Slavia – Kolín 4:0 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:2 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Jihlava 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 17.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Ján Blaško dostává dvě minuty za držení hole Nováka, který se hokejku chvilku snažil z jeho sevření dostat a pak ji docela ochotně pustil.
     
    54:58
    Vít Christov a Tomáš Šmerha se do sebe nyní pustili na obranné modré Frýdku-Místku. Lehká boxerská vložka vyzněla poměrně rovnocenně, Vít Christov je také v pořádku a už debatuje se sudími o výši trestu, který oba borci pochopitelně obdrží. Křemen odpyká trest za Šmerhu, Matiaško za Christova. Tresty se nakonec vykrátí, oba kohouti fasují pět minut za hrubost.
     
    52:22
    Adam Rulík sevřel za svou klecí kotouč v dlani a dostane za to dvě trestné minuty. Frýdek-Místek tak dostává jednu z posledních možností na to, aby se vrátil do zápasu.
     
    47:05
    Celku z moravsko-slezského pomezí se podařilo vyhodit černou pryž přes všechny čáry. Nyní navíc Rohan zasáhl vysokou holí v pádu Jána Blaška a ukončuje tak předčasně početní výhodu Baníku.
     
    45:52
    Rostislav Martynek podrazil Šmerhu v obranném pásmu a fasuje trest na dvě trestné minuty. Baník má šanci možná definitivně rozhodnout toto utkání.
     
    33:51
    Tomáš Rohan fasuje trest na dvě minuty, když za svou klecí stáhl jednoho ze soupeřů k ledu. Rysové si tak zahrají druhou početní výhodu.
     
    23:35
    Tak tohle byl opravdu hodně tvrdý zákrok. Vojtěch Tomi poslal zezadu hlavou do hrazení Jakuba Michálka, který byl trochu v předklonu a nyní to s ním nevypadá moc dobře, protože se mu vůbec nechce na nohy. Nakonec to ale za pomoci lékařů zvládá, ačkoliv rozhodně není v pořádku. Vojtěch Tomi pochopitelně fasuje trest na 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení. Trest odpyká Adam Křemen.
     
    10:18
    Minuta a půl přesilovky pět na tři pro Baník! Klimša zahákoval Kverku ve středním pásmu a dostává dvě trestné minuty.
     
    09:48
    David Bartoš putuje na trestnou lavici. V útočném pásmu zasáhl Kverku vysokou holí a Sokolov si zahraje už třetí přesilovou hru.
     
    04:17
    Filip Komorski dohrál tvrdě u své střídačky jednoho ze soupeřů a fasuje dvě minuty za hrubost. Druhá přesilovka pro Baník.
     
    01:50
    Sokolov si zahraje první přesilovou hru, Jakub Michálek v rohu kluziště podrazil jednoho ze soupeřů a dává tak Baníku možnost otevřít skóre.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 11. Šmerha (J. Pohl), 28. Kuťák (Jurčík), 59. Jiskra (Pořízek, Jurčík)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – D. Přibyl, Kverka (A), Kružík – Pořízek, T. Rohan (C), Šmerha – Křemen, Kuťák, M. Sloboda.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Nešpůrek) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Z. Malík, Matyáš, J. Adámek – Tadeáš Král, Peterek, Šlahař – Christov (C), Komorski, Martynek (A) – Lyszczarczyk, David Bartoš, Klimša (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Baxa.

    Diváci: 562
    thejrc.org