K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (po pr.)
Olomouc – Kladno 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 21.11.2021, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:33 Viktor HÜBL - 4:2
     
    57:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je tu ještě branka v podání hostů. VIKTOR HÜBL v Brně góly dávat umí a dnes to potvrdil. Jeho nesmrtelný parťák Lukeš mu poslal kotouč za obranu, zkušený extraligový matador si rychle stáhl puk a poslal ho nad Tomkovo rameno. Asistence: František Lukeš, Matěj Chalupa.
    46:18 Peter MUELLER - 4:1
     
    46:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou při chuti a kontrolují zápas. Navíc udeřili z dalšího smrtícího kontru. Holík poslal do jízdy PETERA MUELLERA, který si z pravé strany najel před bránu a Godlu překonal svižnou střelou mezi betony. První lajna Komety dnes zažívá velké chvíle a právě Mueller si dnes připsal už druhý gól a jednu asistenci. Asistence: Petr Holík, Martin Zaťovič.
    40:30 Petr HOLÍK - 3:1
     
    40:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    A už ho nedrží, domácí totiž odskakují. Muellerovu střelu vyrazil Godla pouze na levou stranu, kde stál připravený PETR HOLÍK a i když byl v těžké pozici a úhlu, kotouč poslal do prázdné brány. Asistence: Peter Mueller, Martin Zaťovič.
    36:34 Luboš HORKÝ - 2:1
     
    36:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí překlápí skóre na svou stranu. Erik Meluzín si připisuje první bod v nejvyšší soutěži, když nahrál do jízdy Holíkovi, ten žabkou poslal puk na LUBOŠE HORKÉHO a brněnský hokejista svým jedenáctým gólem v ročníku překonává Goldu. Asistence: Petr Holík, Erik Meluzín.
    32:08 Peter MUELLER - 1:1
     
    32:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kouzlo brankáře Godly je odčarováno. Po delší době se sice hosté nastěhovali do útočného pásma a zdálo se, že něco vymyslí. Pak se ale z ničeho nic dostal do šance PETER MUELLER a jeho pumelice málem protrhla litvínovskou síť. Pochvalu zaslouži i Holík, který amerického hráče viděl volného mezi kruhy. Asistence: Petr Holík a Radovan Pavlík.
    09:06 Uvis Janis Balinskis - 0:1
     
    09:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté delší dobu tlačili svého soupeře a po sérii šancí se stav poprvé mění. Nejprve neproměnil svou šanci Zygmunt, který trefil Tomkovu masku. Následovala však střela od modré čáry v podání UVISE BALINSKISE a ten propálil slovenského brankáře. Tomek nic neviděl a puk mu prošel mezi betony. Asistence: Ondřej Jurčík.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. P. Mueller (P. Holík, R. Pavlík), 37. L. Horký (P. Holík, Meluzín), 41. P. Holík (P. Mueller, Zaťovič), 47. P. Mueller (P. Holík, Zaťovič) – 10. Balinskis (Jurčík), 58. V. Hübl (F. Lukeš, M. Chalupa)


    HC Kometa Brno: Tomek (J. Sedláček) – Ďaloga, R. Holland, Kučeřík, Roth, Gulaši (A), Bartejs, D. Mikyska – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – L. Horký, Krištof, Magee – Mallet, Rákos, Vincour – Meluzín, Ostřížek, R. Pavlík.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, O. Baláž, D. Zeman – P. Straka (A), Estephan, P. Zdráhal – M. Chalupa, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Sukeľ, J. Jícha – Zygmunt, Gerhát, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Vrba – Frodl, Komárek

    Diváci: 5767
    ocianews.com