Zlín – HK MD Šumperk 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 2:4 (kon.) | Technika Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Poruba – Vítkovice 5:6 (kon.) | Mladá Boleslav – PZ Kladno 15:0 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:1 (kon.)
Třemošná – Chomutov 1:11 (kon.) | Jihlava – Kobra 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:4 (po pr.)
Tábor – Mountfield HK 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 25.11.2021, 16:00 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:28
    Jan Kavan opouští branku a Kometa zkouší hrát v šesti hráčích na ledě!
     
    56:57
    Ondřej Kos spěchal proti brankáři Čerbákovi a snažil se puk poslat nad jeho pravý beton. Střelu však nezvedl dostatečně a brankář hostů možná i s trochou štěstí zasahuje!
     
    50:46
    Tristan Konobejl si pohrál s dvěma bránícími hráči Brna, avšak z bezprostřední blízkosti neobhodil Kavana. Skvělá práce olomouckého útočníka!
     
    49:07
    Kometa měla skvělou příležitost jak vyrovnat. Ondřej Kos se řítil na brankáře Čerbáka, na druhé straně ještě našel Michala Červenku, ten byl ale obsazen a na střelu neměl takový komfort, jaký by potřeboval. Čerbák tak betony vyrazil do rohu kluziště.
     
    47:17
    A Jeřábek mohl završit hattrick! Tentokrát byl však gólman Kavan proti a vyráží kotouč do rohu kluziště.
     
    45:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu obrat týmu z Olomouce! Filip Marek našel v mezikruží skvěle postaveného DOMINIKA JEŘÁBKA, který svou druhou brankou v zápase dostává Kohouty do vedení 3:2. Asistence: Filip Marek
     
    41:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na poprvé to nevyšlo, ale druhou šanci již DOMINIK JEŘÁBEK využívá. Puk se k němu dostal v rohu kluziště a z hranice brankové čáry zkusil nahodit kotouč na branku domácích. Jan Kavan zřejmě nebyl úplně přitisklý k tyči a puk mu propadl až do sítě. Asistence: David Pastrnek
     
    41:33
    Jeřábek teď i trochu se štěstím propasíroval puk přes dva bránící hráče Brna a dostal se až do zakončení, Kavan máchl lapačkou a podržel svůj tým!
     
    38:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se po menším zahrození od Olomouce dostala zpět do útočného pásma. Kos našel svého spoluhráče Rakuse a poslední slovo při této akci měl obránce LIBOR KUSWITO, který vrací Brňanům své vedení. Asistence: Robin Rakus, Ondřej Kos
     
    30:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc udeřila ve vlastním oslabení a srovnává stav dnešního utkání. Matyáš Bohatý vybojoval kotouč v obranném pásmu a vyslal kupředu Belana. Ten v přečíslení 2 na 1 našel křižnou přihrávkou svého spoluhráče JAKUBA NAJMANA, který zakončil nekompromisně pod vyrážečku Jana Kavana. Asistence: Jakub Belan, Matyáš Bohatý
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Galvas – 2 min., držení).
     
    26:03
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Brabenec – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:49
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Němec – 2 min., hrubost).
     
    22:36
    Tristan Konobejl dostal puk v mezikruží, ještě si ho potáhla chtěl zasunovat do prázdné branky za Kavana. Ten se však stihnul ještě přesunovat a zabránil srovnávacímu gólu!
     
    21:37
    Červenka si efektní kličkou obhodil obránce Marka a tlačil se k zakončení, Olomoucký bek mu na poslední chvílí puk ještě vypíchnul.
     
    13:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ondřej Kos objel branku hostujícího týmu, nahrál na modrou čáru, odkud nahazoval SEBASTIAN MITRO. Kotouč proskákal kolem těl hráčů až mezi betony Jakuba Čerbáka a Brno otevírá stav utkání! Asistence: Ondřej Kos
     
    12:25
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Škodík – 2 min., krosček).
     
    12:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Kalman – 2 min., hrubost).
     
    12:15
    K Jakubu Belanovi se dostal odražený kotouč a mohl puk zasunout za brankáře Kavana. Nakonec však vše končí posunutou branku a hra se stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    07:08
    Pavlík přebruslil beky hostujících hokejistů a tlačil se do zakončení, jeho bekhend však skončil pouze ve výstroji gólmana Čerbáka!
     
    04:14
    Vojtěch Neoral se dostal do zakončení ze zajímavé pozice, avšak Kavan připisuje důležitý zákrok!
    Marken.cz

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 14. Mitro (Kos), 39. Kuswito (Rakus, Kos) – 31. Najman (Belan, Bohatý), 42. Jeřábek (Pastrnek), 46. Jeřábek (Marek)


    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Antony, Zubíček, Spanel, Eich (C), Mitro, Kuswito, Vyhlídal – Kos, Rakus (A), Pavlík, Halačka, Nesvadba, Brabenec, Červenka, Volf, Škodík, Nekvapil (A)
    Trenér: Radek Bělohlav

    HC Olomouc: Čerbák (Ždánek) – Drábek (C), Marek, Němec, Bohatý, Vrána, Kalman, Galvas – Miškovský (A), Kučera, Najman, Navrátil, Jeřábek, Pastrnek, Konobejl, Neoral, Belan
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Karpíšek – Smetková, Jurčík

    Diváci: 79
    thejrc.org