Slavia – Olympik Mělník 5:5 (4:3 po pen.) | Svarog Teplice – Chrudim 0:5 (kont.)
kontumace
Svarog FC Teplice
0:5 (-:-)
FK Chrudim
Středa 24.11.2021, 20:30 • Sportaréna Teplice • Pohár Svazu futsalu ČR • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Nesehrané semifinále Poháru SFČR již zná svůj definitivní výsledek. Tepličtí se proti kontumaci 0:5 odvolali, ale Odvolací komise SFČR v pátek 17. prosince 2021 verdikt Disciplinární komise SFČR potvrdila.

    SK Slavia Praha se tedy ve finálovém utkání střetne doma s FK Chrudim. "Termín finálového zápasu budeme řešit s oběma kluby. Jde o dostupnost o haly v Edenu a pak o reprezentační povinnosti slovenských hráčů před a během Mistrovství Evropy ve futsalu 2022. Termínová listina je našlapaná, ale věřím, že brzy budeme vědět termín finále Poháru SFČR," sdělil PR manažer SFČR Michal Pavlík. (19:41:31)
     
    Pohárové utkání Svarog FC Teplice v. FK Chrudim bylo kvůli výskytu covidu v domácím týmu zrušeno. O osudu zápasu rozhodne STK.
     
    V semifinále pohárové soutěže hostí Svarog Teplice celek FK Chrudim.

    Svarog na cestě pohárem vyřadil v osmifinále Spartu Praha, kterou zdolal v domácím prostředí poměrem 6:4, načež si dojel pro čtvrtfinálovou výhru 4:2 k uřadujícímu ligovému mistrovi do Plzně.

    Chrudim v osmifinále dle očekávání rozstřílela druholigovou Chotěboř na její palubovce 12:1, aby následně zvládla výsledkem 4:1 také další venkovní konfrontaci s celkem z nižší soutěže z Olomouce.

    Střetnutí je zároveň soubojem dvou aktuálně nejlepších futsalových klubů v zemi, soudě dle postavení v tabulce nejvyšší tuzemské soutěže. Ani jeden ze soupeřů navíc v tomto ročníku neokusil hořkost porážky.

    Utkání má úřední výkop ve 20:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Přemysl Kosejk

    Branky:


    Svarog FC Teplice:
    Trenér: André Guimaraes

    FK Chrudim:
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: J. Kresta, J. Lasch, J. Šmid. Delegát V. Vaněk
    thejrc.org