Technika Brno – Chrudim 10:5 (kon.) | HK MD Šumperk – Písek 3:4 (po pr.) | Poruba 2011 – Kralupy n. Vltavou 1:0 (kon.)
Warriors Brno – Ústí n/L 4:5 (po pr.) | Přerov – Kobra 5:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Kobra Praha
Neděle 21.11.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Pěkný den z přerovské MEO Arény! V rámci devatenáctého kola Ligy juniorů se zde utkají týmy HC ZUBR Přerov a HC Kobra Praha.
     
    HC Kobra Praha
    Kobra se v tabulce skupiny Západ Ligy juniorů nachází na průběžné třetí pozici. Na druhou Chrudim ztrácí dva body, na čtvrtý Havlíčkův Brod si drží čtyřbodový náskok. Pražané v listopadu dosud nastoupili do čtyř utkání. Nejprve prohráli s lídrem západní skupiny Pískem (1:4), následně doma udolali Kralupy nad Vltavou (5:4), nestačili na Šumperk (1:3) a padli s Havlíčkovým Brodem (3:5). Ze statistických údajů stojí za zmínku například úspěšnost střelby, kterou má celek z metropole čtvrtou nejlepší v celé soutěži, či úspěšnost v oslabení. Také v početních nevýhodách si Kobra vede lépe než většina účastníků Ligy juniorů. Vyšší úspěšnost v tomto ohledu vykazuje pouze trio Přerov – Písek – Šumperk. Nejproduktivnějším hráčem Pražanů je útočník Mikuláš Černý (3+13).
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov vede tabulku východní skupiny Ligy juniorů, ovšem pouze o bod. V těsném závěsu za Zubry jsou šumperští Mladí Draci. Hanáci mohli svému pronásledovateli odskočit na výraznější bodový rozdíl, konkrétně čtyřbodový. V pátečním duelu s Technikou Brno ale prohráli 2:5. Svěřenci trenérů Pavla Neumana a Petra Dočkala mají k dobru ještě jeden zápas. Jestli však proti Ústí nad Labem, které minulou neděli do Přerova nedorazilo (údajně kvůli marodce), budou vůbec hrát, rozhodnou v příštím týdnu svazové orgány. Vedle pátečního duelu s Technikou sehrál Přerov v listopadu ještě čtyři střetnutí. Nejprve porazil Porubu (5:2) a Warriors Brno (8:2), poté podlehl Šumperku (1:4) a zdolal Vsetín (5:1). Nejproduktivnějším hráčem Zubrů je útočník Radim Hradil (10+19).
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na hrací ploše. Domácí Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, hosté z Prahy v černožlutých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Koblížek, Hanák (C), Nesvadba, Holík, Kaprál, Billa – Šilhavý, Kleniar, Buršík, Hlávka, Prísažný, Fencl (A), Brázda, Švejda, Hradil, Mašek, Kolařík (A)

    HC Kobra Praha: Peyerl (Iliev) – Cichoň, Svach, Bečvařík, Skorčík (A) – Svoboda, Čermák, Štípek, Lederer, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C), Černý, Novák, Rejna

    Rozhodčí: Grygera – Wesley, Poláček.
     
    Oba týmy jsou již na ledě, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly utkání vyhráli domácí.
     
    00:20
    Po přihrávce z levé strany chtěl z voleje střílet Kleniar, ovšem kotouč vůbec netrefil.
     
    00:49
    Fencl protečoval puk do útočného pásma. Tam se rozehrávky chopil Peyerl a v zárodku zamezil jakékoliv útočné akci Zubrů.
     
    01:30
    Po přihrávce Švejdy zpoza úrovně brankové čáry zakončoval najetý Buršík – bohužel pro domácí tým pouze do boční sítě. Zanedlouho se před brankou zjevil Brázda, ovšem Peyerl dokázal vleže kotouč pokrýt.
     
