Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:4 (kon.) | Liberec – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:4 (1:0, 5:2, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 19.11.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Ahti OKSANEN - 7:4
     
    59:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zvyšuje do prázdné klece soupeře na 7:4 a troufám si tvrdit, že je hotovo! Finský démon AHTI OKSANEN střelecký účet dnešního večera načal a také ho uzavře! S pukem si najel na levé hrazení k půlící čáře a pak krásnou přízemní střelou trefil odkrytou bránu Škody, Lvi vedou 7:4! Asistence: Petr Koukal.
    57:41 Tomáš MERTL - 6:4
     
    57:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dotahuje na rozdíl dvou branek! TOMÁŠ MERTL dostal přihrávku od zadního mantinelu z hole Kaňáka do prostoru mezi kruhy a prudkou ranou trefil levý horní růžek svatyně Mountfieldu! Stav je tedy 4:6 a závěr utkání se trochu dramatizuje. Asistence: Lukáš Kaňák.
    53:05 Lukáš KAŇÁK - 6:3
     
    53:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ještě koriguje stav! LUKÁŠ KAŇÁK dostal kotouč na levou stranu k modré čáře od Bulíře a tvrdě vypálil. S přispěním clony Ludwiga Blomstranda propálil Lukeše a stav je tedy 3:6! Asistence: Michal Bulíř.
    37:53 Kevin KLÍMA - 6:2
     
    37:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je demolice plzeňského mužstva v druhém dějství, Hradec v něm naděluje Škodě potupného bůra! Perret přihrál z levé strany křižně na pravý kruh, KEVIN KLÍMA byl pohotový a ranou z první přidává svůj druhý zásah v tomto utkání! Tady byl Svoboda bez šance, neměl nejmenší nárok na to, aby se stihl přesunout. Hradec vede nad Plzní již 6:2! Asistence: Jordann Perret.
    35:45 Richard NEDOMLEL - 5:2
     
    35:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Tohle je totiž také večer svátečních střelců! RICHARD NEDOMLEL nyní na pravé straně předvedl nádherný hokejový moment, když parádně obešel Kaňáka, sjel si z pravé strany do předbrankového prostoru a pod betony Pavláta zametl kotouč do sítě Plzně! Hradec vede nad Škodou už 5:2! Asistence: Aleš Jergl, Kevin Klíma.
    31:40 Patrik LAMPER - 4:2
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává po necelých dvou minutách další gól a vede tak poprvé v tomto utkání o dvě branky! Orsava vypálil z pravé strany, kotouč se od zadního hrazení odrazil před bránu, kde ho do sítě pohotově vrátil PATRIK LAMPER! Asistence: Jakub Orsava.
    29:51 Radek PILAŘ - 3:2
     
    29:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel a je tu další obrat, Mountfield jde po necelých třech minutách zase do vedení! Tohle byla parádní hradecká akcička! RADEK PILAŘ dostal kotouč z pravé strany od Šaldy do mezikruží, krásnou forhendovou kličkou si vychutnal Pavláta a precizně zakončil u levé tyče střelou do poloodkryté klece! Východočeši tak vedou 3:2! Asistence: Radim Šalda, Graeme McCormack.
    28:29 Kevin KLÍMA - 2:2
     
    28:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec bleskově srovnává, vedení Plzně trvalo jedinou minutu! Blain přihrál z levé strany od brankové čáry do mezikruží. První ránu KEVINA KLÍMY zvládl ještě zblokovat bránící hráč, druhá se však zastavila až o síť za Pavlátem a my máme pod Bílou věží opět srovnáno – 2:2! Asistence: Jeremie Blain.
    27:29 Jan SCHLEISS - 1:2
     
    27:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň otáčí vývoj duelu a jde do vedení! JAN SCHLEISS nyní dostal kotouč na levé hrazení a podél brankové čáry se protáhl k bráně Hradce. Nakonec mu nezbylo nic jiného, než vystřelit na přední tyč, kterou měl mít Lukeš pokrytou, jenže k překvapení všech přihlížejících neměl! Po minele gólmana Mountfieldu tak Škoda vede 2:1! Asistence: Petr Kodýtek.
    21:26 Peter ČEREŠŇÁK - 1:1
     
    21:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá třetí početní výhodu a srovnává na 1:1! PETER ČEREŠŇÁK dostal kotouč na vrchol pravého kruhu od Bulíře a vypálil na zadní tyč, Lukešovi prošel puk mezi rukou a tělem do sítě, začínáme od začátku! Asistence: Michal Bulíř.
    07:31 Ahti OKSANEN - 1:0
     
    07:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tu branka, kterou ani zpomalené záběry nedokáží pořádně zabrat! Lev se prodral na ose hřiště přes beka a natáhl na sebe tři bránící soupeře. Následně bekhendem přihrál na pravý kruh, odkud vypálil finský démon AHTI OKSANEN, jenž střelou tak tvrdou, že ji snad ani nelze vidět, otevírá skóre duelu! Celou situaci si sudí museli ověřit na videu, ale následně branku potvrzují! Hradec tak vede v prvním dějství 1:0! Asistence: Jakub Lev, Radek Smoleňák.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Oksanen (Lev, Smoleňák), 29. Kevin Klíma (Blain), 30. R. Pilař (Šalda, McCormack), 32. Lamper (Orsava), 36. Nedomlel (Jergl, Kevin Klíma), 38. Kevin Klíma (Perret), 60. Oksanen (Koukal) – 22. Čerešňák (Bulíř), 28. Schleiss (Kodýtek), 54. L. Kaňák (Bulíř), 58. Mertl (L. Kaňák)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Kalina, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, Nedomlel – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Lalancette, Šalda – Lamper, Koukal, Orsava.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (36. Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Graňák, Jiříček, Kvasnička, Budík, Kremláček – Dzierkals, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Mertl (A), M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – Kantner, F. Přikryl, Slanina.

    Rozhodčí: Úlehla, Pražák – Lederer, Rožánek.

    Diváci: 4010
    bahis siteleri