Freiburg – Frankfurt 0:2 (kon.) | Mohuč – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
0:2 (0:2)
Eintracht Frankfurt
Neděle 21.11.2021, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 14:6. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:16. (17:25:48)
     
    Je konec! Freiburg poprvé prohrál na novém stadionu! Dlouho jsme čekali na úvodní branku, ale deset minut před přestávkou se po šťastné situaci prosadil Borré. V samotném závěru poločasu pak centr Filipa Kostiče zapadl k zadní tyči. Po změně stran jsme sledovali aktivitu domácího celku, ale defenziva Frankfurtu nebezpečné náznaky dokázala přestát. Eintracht tak opět dokázal vyhrát na půdě silného soupeře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Dajči Kamada zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Vypadá to, že Frankfurt dnes bude slavit tříbodový triumf.
     
    90+3
    Freiburg hraje ve vysokém počtu kolem pokutového území, ale domácí se stále nemohou dostat do zakončení. Kamada odkopl míč do autu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Ermedin Demirović.
     
    90
    Filip Kostič se po levé straně dostal na hranici velkého vápna, jenže střílený centr levačkou poslal mimo dosah dobíhajících spoluhráčů.
     
    89
    U rohového praporku uspěl v souboji hostující Ache, jenže následným centrem trefil prvního soupeře. Freiburg se rychle tlačí do útoku.
     
    88
    Kevin Trapp si zakřičel na obránce a pohlídal si prudkou přihrávku směřující za obranu Frankfurtu. Hostující gólman míč nechal propadnout do autu.
     
    87
    Hostující fanoušci jsou dnes s výkonem svých oblíbenců spokojení a pomaličku začínají slavit.
     
    86
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lukas Kübler, přichází Noah Weisshaupt.
     
    85
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Rafael Borré, přichází Stefan Ilsanker.
     
    84
    Kevin Trapp musel spěchat s rozehrávkou, jelikož jednu žlutou kartu za zdržování hry už dnes vyfasoval. Jeho nákop propadl do zámezí.
     
    83
    Evan Ndicka znovu pomohl svému brankáři. Francouzský stoper ve skluzu odkopl do bezpečí nebezpečný střílený centr z levé strany.
     
    82
    Frankfurt vybojoval odražený míč na vlastní polovině a hosté balón bez váhání odkopli do bezpečí. Hosté už jen vyčkávají na své polovině.
     
    81
    Freiburg se usadil kolem velkého vápna soupeře, ale zatím kombinuje spíše takovým házenkářským způsobem. Frankfurt brání skvěle.
     
    79
    Ache prošel po pravém křídle do pokutového území, ale místo zakončení ještě poslal přihrávku pod sebe, kde neměl spoluhráče.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 35. Lindström (Jakić), 44. Kostić

    Karty:   53. Chandler (FRN), 70. A. Touré (FRN), 74. Trapp (FRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 14:6. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:16.
    SC Freiburg: Flekken – Gulde, Lienhart, N. Schlotterbeck (46. Schade) – Kübler (86. Weisshaupt), M. Eggestein (72. Haberer), Höfler, Günter – Džong, Grifo (90. Demirović) – Höler.
    Náhradníci: Atubolu, Uphoff – Burkart, Demirović, Haberer, Keitel, Heintz, Schade, K. Schlotterbeck, Sildillia, Weisshaupt, Sallai.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Chandler (66. A. Touré), Sow (75. Rode), Jakić, Kostić – Kamada, Lindström (75. Ache) – Borré (85. Ilsanker).
    Náhradníci: Ramaj – Ache, Barkok, Blanco, Hrustic, Hauge, Ilsanker, S. Lammers, Paciência, A. Touré, Rode.
    thejrc.org