Technika Brno – Chrudim 10:5 (kon.) | HK MD Šumperk – Písek 3:4 (po pr.) | Poruba 2011 – Kralupy n. Vltavou 1:0 (kon.)
Warriors Brno – Ústí n/L 4:5 (po pr.) | Přerov – Kobra 5:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Kobra Praha
Neděle 21.11.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    55:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté pět sekund po skončení přesilovky ruší čisté konto Žurka. První střelu ALBERTA BAREŠE sice brankář Zubrů ještě dokázat vyrazit před sebe, pohotová dorážka útočníka Pražanů už ovšem prošla za brankovou čáru. Asistence: Jan Skorčík.
     
    42:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přichází pátá trefa v podání Zubrů. Hlávka si za úrovní brankové čáry počkal, až mu dojede spoluhráč, kterým byl JAN FENCL. Přerovský útočník s číslem 47 poté obdržel kotouč do jízdy a překonal Peyerla. Ten šel do pokleku na led marně. Asistence: Tadeáš Hlávka a Jan Billa.
     
    34:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři početní převahu využívají. Holík při kombinaci nahrál na pravý kruh Kleniarovi, jehož nahození usměrnil do levého horního rohu Peyerlovy branky RADIM KOLAŘÍK. Forvard Zubrů s číslem 88 operoval přesně v místech dráhy letu kotouče. Domácí tým tak vede o čtyři branky a Novák se může z trestné lavice vrátit zpátky do hry. Asistence: Patrik Kleniar a Adam Holík.
     
    25:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak do brány korunují domácí hráči třetím gólem. Hlávka a RADIM HRADIL si tentokrát prohodili role. Prvně jmenovaný po dobré práci Fencla rozpoutal mumraj před Peyerlem. Brankáře Kobry sice neprostřelil, kotouč ale následně získal Hradil a zblízka ho poslal do sítě. Asistence: Tadeáš Hlávka a Jan Fencl.
     
    21:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Kobry nyní zaspal na obranné modré čáře, čehož využil Hradil. Ten přebral přihrávku od Kleniara a z pravé strany si najel před Peyerla. Zakončovat mohl sám, místo toho ale ještě předal kotouč najetému TADEÁŠI HLÁVKOVI. Ten pak přízemním pokusem mezi betony brankáře Pražanů přidal druhou trefu Zubrů. Asistence: Radim Hradil a Patrik Kleniar.
     
    08:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre utkání. Koblížek dostal puk do prostoru za brankou Kobry. Tam se nacházel Prísažný, jenž chytře – o výstroj u levé tyče klečícího Peyerla – přihrál před brankoviště. Tam se nacházel VLADIMÍR BRÁZDA, který pohotově zakončil mimo dosah lapačky hostujícího gólmana. Asistence: Andrej Prísažný a Marian Koblížek.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Brázda (Prísažný, Koblížek), 21. Hlávka (Hradil, Kleniar), 26. Hradil (Hlávka, Fencl), 35. Kolařík (Kleniar, Holík), 43. Fencl (Hlávka, Billa) – 56. Bareš (Skorčík)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Koblížek, Hanák (C), Nesvadba, Holík, Kaprál, Billa – Šilhavý, Kleniar, Buršík, Hlávka, Prísažný, Fencl (A), Brázda, Švejda, Hradil, Mašek, Kolařík (A)
    HC Kobra Praha: Peyerl (Iliev) – Cichoň, Svach, Bečvařík, Skorčík (A) – Svoboda, Čermák, Štípek, Lederer, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C), Černý, Novák, Rejna

    Rozhodčí: Grygera – Wesley, Poláček

    Diváci: 164
    thejrc.org