    02:22
    Na jedné straně střílel od modré čáry Holík a Peyerl sklapl své betony včas. Na druhé straně pak přišel brejk Kobry dvou na jednoho. Před Žurka si najel Lederer, ovšem zblízka zadní tyč přerovské brány minul. Hosté si pak vytvořili tlak, který ukončil zákrokem lapačkou proti pokusu od modré čáry Žurek.
     
    02:51
    Z prostoru levého kruhu vypálil Černý, Žurek byl pozorný a puk v pokleku zastavil na své hrudi.
     
    03:28
    Dopředu se vydal Ribarovski a z levé strany vyslal velmi nepříjemnou střelu. Žurek ji před sebe vytěsnil snad maskou, tohle nebyl snadný zákrok domácího gólmana.
     
    04:44
    Kleniar přebral přihrávku ve středním pásmu a individuálně vyrazil vpřed. Přesile soupeřů ovšem podlehl.
     
    05:28
    Teď už si Kleniar počínal daleko lépe. Lehce z pravé strany projel až k bráně Kobry, ovšem bekhendem poslal kotouč nad úroveň horní tyče. Peyerl zasahovat nemusel.
     
    06:09
    Zubři si vytvořili krátký tlak v útočném pásmu. Ten skončil sice tvrdou, ale nepřesnou střelou od modré čáry.
     
    06:59
    Novák se chtěl vydat přes střední pásmo do útoku. Když ale viděl, že proti sobě má příliš mnoho přerovských hráčů, pouze nahodil někam směrem k Žurkově brance.
     
    07:27
    Nesvadba bekhendem poslal kotouč pryč z obranného pásma. Kleniar se poté snažil projít podél pravého mantinelu, ale neuspěl.
     
    08:09
    Hlávka zachytil vyhození z obranného pásma a mohl postupovat po levém křídle. Do cesty se mu však připletl čárový rozhodčí a přerovský útočník si s touto překážkou nedokázal poradit.
     
    08:34
    Přerov obsadil útočnou třetinu a od modré čáry to zkusil prudce Billa. Tečovaný kotouč skončil o kousek vedle pravé tyče hostující brány.
     
    08:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre utkání. Koblížek dostal puk do prostoru za brankou Kobry. Tam se nacházel Prísažný, jenž chytře – o výstroj u levé tyče klečícího Peyerla – přihrál před brankoviště. Tam se nacházel VLADIMÍR BRÁZDA, který pohotově zakončil mimo dosah lapačky hostujícího gólmana. Asistence: Andrej Prísažný a Marian Koblížek.
     
    09:48
    Důrazný Hradil se prodral do slibné šance, atakovaný ovšem zamířil pouze do těla Peyerla, který se stačil vkleče přesunout k levé tyči.
     
    10:37
    Fencl chtěl využít toho, že obránci Kobry zrovna dostřídávali. Z levé strany si najel před bránu, tam mu ovšem soupeři bekhendem vystřelit nedovolili.
     
    11:22
    Přerov držel útočné pásmo, Švejda ale poté u pravého hrazení přišel o kotouč.
     
    11:58
    Šilhavý přešel přes bránícího hráče Kobry a najel si lehce za branku. Mezi kruhy poté našel volného Kleniara, který si poodstoupil, jenže pak vystřelil nad branku.
     
    12:52
    Cichoň vyslal od modré čáry nahození, kterému nechybělo zase tolik, aby zapadlo k levé tyči přerovské brány. Kotouč ale nakonec zamířil k zadnímu mantinelu.
     
    13:30
    Hosté ještě na chvíli udrželi útočné pásmo, k větší šanci se ovšem nepropracovali.
     
    13:52
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Čermák – 2 min., hrubost).
     
    13:59
    Zubři okamžitě otestovali pevnost obrany hostujícího celku. Za dorážkou se ještě dral Šilhavý, ale Peyerl byl rychlejší a puk ukryl do své moci.
     
    14:40
    Kleniar si chtěl nabruslit před bránu. Když viděl, že přes bránící soupeře neprojede, jen tak do prostoru před Peyerla nahodil. Kotouč se nakonec odrazil mimo hole všech Zubrů a Kobra se následně dokázala osvobodit.
     
