktivnějším hráčem svého celku. Má na kontě již 19 bodů (4+15). O čtyři body méně má potom útočník Nicolas Hlava. A Jágr pak stihl v 19 duelech 13 bodů (6+7).
     


    HC Energie Karlovy Vary

    Tento celek doposud nedokázal najít formu, která by jej v tabulce dostala na lepší příčku než na 12. Na ní se momentálně drží, nicméně má stejný bodový zisk jako 13. Vítkovice. V případě výhry v tomto duelu se však můžeme bodově posunout až k 10. příčce.

    V listopadu dosud karlovarští hokejisté odehráli pouze jedno utkání, a to na začátku měsíce. Tehdy na domácí půdě přetlačili zlínské Berany poměrem 4:1.

    Podíváme-li se na individuální statistiky, bodově se nejvíce daří Martinu Kohoutovi, který stihl za 20 zápasů celkem 16 bodů (4+12). O dva body za ním je pak Jakub Flek. Výrazný bodový příspěvek pak z pozice obránce zaznamenal Michal Plutnar, který má bodů třináct, a dokonce je třetím nejproduktivnějším hráčem.
     
    Hezký sváteční den, dnes společně budeme sledovat utkání mezi kladenskými Rytíři a Karlovými Vary.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:10.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Zikmund (Jágr, Dotchin), 34. A. Kubík, 47. Jágr (Plekanec) – 9. Plutnar, 12. O. Beránek (Hladonik)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – K. Wood, Kehar, Ticháček, Dotchin, Donaghey, Baránek – Zikmund, Plekanec, Ciampini – Hajný, Filip, Melka – A. Kubík, Jágr, Račuk – Hlava, Kristo, M. Beran.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Pulpán, Weinhold, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Martin Rohan – Vondráček, O. Beránek, Flek – Koblasa, Kracík, Průžek – Redlich, T. Mikúš, Jiří Kulich – Šik, Hladonik, Osmík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org