K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (po pr.)
Olomouc – Kladno 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 21.11.2021, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:21 Michal BULÍŘ - 3:2
     
    62:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvakrát byla rána MICHALA BULÍŘE sražená, ale na třetí pokus už plzeňský kanonýr zápas rozhoduje! Po Čerešňákově pasu pálil z první z pravého kruhu přesně ke vzdálenější tyčce nad Stezkův beton. Škoda tak využila třetí přesilovku a bere bonusový bod. Asistence: Peter Čerešňák.
    57:04 Patrik KOCH - 2:2
     
    57:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tlak Ridery postupně sílil a hosté nakonec srovnávají! Maroszovo nahození z otočky od modré čáry ještě Svoboda vyrazil, k puku se ale dostal u levého mantinelu PATRIK KOCH a parádní dělovkou z první zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Rostislav Marosz.
    27:13 Michal BULÍŘ - 2:1
     
    27:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka Plzně během tří minut a Škoda už vede! Na začátku akce byl opět Ludwig Blomstrand, který z levé strany ještě přihrával před branku. Thorell z úhlu nemohl střílet, ještě přiťukl puk na osamoceného MICHALA BULÍŘE. Ten se prosmýkl kolem obránce a zakončoval už do poloprázdné branky, Stezka neměl šanci zareagovat. Asistence: Gustaf Thorell a Ludwig Blomstrand.
    24:22 Ludwig BLOMSTRAND - 1:1
     
    24:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhé přesilovky oběma týmům vyšly! Vítkovice se trefily po jedenácti sekundách, Škoda potřebovala jen o tři vteřiny více. Západočeši udrželi útočné pásmo, Čerešňák posunul puk na levý kruh volnému LUDWIGU BLOMSTRANDOVI a ten propálil Stezku střelou zápěstím nad beton ke vzdálenější tyčce. Asistence: Peter Čerešňák.
    16:24 Lukáš KRENŽELOK - 0:1
     
    16:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zatímco první přesilovka Ridery byla mizerná, druhou hosté využívají už za jedenáct sekund! Lakatošova rána od modré čáry mířila mimo, ale nádhernou tečí ji mezi tři tyče a mimo dosah Svobody usměrnil před brankou stojící LUKÁŠ KRENŽELOK. Asistence: Dominik Lakatoš a Roberts Bukarts.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 25. Blomstrand (Čerešňák), 28. Bulíř (G. Thorell, Blomstrand), 63. Bulíř (Čerešňák) – 17. L. Krenželok (Lakatoš, Roberts Bukarts), 58. P. Koch (Marosz)


    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Kremláček, Jiříček, Kvasnička, Budík – Dzierkals, Kodýtek (A), Schleiss – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – F. Suchý, Mertl (A), Kantner – Adamec, F. Přikryl, M. Lang.
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – L. Krenželok (A), J. Hruška (A), Lakatoš – R. Bondra, Dej, M. Kalus – Roberts Bukarts, Marosz, Fridrich – J. Krejsa, Chlán, Lednický.

    Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Axman, Kajínek

    Diváci: 2723
    bahis siteleri