    15:51
    Na konci přesilovky střílel od modré čáry Hanák, ovšem branku Peyerla minul.
     
    15:52
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    16:29
    Kobra využila nesnází přerovských obránců u zadního mantinelu. Od modré čáry zakončoval Bečvařík, Žurek bez potíží zasáhl lapačkou.
     
    16:42
    Po zakázaném uvolnění Zubrů se hra vrátí před Žurka.
     
    16:47
    Kobra vyhrála buly a Ribarovski dobře předal kotouč Barešovi. Jeho pokus k pravé tyči likviduje lapačkou domácí brankář.
     
    17:13
    Fencl nejprve nahrál Hlávkovi na brusle. Posléze Zubři ve středním pásmu zastavili útok Kobry, Fencl ale Hlávku znovu nedokázal přesně najít.
     
    19:03
    Kobra dobře zatlačila v útočném pásmu a z míst mezi kruhy střílel volný Svach. Velkou možnost ovšem neproměnil, když Žurkovu branku vůbec netrefil.
     
    19:34
    Nesvadba si všiml volného Šilhavého a adresoval mu křížnou nahrávku. Domácí útočník si povyjel dopředu a jeho pokus odrazil Peyerl vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Přerovem a Kobrou Praha je minulostí. Šance v ní měly oba týmy, v gól se však proměnila pouze jedna jediná možnost. Zubrům zajistil v deváté minutě vedení Vladimír Brázda, který zblízka využil nabídku od Prísažného. Druhá třetina začne zhruba v 16:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Z levé strany vyslal přízemní střelu Ribarovski, Žurek betonem srazil kotouč do rohu kluziště.
     
    21:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Kobry nyní zaspal na obranné modré čáře, čehož využil Hradil. Ten přebral přihrávku od Kleniara a z pravé strany si najel před Peyerla. Zakončovat mohl sám, místo toho ale ještě předal kotouč najetému TADEÁŠI HLÁVKOVI. Ten pak přízemním pokusem mezi betony brankáře Pražanů přidal druhou trefu Zubrů. Asistence: Radim Hradil a Patrik Kleniar.
     
    21:20
    Snížit se pokusil Novák, který měl dost prostoru na střelu. Žurek nicméně dalekonosný pokus útočníka hostů viděl a vyrážečkou dokázal zakročit.
     
    22:30
    Hradil osvědčil dobrý pohyb a najel si až před bránu hostujícího celku. Z těchto míst mířil k pravé tyči, kam se ale Peyerl stačil přemístit.
     
    24:32
    Jeden z hráčů Kobry přešel před útočnou modrou čáru a probíjel se k Žurkovi. Přerovští hráči jej ale nakonec dokázali zastavit. Na druhé straně si mezi kruhy nabruslil Fencl a bekhendem trefil místo, kam si kleknul Peyerl.
     
    25:21
    Lederer zkusil střelu před obránce, Billa ji ale zblokoval do rohu obranného pásma Zubrů. Z protiakce zakončoval švihem na úrovni kruhů Švejda, Peyerl máchl lapačkou a kotouč v ní ukryl.
     
    25:40
    Střela Borodenka z větší dálky nenadělala Žurkovi výraznější problémy. Přerovský brankář ale poté raději před dojíždějícím útočníkem Kobry schoval puk do lapačky a přerušil hru.
     
    25:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak do brány korunují domácí hráči třetím gólem. Hlávka a RADIM HRADIL si tentokrát prohodili role. Prvně jmenovaný po dobré práci Fencla rozpoutal mumraj před Peyerlem. Brankáře Kobry sice neprostřelil, kotouč ale následně získal Hradil a zblízka ho poslal do sítě. Asistence: Tadeáš Hlávka a Jan Fencl.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., podrážení).
     
    27:25
    Zubři ihned vyhodili kotouč přes celé hřiště.
     
