Vítkovice – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 1:0 (kon.) | Přerov – Zlín 7:1 (kon.)
Olomouc – Vsetín 4:2 (kon.) | Chomutov – Plzeň 1:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:5 (kon.)
Hvězda Praha – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:6 (kon.) | Kobra – Sparta 2:12 (kon.)
Mountfield HK – Technika Brno 9:2 (kon.) | Slavia – Tábor 4:1 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 1:8 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:2 (6:1, 0:0, 3:1)
Technika Hockey Brno
Sobota 20.11.2021, 16:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    56:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlá odpověď! Fiala našel svoji přihrávkou ADAMA NOVOTNÉHO, který z pravého kruhu propálil brankáře. Asistence: Petr Fiala, Jiří Klíma.
     
    55:46
    Technika právě vstřelila branku!
    I od druhou branku hostí se postaralo stejné duo. Szemmelroth před brankářem naznačil kličku a adresoval přihrávku na VÍTKA APOLENÁŘE, jenž zapsal druhou branku v utkání. Asistence: Gergö Szemmelroth.
     
    49:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhou dnešní branku zaznamenal JAN VENCL. Obrana Brňanů tentokráte nepohlídala slot, odkud se střelou mezi betony prosadil právě hradecký kapitán. Asistence: Tomáš Hora, Lukáš Král.
     
    41:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HORA dobruslil od pravého mantinelu až před brankáře, kterého překonal pohotovou střelou na vzdálenější tyč. Bez asistence.
     
    19:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další gól v síti Techniky. Na 6:1 zvýšil po přihrávce Burdy zpoza klece JAN TREJBAL, který znovu potrestal nedůslednost obránců. Ti svému brankáři rozhodně utkání vůbec neulehčují. Asistence: Tadeáš Burda.
     
    18:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Král vypálil z oblasti pravého kruhu. Jeho střela propadla brankáři mezi rukou a tělem a u odraženého kotouče byl nejrychleji JAN VENCL, jenž doklepl puk do odkryté branky – 5:1. Asistence: Lukáš Král, Tomáš Hora.
     
    13:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po krásné individuální akci se prosadil JIŘÍ KLÍMA. Hradecký útočník nabral rychlost ve středním pásmu, udělal si z obránců slalom a dobruslil až před brankáře, které ho tváří v tvář překonal forhendovou kličkou. Bez asistence.
     
    10:17
    Technika právě vstřelila branku!
    Po levém křídle ujelo duo Brňanů, odkud se dostal až břed branku VÍTEK APOLENÁŘ, který snížil stav na rozdíl dvou branek. Asistence: Gergö Szemmelroth.
     
    08:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se prosazuje i v oslabení! Král zpoza branky adresoval přesnou přihrávku na TOMÁŠE HORU, jenž z mezikruží nedal Novákovi šanci –⁠ 3:0. Asistence: Lukáš Král.
     
    01:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned z další akce se Lvi prosazují podruhé. Pavlík postupoval do přečíslení s JANEM TREJBALEM, který využil přihrávku od svého spoluhráče a zasunul kotouč za přesunujícího se brankáře. Asistence: Dominik Pavlík, Jaromír Síla.
     
    00:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlé otevření skóre! Hned z první střely v utkání se prosadil LUKÁŠ KRÁL, jenž z pravého kruhu prostřelil brankáře nad jeho lapačku. Asistence: Jan Vencl.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 1. Král (Vencl), 2. Trejbal (Pavlík, Síla), 9. Hora (Král), 14. Klíma, 19. Vencl (Král, Hora), 20. Trejbal (Burda), 42. Hora, 50. Vencl (Hora, Král), 57. A. Novotný (Fiala, Klíma) – 11. Apolenář (Szemmelroth), 56. Apolenář (Szemmelroth)


    Mountfield HK: Meišner (Kasal) –⁠ Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Bezpalec, Samek –⁠ Pavlík, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Král, A. Novotný.
    Technika Hockey Brno: Novák (21. Melich) –⁠ Vildomec, Pospíšil (C), Harabinec, Kadaňka, Zralý, Hejduk –⁠ Sladký, Netopil, Apolenář (A), Janík, Pálkovič, J. Novotný, Szemmelroth, Smrž, Janovský, Hamák.

    Rozhodčí: Mareš –⁠ Kajínek, Juránek
    thejrc.org