Vsetín – Přerov 5:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 0:5 (kont.) | Šumperk – Slavia 3:4 (kon.)
Kolín – Třebíč 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Sokolov 3:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vrchlabí 9:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:2 (4:0, 1:0, 0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 20.11.2021, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:46 Jan RUDOVSKÝ - 5:2
     
    56:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JAN RUDOVSKÝ ještě zmírňuje domácí náskok, když dostal přihrávku za kruhy, připravil si puk na střelu a zamířil do pravého horního rohu, kam brankář Baroš nedosáhl! Asistence: Jakub Babka, Tomáš Jáchym – 5:2!
    53:36 Michal JANEČEK - 5:1
     
    53:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jelínek výbornou přihrávkou zpoza branky našel mezi kruhy MICHALA JANEČKA, který střelou z první připravil brankáře Baroše o čisté konto! Asistence: Šimon Jelínek, Jan Klimíček – 5:1!
     
    39:39
    Parádní šance Prostějova! Krejčí pálil z první z mezikruží, gólová šance hostujícího obránce neskončila v bráně!
     
    34:27
    Beránek sebral puk frýdeckému hráči na modré čáře, namířil si to na druhou stranu a zpoza branky našel v gólové pozici Jáchyma, jeho střelu z první ze dvou metrů brankář Baroš vyrazil vedle branky!
     
    32:44
    Lyszczarczyk dostal přihrávku z pravé strany za kruhy, napnul hokejku a rychlou střelou orazil pravou tyčku prostějovské branky.
     
    27:15
    Lyszczarczyk ze vzduchu sklepl vyraženou střelu Komorskiho, jeho baseballový úder brankář Altrichter stihl zachytit před brankovou čárou.
     
    26:38
    Martynkova střela po přihrávce Kofroně orazítkovala horní tyč prostějovské branky!
     
    24:57
    Matyáš se snažil projet přes modrou čáru, ale byl zahákován Jelínkem. Další dvouminutový přesilovka pro Frýdek-Místek.
    21:44 David KOFROŇ - 5:0
     
    21:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    DAVID KOFROŇ se rozjel k trestnému střílení, rozhýbal si brankáře Altrichtera a střelou kolem ležícího betonu dostal puk za brankovou čáru – 5:0!
     
    21:43
    Bartoš se protáhl středem hřiště až před branku, kde byl zahákován obráncem Babkou a tím zamezil přesnějšímu zakončení. Trestné střílení pro Frýdek-Místek.
     
    15:41
    Jelínek zkoušel v levém kruhu projet kolem Tepera, ale domácí obránce jej podrazil a zamířil na trestnou lavici odsedět si dvouminutový trest za podrážení.
    14:37 Alan LYSZCZARCZYK - 4:0
     
    14:37
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ALAN LYSZCZARCZYK se nakonec prosadil! Zpoza branky si najel do pravého kruhu a střelou přes obránce trefil místo v horní polovině brány! Asistence: Filip Komorski, David Klimša – 4:0!
     
    14:22
    Lyszczarczykova střela od pravé tyče neprošla přes brankáře Altrichtera, dobrou přihrávkou se předvedl Klimša zpoza branky.
    10:15 Filip KOMORSKI - 3:0
     
    10:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí mají stejný nástup jako v prvním utkání v Prostějově! FILIP KOMORSKI obral o puk prostějovského obránce a svůj samostatný únik zakončil střelou do spodní poloviny brány! Bez asistence!
     
    09:42
    Prostějov si zahraje přesilovou hru. Na dvě minuty za hákování byl vyloučen David Bartoš.
     
    09:07
    Trenér Totter vystřídal brankáře. Do branky se místo Micky postavil Martin Altrichter.
    09:07 Michal MATIAŠKO - 2:0
     
    09:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí vedou 2:0! Nahození Čmiela od levého mantinelu vyrazil brankář Micka před sebe a dorážející MICHAL MATIAŠKO zametl puk do odkryté branky! Asistence: Matouš Čmiel, Ján Blaško!
     
    07:36
    Jáchym ukázal záda svému obránci a jel do situace dva na jednoho. Celou akci nakonec vzal na sebe a zkusil vystřelit na domácí branku, Baroš předvedl velmi dobrý zákrok, Jáchymův kolega Beránek jen zakroutil hlavou.
     
    04:37
    Velká šance Prostějova na vyrovnání! Mezi kruhy se zjevil sám Švec, který dostal přihrávku od mantinelu a vypálil na domácí branku, jenže na poslední chvíli srazil puk vedle tyče obránce Michálek.
    03:19 Filip KOMORSKI - 1:0
     
    03:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovou hru! Po střele Tepera od modré čáry se puk dostal od brankáře Micky k FILIPU KOMORSKIMU, který dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Teper, Vít Christov – 1:0!
     
    02:09
    Prostějov byl v šesti, rozhodčí si toho všimli a domácí budou mít první přesilovou hru. Na trestnou lavici zamířil Šimon Jelínek.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 4. Komorski (Teper, Christov), 10. Matiaško (Čmiel, Ján Blaško), 11. Komorski, 15. Lyszczarczyk (Komorski, Klimša), 22. Kofroň (TS) – 54. Janeček (Š. Jelínek, Klimíček), 57. Rudovský (Babka, T. Jáchym)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Šimboch) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Z. Malík, Matyáš – Kofroň, Peterek, Martynek (A) – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Christov (C), David Bartoš, Tadeáš Král – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.
    LHK Jestřábi Prostějov: Micka (10. M. Altrichter) – Husák, Klimíček, P. Krejčí, Babka, Vala, Zajíc – P. Beránek, T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), Mrázek – Štefka, T. Koblížek, M. Švec – Š. Jelínek, Janeček, Dubský.

    Rozhodčí: Koziol, Květoň – Otáhal, Blažek.

    Diváci: 752
    thejrc.org