    27:45
    Ribarovski byl pořádně rozjetý a snad by se i dostal před Žurka. Nesvadba mu ale špičkou hole uzmul puk a Přerovští se poté opět osvobodili.
     
    28:36
    Skorčíkovu střelu ještě tečoval Kaprál a puk skončil za brankou Zubrů. Odtud chtěli hosté přesunout hru do předbrankového prostoru. Kotouče se však zmocnil Šilhavý a ušetřil pro Hanáky cenné vteřinky.
     
    29:20
    Na ledě nyní bez přičinění přerovských hráčů zůstává ležet jeden z hostů.
     
    29:20
    Nevšiml jsem si, o kterého hráče Kobry šlo, ovšem v doprovodu zdravotníka zamířil na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    29:22
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    29:32
    Kleniar se řítil vstříc Peyerlovi a tísněný dokázal zakončit. Brankář Kobry nebezpečnou střelu vyrazil betonem pouze k Šilhavému, který však čtvrtou branku Zubrů nepřidal.
     
    30:35
    Brázda chtěl o mantinel vyhodit kotouč z obranné třetiny, trefil ale jen čárového rozhodčího. Pro toho to musela být nepříjemná situace, nicméně dokázal ji ustát.
     
    31:44
    Kobra přenesla hru z levé strany na pravou a do zakončení si najel Bareš. Jeho štiplavý pokus švihem zastavil na hrudi pozorný Žurek.
     
    31:55
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a nahození Bečvaříka nepříjemně tečoval Novák. Žurek dokázal zareagovat a vyrážečkou nasměroval kotouč mimo svou branku.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Novák – 2 min., podrážení).
     
    32:56
    Tečovaný pokus Peyerl vytěsnil před sebe. Zanedlouho v brankovišti dobře pracoval Hlávka, nicméně gólmana Kobry překonat nedokázal.
     
    33:32
    Od modré čáry vypálil z první Hanák. Peyerl vyrazil puk betony před sebe, k dorážkám se už Zubři nedostali.
     
    34:03
    Jeden z hostujících hráčů mohl v oslabení jet sám na Žurka. Přihrávku od spoluhráče ale dostal příliš pozdě, takže jej stačil dojet a zastavit pohotový Fencl.
     
    34:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři početní převahu využívají. Holík při kombinaci nahrál na pravý kruh Kleniarovi, jehož nahození usměrnil do levého horního rohu Peyerlovy branky RADIM KOLAŘÍK. Forvard Zubrů s číslem 88 operoval přesně v místech dráhy letu kotouče. Domácí tým tak vede o čtyři branky a Novák se může z trestné lavice vrátit zpátky do hry. Asistence: Patrik Kleniar a Adam Holík.
     
    35:30
    Útočná akce Zubrů končí zákrokem Peyerla, který v pokleku schoval puk do výstroje.
     
    35:38
    Billova střela od modré čáry byla ještě tečovaná. Kotouč letící z pravé strany kluziště narýsoval oblouček a branku Kobry přeletěl. Peyerl se rukama natahoval zbytečně, do práce nemusel.
     
    36:44
    Zdálo se, že Nesvadbův dlouhý pas skončí na zakázaném uvolnění. Jako první ho ale dojel Kleniar a rozhodčí tak hru přerušovat nemusí.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Nesvadba – 2 min., podrážení).
     
    37:13
    Hradil ve středním pásmu šetřil čas pro domácí celek. Zubři se poté dokázal ještě více osvobodit a drží hru dále od své brány.
     
    38:02
    Teč střely letící z levé strany skončila nad brankou Zubrů, Žurek zasahovat nemusel.
     
    38:55
    Kobra se sice v přesilovce držela v útočném pásmu, nic kloudného tam ovšem nevymyslela.
     
