Česká Lípa – FTZS Liberec 1:6 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:6 (1:4)
FTZS Liberec
Úterý 23.11.2021, 20:10 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    39:37 Jan DÍL - 1:6
     
    39:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen ještě jeden gól Liberce. Domácím už se moc nechtělo dozadu, a tak zakončil akci tři na jednoho po Jelínkově přihrávce zleva JAN DÍL. Pro něj je to odměna za skvělý výkon. Asistence: Tomáš Jelínek.
    28:35 Jakub ŽOČEK - 1:5
     
    28:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je zřejmě hotovo. Bína našel elegantním obloučkem z pravé strany JAKUBA ŽOČKA a ten nekompromisním volejem prostřelil Kirova a zkompletoval hattrick. Asistence: Marek Bína.
    19:59 Jakub ŽOČEK - 1:4
     
    19:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí kapitán Zapletal mohl po pasu z pravé strany snížit na rozdíl branky, jeho ránu ale vytěsnil Vogt vedle levé tyče. Z následné protiakce zahrál Lecjaksovi snad půl vteřiny před koncem půle na housle JAKUB ŽOČEK. Ukázková situace nedáš – dostaneš. Asistence: Marek Bína.
    14:32 Marek BÍNA - 1:3
     
    14:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Démoni merunu dlouho neudrželi. Liberec založil rychlý protiútok. Díl vyhrál přetahovanou s Rozboudem a přihrál doleva na MARKA BÍNU, který mířil po zemi k bližší tyči. Asistence: Jan Díl.
    10:36 Daniel VIK - 1:2
     
    10:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivní hosté dokonávají obrat. Znovu se do kombinace zapojil i brankář Vogt, který si připisuje asistenci! Z pravé strany totiž našel na zadní tyči DANIELA VIKA, který už měl po jeho chytrém pasu relativně snadnou pozici. Asistence: Dominik Vogt.
    08:35 Jakub ŽOČEK - 1:1
     
    08:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě srovnávají krok. Bína rozehrál roh na JAKUBA ŽOČKA, který pohotovou křižnou ranou z úhlu zaskočil Lecjakse. Ten asi nemá po tomto gólu stoprocentně čisté svědomí. Asistence: Marek Bína.
    04:18 Matěj MAUR - 1:0
     
    04:18
    Démoni právě vstřelili branku!
    Teď ovšem domácí tým ze své první šance udeřil! Bialek našel přihrávkou z levé strany na zadní tyči volného MATĚJE MAURA a ten poslal balon nekompromisně do sítě. Asistence: Milan Bialek.

    Filip Lefenda

    Branky: 5. Maur (Bialek) – 9. Žoček (Bína), 11. Vik (Vogt), 15. Bína (Díl), 20. Žoček (Bína), 29. Žoček (Bína), 40. Díl (Jelínek)


    FC Démoni Česká Lípa: Lecjaks (21. Kirov) – Bejda, Potoček, Demjančuk, Bialek, Rozboud, Klimt, Zapletal (C), Lecjaks, Maur, Kubelka, Fichtner
    FTZS Liberec: Vogt (Dlask) – Jelínek, Benek, Janáček, Baran, Daněk, Díl, Bína, Baláž, Vik, Žoček (C)

    Rozhodčí: Lafek – O. Černý, Cichra
    thejrc.org