Pardubice – Liberec 2:3 (po pr.) | Motor ČB – K. Vary 2:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:5 (0:1, 0:0, 2:4)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 23.11.2021, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Tomáš VONDRÁČEK - 2:5
     
    59:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je hotovo! Do prázdné branky stvrzuje vítězství hostů TOMÁŠ VONDRÁČEK, který tak během šesti minut zaznamenal hattrick. Asistence: Tomáš Havlín a Jakub Flek.
    54:55 Tomáš VONDRÁČEK - 2:4
     
    54:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V oslabení ale inkasuje Motor znovu! TOMÁŠ VONDRÁČEK se ukázal být jako správný kapitán. Prostřelil po chybě domácí obrany Hrachovinu a je to 2:4. Asistence: Ondřej Dlapa.
    54:01 Stuart PERCY - 2:3
     
    54:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor snižuje! Voženílek přihrál puk STUARTU PERCYMU a ten prostřelil Novotného. Asistence: Daniel Voženílek a Michal Vondrka.
    53:48 Tomáš VONDRÁČEK - 1:3
     
    53:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté skórují při oslabení! Českobudějovické obraně ujel TOMÁŠ VONDRÁČEK a chladnokrevně překonal Hrachovinu. Asistence: Jakub Flek.
    46:42 Jindřich ABDUL - 1:2
     
    46:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je sníženo! Budějovičtí se rovněž prosazují při výhodě jednoho muže navíc. Lukáš Pech nasměroval pas na druhou stranu pásma na Milana Gulaše, jenž vystřelil na Novotného. Z následné dorážky dostal puk za karlovarského brankáře JINDŘICH ABDUL. Asistence: Milan Gulaš a Lukáš Pech.
    44:38 Petr KOBLASA - 0:2
     
    44:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarská Energie přesilovou hru nakonec využívá. Mikúš poslal puk na modrou Michalu Plutnarovi, který netrefil ideálně, puk se dostal k PETRU KOBLASOVI, jehož rána propálila Hrachovinu. Asistence: Michal Plutnar a Tomáš Mikúš.
    00:35 Tomáš MIKÚŠ - 0:1
     
    00:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je úvod pro hosty jako hrom! Po 35 vteřinách se ujímají vedení. Ondřej Beránek objel obránu, lehce se otočil, poslal puk před bránu, kde ho za Hrachovinu doklepl TOMÁŠ MIKÚŠ. Asistence: Ondřej Beránek.
    Marken.cz

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 47. Abdul (Gulaš, L. Pech), 55. Percy (D. Voženílek, Vondrka) – 1. T. Mikúš (O. Beránek), 45. Koblasa (Plutnar, T. Mikúš), 54. Vondráček (Flek), 55. Vondráček (Dlapa), 60. Vondráček (T. Havlín, Flek)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček (A), Bindulis, Percy, Vráblík, M. Jandus, Štich – J. Ondráček, L. Pech (A), Gulaš (C) – Abdul, M. Hanzl, Vondrka – Chlubna, Valský, M. Beránek – Holec, Karabáček, D. Voženílek.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Pulpán (A), L. Doudera – T. Rachůnek (A), Jiří Kulich, Flek – Immo, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, Vondráček (C).

    Rozhodčí: Šír, Kika – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4 508
    bahis siteleri