Chomutov – Roudnice 14:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
14:2 (3:1, 5:0, 6:1)
HC Roudnice nad Labem
Neděle 21.11.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 10. kolo
Partner:
     
    53:26
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Hosté symbolicky odpovídají. Obrana nechala před bránou volného JANA POKORNÉHO, který prostřelil Hanuljaka. Asistence: Martin Mynařík.
     
    52:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další hattrick domácího hráče. O ten se zasloužil z předbrankového prostoru PETR FREIBERG. Asistence: Jakub Jaroš, Michal Žižka.
     
    52:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní je to opět známý chomutovský brankostroj. Z přesilovky uběhlo pár vteřin a MIROSLAV KUNCL vyslal od modré čáry nechytatelnou střelu. Asistence: Milan Kostourek, František Mála.
     
    51:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    A vzápětí vstřílí MARTIN HARTMAN druhou branku. Po dobré přihrávce poslal kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    50:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    A další gól v hostující síti. Z levého kruhu poslal kotouč na bránu MARTIN HARTMAN a kus černé gumy zaplul až za záda Fridrycha. Asistence: Jakub Jaroš, Miroslav Kuncl.
     
    48:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Desátá branka v síti Roudnice je na světě. MILAN KOSTOUREK byl dotěrný před bránou a doslova procedil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jakub Chrpa, František Mála.
     
    46:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Druhý gól Pirátů v oslabení v dnešním utkání. Nejprve jel sám na brankáře Freiberg, ten se ale neprosadil. Z druhé vlny ale přijel JAROSLAV KŮS, který již kotouč za brankovou čáru dostal. Asistence: Petr Freiberg.
     
    39:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté byli již velmi dlouho na ledě, obzvláště Michal Vacek již nemohl ani bruslit, a tak nemohl pohlídat střelu ADAMA NOVÁKA od modré, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Josef Rindoš, Roman Chlouba.
     
    35:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti již delší dobu směřovali kotouče na ROMANA CHLOUBU, který se nakonec prosazuje a dává tak hattrick. Bude tak muset přispět do klubové kasy. Asistence: Jaroslav Kůs, Martin Hartman.
     
    34:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hned z protiútoku se radují Piráti. Huňady vyslal do samostatného nájezdu PETRA FREIBERGA, který poslal kotouč nad beton Fridrycha. Asistence: Patrik Huňady, Robert Bártek.
     
    32:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět krásná souhra. Kostourek od zadního mantinelu našel zcela volného FRANTIŠKA MÁLU, který měl před sebou odkrytou klec. Asistence: Milan Kostourek, Jakub Chrpa.
     
    31:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    S koncem přesilové hry přidávají Piráti čtvrtou branku. Kůs poslal od mantinelu přihrávku na volného ROMANA CHLOUBU, který pohodlně skóroval. Asistence: Jaroslav Kůs, Patrik Huňady.
     
    10:50
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Roudnice snižuje. FILIP HORÁK dostal přihrávku od zadního mantinelu a prostřeluje Hanuljaka. Asistence: Štěpán Tintěra, Marek Kasal.
     
    09:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Exkluzivní akce Milana Kostourka. Ten prošel sám přes tři hráče, předložil kotouč JAKUBU CHRPOVI, který ho jen uklidil do brány. Asistence: Milan Kostourek.
     
    06:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti se prosazují i v oslabení. Před hostující brankou se zjevil PETR FREIBERG, který z otočky procpal kotouč mezi betony Fridrycha. Asistence: Milan Kostourek, František Mála.
     
    05:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Po zámku v útočné třetině se ke střele dostal ROMAN CHLOUBA, který se nemýlil. Asistence: Patrik Huňady, Michal Žižka.

    Miroslav Kučera

    Branky a nahrávky: 6. Chlouba (Huňady, Žižka), 7. Freiberg (Kostourek, Mála), 10. Chrpa (Kostourek), 32. Chlouba (Kůs, Huňady), 33. Mála (Kostourek, Chrpa), 35. Freiberg (Huňady, Bártek), 36. Chlouba (Kůs, Hartman), 40. Novák (Rindoš, Chlouba), 47. Kůs (Freiberg), 49. Kostourek (Chrpa, Mála), 51. Hartman (Jaroš, Kuncl), 52. Hartman (Kůs), 53. Kuncl (Kostourek, Mála), 53. Freiberg (Jaroš, Žižka) – 11. Horák (Tintěra, Kasal), 54. Pokorný (Mynařík)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (D. Svoboda) – Ferbas, Charousek, Bártek, Kuncl, Hartman, Žižka, Novák – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Kostourek – Freiberg, T. Svoboda, Huňady – Jaroš
    HC Roudnice nad Labem: Fridrych (Folk) – Kašička, Kolenatý, Kopecký, Kasal, Štosek, Mynařík – J. Vacek, M. Vacek, Pokorný, Vaněk, Čichovský, Tintěra, Kuchař, Lauko, Vejl, Kubica, Horák, Marcin, Purma

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Beneš

    Diváci: 1701
    thejrc.org