    38:56
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    39:28
    Hra je přerušena, protože v útočném pásmu opět ležel jeden z hráčů hostujícího celku. Nyní už je na nohou, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    39:56
    Hradil drží kotouč za brankou Přerova a zřejmě se postará o to, že ve druhé třetině se již nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část duelu je u konce. Přerov po ní vede na Kobrou Praha poměrem 4:0. Vedení Zubrů nejprve krátce po přestávce navýšil po přihrávce Hradila Tadeáš Hlávka. Poté si oba hráči vyměnili pozice a po Hlávkově asistenci se zblízka prosadil pro změnu Radim Hradil. Čtvrtou trefu Hanáků přidal v přesilovce Radim Kolařík. Třetí třetina začne zhruba v 17:29.
     
    Oba týmy jsou zpět na ledě, za malou chvíli začne třetí třetina utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Peyerl se musel pořádně natáhnout betonem, aby zastavil střelu jednoho z Přerovanů.
     
    41:07
    O rozruch před Žurkem se postaral Štípek. Ten nejprve vyslal ostrý pokus, který skončil na zadním mantinelu. S odraženým pukem poté ještě usiloval o dorážku, ovšem domácí gólman pohotovým skokem snažení útočníka Kobry zastavil.
     
    41:46
    Zpoza brány se vytočil Čermák, ovšem Žurka zakončením k bližší tyči nenachytal.
     
    42:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přichází pátá trefa v podání Zubrů. Hlávka si za úrovní brankové čáry počkal, až mu dojede spoluhráč, kterým byl JAN FENCL. Přerovský útočník s číslem 47 poté obdržel kotouč do jízdy a překonal Peyerla. Ten šel do pokleku na led marně. Asistence: Tadeáš Hlávka a Jan Billa.
     
    43:23
    Do velké možnosti se po pěkné akci Zubrů dostal Kolařík. Jeho pokus sice Peyerl zastavit nedokázal, ovšem Kobře v této situaci pomohla horní tyčka.
     
    43:51
    Hradil u zadního mantinelu kombinoval s Hlávkou. Poté se rozhodl vyjet před bránu, u levé tyče si ale na klečícího Peyerla nepřišel.
     
    43:59
    Po vyhraném buly v obranném pásmu vyjel s pukem na hokejce Černý, ještě před modrou čárou mu ale vystavil stopku domácí útočník Brázda.
     
    44:33
    Brázda dobře napadal za brankou a Hlávka poté trochu krkolomnou přihrávkou našel Švejdu. Ten měl na střelu dostatek času, Peyerl ale vytrčil pravý beton, kterým kotouč poslal mimo branku.
     
    45:14
    Ribarovski kličkou oklamal bránícího hráče Zubrů, poté ale už zakončit nedokázal. Následné snažení Kobry v útočné třetině vyznělo do prázdna.
     
    46:23
    Hradil získal puk v útočném pásmu a najel si na pravý kruh. Tam ovšem další manévr udělat nemohl, zamezili mu v tom bránící hráči Kobry.
     
    47:02
    Po zákroku Bečvaříka v rohu obranné třetiny hostů zůstává na ledě ležet Hradil.
     
    47:02
    Jednalo se o skutečně tvrdý střet, Hradil se nicméně posléze dokázal zvednout a v doprovodu spoluhráčů odjel na střídačku.
     
    48:03
    Přerovští museli za svou brankou předvést několik hitů u mantinelu, aby zabrzdili akci soupeře. Dopředu chtěl poté postupovat Brázda, ale ocitl se v sevření dvou protihráčů.
     
    48:55
    Pokus Hlávky z levé strany zastavil Peyerl lapačkou a vzápětí ještě stačil rozehrát. Na druhé straně nabral rychlost Ribarovski, ale kotouč si nakonec dal příliš daleko od hole.
     
    49:27
    Střela Šilhavého z levé strany skončila na betonech brankáře hostů. Ten musel po buly v obranném pásmu do práce znovu, poté zastavil ještě jednu možnost Šilhavého.
     
    50:11
    Perfektní práce v podání Žurka. Na domácího brankáře se z levé strany řítil Štípek, ovšem břeclavský rodák se s ním dokázal přesunovat a nakonec v pokleku zasáhl u pravé tyče.
     
