Celta Vigo – Villarreal 1:1 (kon.) | Sevilla – Alavés 2:2 (kon.) | Atlético – Osasuna 1:0 (kon.)
Barcelona – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:1 (0:1)
Villarreal CF
Sobota 20.11.2021, 14:00 • Estadio ABANCA Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního dne a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (15:57:11)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:17.
     
    Je dobojováno! Toto utkání nepozná svého vítěze, jelikož si týmy odnesou pouze bod za remízu 1:1. Celta sice byla aktivnější, ale nedokázala svůj tlak přetavit víc než na jeden gól, který navíc přišel až osmnáct minut před koncem základní hrací doby z kopačky Braise Méndeze. Za hosty z Villarrealu se v prvním poločase zase trefil Alberto Moreno. Na druhou stranu bod nic pro tyto kluby neřeší. Villarreal zůstává prozatím na svém a Celta se posunula o místo nahoru. Je ovšem možné, ža po tomto kole půjde opět dolů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Stadionem ve Vigu se začíná ozývat pískot, jelikož i nadále trvá tlak ze strany hostujícího týmu. Celta musí přežit necelou minutu, pak rozhodčí tento zápas ukončí.
     
    90+3
    Dani Parejo si s míčem příliš hlavu nelámal a pohotově ho poslal na domácí branku. Bohužel pro něj a jeho tým to byla dost nepřesná střela, která skončila vedle branky.
     
    90+2
    Villarreal začal nastavený čas o něco lépe než jeho soupeř. Hosté se drží na polovině soupeře a pomalu, ale přesně kombinují. Hráči Celty se nebezpečně zatahují před vlastní branku.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Míč propadnul pokutovým územím, ale hostující kopačku nenašel. Tohle k vedoucí brance určitě vést nebude, Celta se dokázala ubránit. Za malý moment se navíc dozvíme počet nastavených minut.
     
    89
    Villarreal se krásnou a hlavně rychlou kombinací na útočné polovině dostal k zisku rohovému kopu. Hráči Celty se opět musí před vlastní brankou zformovat, aby tuto situaci dokázali ubránit.
     
    88
    Francis Coquelin si musel dát pozor před dotírajícím útočníkem. Hostující hráč si nakonec poradil a ještě konstruktivně rozehrál.
     
    87
    Alfonso Pedraza se sice snažil jak mu síly stačily, ale míč na hrací ploše nedostihnul. Celta bude na vlastní polovině míč vhazovat.
     
    85
    Utkání se pomalu blíží do svého konce. Dočkáme se branky, která by nám toto utkání rozhodla nebo si týmy odnesou po jednom bodu. Nechcme se překvapit.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Okay Yokuşlu.
     
    84
    Celta měla k dispozici další rohový kop v tomto utkání, ale ten se hrubě nepovedl. Villarreal se dokázal ubránit a ještě založit další útočnou akci.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Francis Coquelin.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alberto Moreno, přichází Samuel Chukwueze.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Serge Aurier.
     
    82
    Villarreal se po dlouhé době dostává se svou kombinací na polovinu svého soupeře. No, tak na tohle se podívejme, Villarreal je snad před domácí brankou poprvé v tomto dějství.
     
    81
    Obrovská šance pro domácí tým. Thiago Galhardo se skvěle uvolnil a následně svým centrem našel Denise Suáreze, který mohl zakončovat do prázdné. Bohužel pro Celtu si druhý jmenovaný naběhnul do ofsajdu.
     
    80
    Tohle je obrovský risk pro domácího trenéra, který deset minut před koncem základní hrací doby posílá na hřiště nerozehraného stopera. Uvidíme, zda se to vyplatí.

    Radim Polák

    Branky: 72. Méndez – 27. A. Moreno (Parejo)

    Karty:   17. S. Mina (CVG) – 45. Foyth (VLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:17.
    Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, Aidoo (79. Fontán), Murillo (46. N. Araujo), Galán – Beltrán (85. Yokuşlu) – Méndez, Denis Suárez, Nolito (62. Cervi) – Aspas (C), S. Mina (46. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – N. Araujo, Fontán, Solari, Yokuşlu, Cervi, M. Baeza, Galhardo.

    Villarreal CF: Rulli – Foyth (83. Aurier), Albiol, P. Torres, A. Moreno (83. Chukwueze) – Iborra (C) – Peña (69. Moisés Gómez), Parejo, Trigueros (69. Pino), Pedraza – Dia (83. Coquelin).
    Náhradníci: Jörgensen – Estupiñán, Aurier, Mándí, Coquelin, M. Gaspar, Moisés Gómez, Chukwueze, Raba, Pino.

    Rozhodčí: Rojas – Soto Grado, Grijalba
    thejrc.org