Sparta – Vítkovice 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 23.11.2021, 17:30 • Tipsport arena (Malá hala), Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji všem za pozornost u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (19:48:35)
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině udrželi své tříbrankové vedení až do závěrečné sirény a vítězí nad Vítkovicemi v poměru 3:0. Góly přispěli k výhře Lukáš Kalný, Jakub Tůma a útočník David Senčák. Sparta si připisuje cenné tři body do tabulky, Vítkovice zůstávají s počtem třiceti bodů na jedenáctém místě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Trestů v utkání rozhodně není málo a znovu se bude vylučovat. Sudí vykazují ze hry útočníka Alberta Bareše (SPA), který se provinil hákováním.
     
    56:27
    V závěru utkání se bude znovu vylučovat. Na sparťanské straně se jedná o Jakuba Tůmu a Jakuba Zembola (SPA), za hosty je to Josef Krejsa (VIT). Oba vyfasovali tresty za hrubost.
     
    50:13
    Michal Bystroň (VIT) je dalším vítkovickým hráčem, který putuje na trestnou lavici. Vítkovický obránce se provinil hákováním a dostal od rozhodčích menší trest.
     
    46:49
    Sudí znovu vylučují, tentokrát ze strany vítkovických řad. Obránce Tomáš Machů (VIT) obdržel dvě minuty za zdržování hry. Sparta hraje další přesilovku.
     
    44:35
    Vítkovičtí hráči mají k dispozici další početní výhodu. Hříšníkem je tentokrát sparťanský útočník Petr Hauser (SPA), který dostal "dvojku" za nedovolené bránění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá část je za námi a sparťané vedou nad svým soupeřem už 3:0! Lukáš Kalný přidal na startu druhé třetiny svůj další gól v tomto utkání a v posledních minutách prostřední části skóroval David Senčák. Sparťané mají po čtyřiceti odehraných minutách dobře našlápnuto k další tříbodové výhře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Pár vteřin před koncem druhé třetiny sparťanští hráči špatně střídali, čehož si sudí všimli. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká útočník Albert Bareš (SPA).
     
    35:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané využívají svou přesilovku a jdou do tříbrankového vedení! Dalším úspěšným střelcem Sparty je útočník DAVID SENČÁK. Asistence: Petr Hauser, Filip Ducháč.
     
    33:55
    Na vyloučení je to znovu vyrovnané. Na trestnou lavici usedl vítkovický útočník Martin Kubík (VIT), který dostal dvě minuty za nedovolený zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    26:27
    Sparťané si vyzkouší další přesilovou hru. Jakub Gebauer (VIT) dostal dvě trestné minuty za hákování a oslabuje svůj tým na následující okamžiky.
     
    22:29
    Krátce po druhém vstřeleném gólu Sparty je však vyloučen domácí obránce Filip Šindelek (SPA), jenž se provinil krosčekem a vyfasoval dvouminutový trest.
     
    21:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané krátce před startem druhé třetiny odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. JAKUB TŮMA si připisuje druhou trefu v sezoně! Asistence: Lukáš Kalný, Josef Slavíček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Kalný (Slavíček, Kubánek), 22. Tůma (Kalný, Slavíček), 36. Senčák (Hauser, Ducháč)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Bartoň, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč, Menzel – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Kalný, Vašíček, Slavíček, Bareš, Theimer, Zembol.
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Bartošák) – Hodinář, Bystroň, Puchala, Bialy, Prčík, Machů, Havlík – Slusarczyk, Kotásek, Tvrdý, Schauer, Macias, Holaník, Krejsa, Skřipčák, Kubík, Gebauer.
    Trenér: Pavel Trnka
    thejrc.org