Zlín – HK MD Šumperk 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 2:4 (kon.) | Technika Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Poruba – Vítkovice 5:6 (kon.) | Mladá Boleslav – PZ Kladno 15:0 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:1 (kon.)
Třemošná – Chomutov 1:11 (kon.) | Jihlava – Kobra 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:4 (po pr.)
Tábor – Mountfield HK 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Kobra Praha
Čtvrtek 25.11.2021, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dokázali prosadit ve hře 4 na 4. Zdálo se, že puk po střele Vojáčka Grygoraschuk dokázal přikrýt, ovšem nebylo tomu tak a v nepřehledné situaci dokázal ANDREJ KLAPICA zasunout puk za brankovou čáru a připisuje si v dnešním utkání už třetí gól. Asistence: Matěj Vojáček.
     
    50:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem dokázali velmi rychle zareagovat na gól Dukly. Za hosty dokázal z blízkosti skórovat SAMUEL UHLÍK. Asistence: Richard Štípek.
     
    50:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává už pátý gól. MATĚJ VOJÁČEK vyslal skrytou střelu od modré čáry, která nakonec prošla mezi betony hostujícího brankáře až za brankovou čáru. Asistence: Denis Jeletz, Václav Kudrna.
     
    46:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde opět do tříbrankového vedení. Vandas zakončoval z blízkosti, trefil pouze Grygoraschukovu výstroj, a k odraženému puku se dostal jako první ANDREJ KLAPICA, který dorazil do zcela odkryté části branky. Asistence: Tomáš Vandas.
     
    23:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobře se tentokrát již podařil úspěšný samostatný únik. JAKUB ŠTĚPÁNEK ujel obráncům Dukly a zcela osamocený dokázal z blízkosti překonat brankáře Uhrina. Hosté tak snižují náskok Jihlavy na dva góly. Asistence: Filip Seidler.
     
    20:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu velmi rychlý gól hned v úvodu třetiny. Dukla po vhazování zřejmě trochu překvapila Grygoraschuka pohotovým zakončením, ke vzdálenější tyči přesně mířil JINDŘICH HABERMANN. Asistence: Adam Veselský.
     
    14:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává do dvoubrankového vedení. Po přihrávce od Chlubny na modré zamířil přesně pod horní tyč JAN HAMŘÍK. Asistence: Tobias Chlubna.
     
    08:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla pokračovala ve tlaku i po přesilovce, což se jí vyplatilo. Před Simonem se objevil zcela osamocený ANDREJ KLAPICA, který mířil přesně do horního rohu branky. Asitence: Jindřich Habermann, Adam Veselský.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 9. Klapica (Habermann, Veselský), 15. Hamřík (Chlubna), 21. Habermann (Veselský), 47. Klapica (Vandas), 51. Vojáček (Jeletz, Kudrna), 59. Klapica (Vojáček) – 24. Štěpánek (Seidler), 51. Uhlík (Štípek)


    HC Dukla Jihlava: Uhrin (Sigmund) – Vandas, Löffler, Jungwirth, Hamřík, Jeletz, Ošmera – Habermann, Veselský, Klapica – Vojáček, Macek, Kudrna – Chlubna, Váňa, Fink
    Trenér: Melenovský

    HC Kobra Praha: Simon (Grygoraskchuk) – Mráz, Seidler, Stanko, Mack, Sůsa, Nácovský, Cibulka – Štípek, Uhlík, Štěpánek – Fáber, Judiák, Příhoda – Smrž, Palaščák, Holec – Leinweber
    Trenér: Doležal

    Rozhodčí: Vepřovský – Hájková, Kolář
    thejrc.org