Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:4 (kon.) | Liberec – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
HC Olomouc
Pátek 19.11.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:47 Jan KÁŇA - 3:2
     
    55:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN KÁŇA fantastickou střelou snižuje na rozdíl jediného gólu! Od modré čáry si vybruslil až na vrchol pravého kruhu, odkud se nechytatelně trefil do levé šibenice. Libor Kašík navíc nic neviděl, takže nemohl reagovat.
    48:05 Jiří ONDRUŠEK - 3:1
     
    48:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti snižují a ve Zlíně nás ještě čeká drama! Domácím už v jejich pásmu docházely síly, hosté tak bez větších problémů mohli kombinovat na modré čáře, odkud vypálil JIŘÍ ONDRUŠEK, který našel až síť domácí branky a zavelel tak k obratu. Asistence: Jan Káňa, Vojtěch Tomeček.
    24:47 Daniel GAZDA - 3:0
     
    24:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci svou druhou přesilovku v zápase využívají a vedou už o tři branky! Delší tlak v útočné třetině nakonec tvrdou ránou od modré zakončil DANIEL GAZDA, který mířil přesně mezi ruku a tělo Jana Lukáše, jenž měl navíc zhoršený výhled. Asistence: Robert Mamčics, Antonín Honejsek.
    20:09 Pavel SEDLÁČEK - 2:0
     
    20:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani sice prohráli úvodní buly třetiny, ale stejně navyšují své vedení! Oscar Flynn se vydal ihned po vhazování napadat. Dobře udělal, protože protihráč podklouzl a domácí útočník tak mohl zamířit dopředu. Nejprve zasekl, pak mezi kruhy uvolnil PAVLA SEDLÁČKA, který mezi betony procpal kotouč až do sítě. Asistence: Oscar Flynn.
    07:28 Lukáš VOPELKA - 1:0
     
    07:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přece jen dostávají do vedení, i když díky velkému štěstí! Celou akci začal tvrdou ránou Tomáš Hanousek. Toho vychytal Jan Lukáš, který ale puk vyrazil pouze k Radku Veselému, který také pálil, leč neúspěšně. Kus gumy ale pořád udržel, takže ho poslal do vřavy před branku, kde se od brusle LUKÁŠE VOPELKY odrazil těsně za brankovou čáru. Asistence: Radek Veselý, Tomáš Hanousek.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Vopelka (R. Veselý, T. Hanousek), 21. P. Sedláček (O. Flynn), 25. Gazda (Mamčics, Honejsek) – 49. Ondrušek (J. Káňa, V. Tomeček), 56. J. Káňa


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, T. Hanousek, Ferenc – Kubiš (C), P. Sedláček (A), O. Flynn – Zabusovs, Honejsek, A. Zbořil – Karafiát, Hejcman, Okál – Fryšara, R. Veselý, Vopelka.
    HC Olomouc: Lukáš (Mokry) – Groch, Ondrušek (C), Škůrek, Rašner, Dujsík, Řezníček – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Klimek, J. Knotek (A), Kucsera – Strapáč, P. Kolouch, Olesz – Bambula, Navrátil, Kunc.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ganger, Klouček

    Diváci: 3638
    thejrc.org