    51:11
    Do další šance Kobry se dral Borodenko. Vracející se přerovští hráči mu ovšem v poslední chvíli zabránili v tom, aby vystřelil.
     
    52:11
    Čarový rozhodčí nyní inkasoval již asi třetí úder pukem v zápase. U levého mantinelu šel do pokleku, ovšem to jej zcela neochránilo. Naštěstí vyvázl bez výrazné újmy a hra mohla pokračovat. Prísažného přízemní střelu zastavil u levé tyče lapačkou Peyerl.
     
    53:17
    Dvě velké příležitosti Kolaříka. Domácího útočníka nejprve zblízka betony vychytal Peyerl, z dorážky pak Kolařík trefil levou tyč.
     
    53:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Holík – 2 min., hákování).
     
    54:07
    Hradil chtěl uniknout po levé straně kluziště, ale poslední hráč v poli v dresu Kobry jej svým tělem zastavil.
     
    54:47
    Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu, Zubři poněkolikáté vyhodili.
     
    55:27
    Už to vypadalo, že Cichoň bude moct zakončit z prostoru mezi kruhy. Domácí hráči k němu ale nakonec dokázali přistoupit včas a jeho střele tak zabránili.
     
    55:40
    Pokus Skorčíka od modré čáry vyrazil betonem Žurek.
     
    55:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté pět sekund po skončení přesilovky ruší čisté konto Žurka. První střelu ALBERTA BAREŠE sice brankář Zubrů ještě dokázat vyrazit před sebe, pohotová dorážka útočníka Pražanů už ovšem prošla za brankovou čáru. Asistence: Jan Skorčík.
     
    57:05
    Zubři nyní drží útočné pásmo a hostující obrana se má co ohánět.
     
    57:38
    Švejda se pohyboval za brankou. Poté si vyjel k modré čáře a vyměnil si puk s Koblížkem. Jeho následnou střelu tahem Peyerl vytěsnil betony před sebe.
     
    58:15
    Hanákova táhlá střela od modré čáry trefila brankáře Kobry do masky. Hra je přerušena, vhazovat se bude v útočném pásmu Přerova.
     
    58:20
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:41
    Bareš mohl osamocený ujíždět na Žurka, kotouč však ve středním pásmu dostal na patu brusle.
     
    59:05
    Zubři si najeli do útočné třetiny, Hanákova rána příklepem od modré čáry ale nebyla přesná.
     
    59:34
    Až na úroveň kruhů pronikl z pozice obránce Nesvadba. Následně jej čistým zákrokem zadržel Svach. Hanáci ovšem pokračovali v útočném snažení a po dalším zákroku Peyerla si vybojovali buly v útočném pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Přerov porazil Kobru Praha 5:1 a tabulku východní skupiny Ligy juniorů nyní vede o tři body před druhým Šumperkem. Zubři se ve třetí třetině domácího duelu proti soupeři z hlavního města dostali do vedení o pět branek, když se trefil Jan Fencl. Čistý štít ovšem Hanáci nakonec neudrželi, o čestný zásah hostů se totiž postaral Albert Bareš. Nic to však nezměnilo na tom, že Kobra potřetí za sebou prohrála.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (18:04:15)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Brázda (Prísažný, Koblížek), 21. Hlávka (Hradil, Kleniar), 26. Hradil (Hlávka, Fencl), 35. Kolařík (Kleniar, Holík), 43. Fencl (Hlávka, Billa) – 56. Bareš (Skorčík)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Koblížek, Hanák (C), Nesvadba, Holík, Kaprál, Billa – Šilhavý, Kleniar, Buršík, Hlávka, Prísažný, Fencl (A), Brázda, Švejda, Hradil, Mašek, Kolařík (A)
    HC Kobra Praha: Peyerl (Iliev) – Cichoň, Svach, Bečvařík, Skorčík (A) – Svoboda, Čermák, Štípek, Lederer, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C), Černý, Novák, Rejna

    Rozhodčí: Grygera – Wesley, Poláček

    Diváci: 164
    thejrc.org