Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:4 (kon.) | Liberec – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:4 (1:0, 5:2, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 19.11.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Vojtěch Budík trefil hokejkou do obličeje Jakuba Orsavu v rohu hrací plochy. Hradec si tak možná poprvé v zápase zahraje skutečnou dvouminutovou přesilovou hru.
     
    46:58
    Tak jsem to s tou přesilovkou pro Mountfield trochu zakřikl. Sudí totiž posílají na trestnou lavici také Radka Smoleňáka, který ve středním pásmu svedl osobní souboj, po němž ho sudí posílají na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:35
    Tak i Hradec si nakonec přece jen zahraje přesilovku v tomto utkání. Přikryl podrazil v obranném pásmu u hrazení Orsavu a už sedí na lavici hanby.
     
    43:22
    Graeme McCormack omylem vyhodil kotouč do ochranné sítě v obranném pásmu, tudíž musí logicky na trestnou lavici, kde odsedí dvě minuty za zdržování hry.
     
    32:23
    Počtvrté jdou Hradečtí za katr, aniž by tento prostor jedinkrát navštívili hráči Plzně. Nyní po poměrně vyrovnané strkanici v prostoru před Lukešem fasuje Bohumil Jank dvě minuty za nedovolené bránění a je vcelku pochopitelně rozezlen, stejně jako publikum v ČPP Aréně.
     
    20:27
    Jakub Lev podrazil v rohu kluziště Petra Kodýtka a dostává dvě trestné minuty. Indiáni tak budou hrát už třetí přesilovou hru, Mountfield ještě nehrál ani jednu.
     
    11:26
    Filip Pavlík je druhým vyloučeným tohoto utkání, v obranném pásmu poněkud nešikovně sáhl po kotouči, který nakonec skryl v rukavici a následně jej odhodil pryč. Sudí mu udělují dvě trestné minuty za sevření puku rukou.
     
    01:52
    Uvidíme první přesilovou hru a tu si zahraje Plzeň. Radim Šalda je za poměrně nenápadné podražení v obranném pásmu poslán za katr na dvě minuty.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Oksanen (Lev, Smoleňák), 29. Kevin Klíma (Blain), 30. R. Pilař (Šalda, McCormack), 32. Lamper (Orsava), 36. Nedomlel (Jergl, Kevin Klíma), 38. Kevin Klíma (Perret), 60. Oksanen (Koukal) – 22. Čerešňák (Bulíř), 28. Schleiss (Kodýtek), 54. L. Kaňák (Bulíř), 58. Mertl (L. Kaňák)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Kalina, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, Nedomlel – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Lalancette, Šalda – Lamper, Koukal, Orsava.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (36. Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Graňák, Jiříček, Kvasnička, Budík, Kremláček – Dzierkals, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Mertl (A), M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – Kantner, F. Přikryl, Slanina.

    Rozhodčí: Úlehla, Pražák – Lederer, Rožánek.

    Diváci: 4010
    bahis siteleri