Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 17.11.2021, 17:10 • Rocknet Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:57 Jaromír JÁGR - 3:2
     
    46:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Rytíři jdou podruhé v utkání do vedení! Tomáš Plekanec objel soupeřovu branku a hledal, komu by mohl přihrát. Viděl před brankou stojícího JAROMÍRA JÁGRA. Ten nastavil hůl a kotouč dostal přesně pod tyč. Asistence: Tomáš Plekanec.
    33:01 Adam KUBÍK - 2:2
     
    33:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno. V přesilovce se to Rytířům ještě nepovedlo, o chvíli později potom ano. ADAM KUBÍK nabruslil do střelecké pozice. Nejprve odrazil kotouč od betonu, následně z dorážky už posílá kotouč přesně, kam bylo třeba. Bez asistence.
    11:53 Ondřej BERÁNEK - 1:2
     
    11:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou branku. Pulpán zavezl kotouč do pásma, pak se jeho spoluhráči dostali do tlaku a proměňují jej. ONDŘEJ BERÁNEK objel soupeřovu branku, napoprvé se střelou neuspěl, napodruhé už ale kotouč dostal, kam bylo potřeba. Asistence: Jan Hladoník.
    08:48 Michal PLUTNAR - 1:1
     
    08:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, početný zástup hostujících fanoušků se raduje! MICHAL PLUTNAR sebral kotouč na modré čáře. Jeho následný průstřel byl naprosto čistý. Letěl v ideální výšce, otřel se o tyčku a zapadl za brankovou čáru. Bez asistence.
    02:50 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    02:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se znovu dostali do pásma a připisují si první branku! Jaromír Jágr šikovně podržel kotouč a směřoval k brance. Pak ale uviděl LADISLAVA ZIKMUNDA, ten puk zpracoval a poslal jej až za záda soupeřova gólmana! Asistence: Jaromír Jágr, Jake Dotchin.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Zikmund (Jágr, Dotchin), 34. A. Kubík, 47. Jágr (Plekanec) – 9. Plutnar, 12. O. Beránek (Hladonik)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – K. Wood, Kehar, Ticháček, Dotchin, Donaghey, Baránek – Zikmund, Plekanec, Ciampini – Hajný, Filip, Melka – A. Kubík, Jágr, Račuk – Hlava, Kristo, M. Beran.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Pulpán, Weinhold, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Martin Rohan – Vondráček, O. Beránek, Flek – Koblasa, Kracík, Průžek – Redlich, T. Mikúš, Jiří Kulich – Šik, Hladonik, Osmík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org