Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:4 (kon.) | Liberec – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 19.11.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (20:22:02)
     
    Je dobojováno. Přestože Liberec nic nevzdal a v závěru duel hned dvakrát zdramatizoval, Třinec dnes tahal za delší konec provazu a zaslouženě si ze severočeské metropole odveze kompletní balíček tří bodů.

    Střely na branku – 18:19.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Šedivý – 2 min., napadení).
    59:41 Marko DAŇO - 2:4
     
    59:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    I poslední liberecký vzdor Oceláři potlačují. Martin Růžička odehrál kotouč z obranného pásma, jako první u něj byl MARKO DAŇO a poslal ho do opuštěné klece. Asistence: Martin Růžička, Petr Vrána.
     
    59:05
    Domácí rázem mají znovu šanci a berou si oddechový čas. Je jasné, že hned, jakmile to znovu půjde, zamíří Kváča na střídačku.
    59:05 Michal BIRNER - 2:3
     
    59:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši při hře bez brankáře snižují na rozdíl jediného gólu! Tomáš Filippi přihrál na pravou stranu MICHALU BIRNEROVI, který se s tím nepáral a výbornou dělovkou upravil na 2:3. Asistence: Tomáš Filippi.
     
    58:32
    Tygři si dávali přednost v zakončení. Od modré čáry pak vypálil Tomáš Filippi, který třineckou branku přestřelil.
     
    57:42
    Liberec to zkusí v šesti!
     
    57:27
    Petr Kolmann si řekl o přihrávku na vrcholu pravého kruhu. Pak to zkusil bez přípravy, ale Marek Mazanec na jeho projektil dobře viděl.
     
    57:23
    Ofsajd Třince.
     
    56:56
    Michal Ivan nabil na modrou čáru Marku Zacharovi. Ten netypicky pálil z dálky, jenže i jeho pokus skončil hned na prvním blokujícím hráči.
    55:43 Patrik HREHORČÁK - 1:3
     
    55:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí byli na dostřel jen chvilku. Mislav Rosandič ranou od modré trefil PATRIKA HREHORČÁKA, který se vydal do samostatného úniku a chladnokrevně překonal Petra Kváču mezi betony. Bez asistence.
     
    54:49
    Jakub Klepiš to už tentokrát zkusil na branku, z ostrého úhlu však Marka Mazance nepřekvapil. Najman následně ztratil puk za bránou.
    53:41 Jaroslav VLACH - 1:2
     
    53:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petr Jelínek čistě vyhrál buly v útočném pásmu a JAROSLAV VLACH parádní ranou bez přípravy propálil Marka Mazance. Bílí Tygři se bleskovou akcí ze vhazování vracejí do utkání! Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 54. J. Vlach (P. Jelínek), 60. Birner (Filippi) – 16. A. Nestrašil (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 31. Miloš Roman (Martin Růžička), 56. Hrehorčák, 60. Daňo (Martin Růžička, P. Vrána)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Gríger – A. Najman, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Ordoš – A. Dlouhý, J. Šír, Čederle.
    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko (A), Miloš Roman – O. Šedivý, R. Szturc, Chmielewski.

    Rozhodčí: Lacina, Kika – Brejcha, Votrubec.

    Diváci: 3 863
    ocianews.com