Rapid Ústí n/L – Chrudim 0:11 (kon.) | České Budějovice – Ž. Vlci Brno 2:3 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
0:11 (0:5)
FK Chrudim
Neděle 21.11.2021, 19:00 • Sportovní hala Chemik, U Stadionu 1022, Lovosice • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jedenáctý gól čtrnáctinásobného mistra v tomto utkání obstaral PAVEL DROZD. Asistence: Matěj Slováček.
     
    36:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rady po time-outu si zřejmě hráči Chrudimi vzali k srdci, když Ribeiro Fontoura Everton křižnou přihrávkou z nepřímého volného kopu předal míč DOMINIKU BALOGOVI, který z bezprostřední blízkosti nedal Danielu Klečkovi šanci. Asistence: Ribeiro Fontoura Everton.
     
    35:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Laciný gól z pohledu domácích! Fernando Souza si v rozehrávce nerozuměl s Danielem Klečkou, čehož využil JAROSLAV KUBÁT, jenž vypíchnutý míč doprovodil až do sítě. Bez asistence.
     
    33:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    David Drozd předal zleva na opačnou stranu míč PAVLU DROZDOVI, který neměl potíže se zakončením do odkryté brány. Asistence: David Drozd.
     
    29:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácím nelze upřít snaha, efektivnější jsou ale futsalisté hostů! RIBEIRO FOUNTOURA EVERTON využil přihrávky od spoluhráče a zapisuje se dnes podruhé do listiny střelců. Asistence: Max Weber Prates Goncalves Ribeiro.
     
    24:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté skórují i ve druhém dějství! PAVEL DROZD v předbrankovém prostoru tečoval za záda ústeckého gólmana střelu Tomáše Koudelky. Balón tak změnil směr a Daniel Klečka byl bezmocný. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    19:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl pěti branek! MATĚJ SLOVÁČEK stojící na brankové čáře usměrnil do sítě pokus Davida Drozda. Asistence: David Drozd.
     
    14:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pojistku na sálovky hostů po souhře s Davidem Drozdem přidává MAX WEBER PRATES GONCALVES RIBEIRO. Asistence: David Drozd.
     
    09:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim stejně jako u úvodní branky těží z rohového kopu! Tomáš Koudelka nalezl přihrávkou MATĚJE SLOVÁČKA, který navyšuje vedení svého celku. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    04:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Souhra Východočechů slaví úspěch, když Tomáš Koudelka servíroval z levé strany míč na střed nikým nehlídanému PAVLU DROZDOVI, který prostřelil Daniela Klečku. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    02:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu hosté otevírají skóre, když se po přihrávce Jaroslava Kubáta prosadil RIBEIRO FONTOURA EVERTON. Asistence: Jaroslav Kubát.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 3. Everton (Kubát), 5. P. Drozd (Koudelka), 10. Slováček (Koudelka), 15. Max (D. Drozd), 20. Slováček (D. Drozd), 25. P. Drozd (Koudelka), 30. Everton (Max), 34. P. Drozd (D. Drozd), 36. Kubát, 37. Balog (Everton), 37. P. Drozd (Slováček)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (Smolař) – Fernando, Pedro, Mello, Gajdoš – Jiří Zápotocký, Jaroslav Zápotocký, M. Macháček, P. Výborný – připraven M. Čapek, připraven Schorsch, připraven Maxa. Trenér: Martin Dlouhý.
    FK Chrudim: Dudu (Javorski) – Everton, Max, Kubát, Doša – Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Slováček – připraven R. Mareš, připraven Balog. Trenéři: Felipe Conde Ferraz, David Šimon.

    Rozhodčí: Kresta – Lasch, Mollinger; delegát: Bydžovský

    Diváci: 25
    ocianews.com