Zlín – HK MD Šumperk 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 2:4 (kon.) | Technika Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Poruba – Vítkovice 5:6 (kon.) | Mladá Boleslav – PZ Kladno 15:0 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:1 (kon.)
Třemošná – Chomutov 1:11 (kon.) | Jihlava – Kobra 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:4 (po pr.)
Tábor – Mountfield HK 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:7 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:4 (3:2, 2:2, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 25.11.2021, 15:00 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se LUKÁŠ HEŠ prosadil! Daří se mu to pouhých deset vteřin před koncem, čímž dokončuje výhru jeho týmu nad Mladými Draky. Asistence: Adam Hamrla.
     
    38:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    A náše branková nadílka nám nekončí! V tomto na branky bohatém utkání posílá svůj tým opět do vedení RICHARD BABULÍK. Asistence: Lukáš Heš.
     
    30:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak toto je opravdu bleskurychlé vyrovnání. Druhou branku během pouhé minuty vstřelil ONDŘEJ PEŠKAR, díky kterému je stav poprvé v utkání vyrovnaný. Asistence: Tomáš Lichner a Kryštof Seidenglanz.
     
    30:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk opět snižuje na rozdíl jedné branky! Tentokrát se pod gól podepsal PATRIK JANECH, který svým zakončením prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Cekr.
     
    24:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN HOLBA. Asistence: Richard Marek a Richard Babulík.
     
    10:23
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk snižuje opět na rozdíl jediné branky. Gólově se prosadil KRYŠTOF SEIDENGLANZ, který tak trestá první zlínské vyloučení utkání. Asistence: Marek Compel a Patrik Janech.
     
    08:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu třetí gól do svatyně Mladých Draků! Jeho autorem je opět MARTIN VACULÍK, který si tak připisuje už druhý gól. Ševci díky tomu tak vedou zase o dva góly. Asistence: Matěj Kotala.
     
    02:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Ani Šumperk však nezůstává pozadu! Pouhou půl minutu po obdržené brance snižuje ONDŘEJ PEŠKAR na rozdíl pouhé branky a zlepšuje tak výrazně náladu na střídačce jeho mančaftu. Asistence: Marek Compel.
     
    01:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady další branku do svatyně Dudycha! Tentokrát se pod ní podepisuje MARTIN VACULÍK, který tak svůj tým posílá už do dvoubrankového vedení. Asistence: Richard Marek.
     
    00:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom dámy a pánové! Po pouhé půl minutě se prosazuje MARTIN HOLBA, který tak svým fantastickým zakončením otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Richard Marek.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Holba (Marek), 2. Vaculík (Marek), 9. Vaculík (Kotala), 25. Holba (Marek, Babulík), 39. Babulík (Lukáš Heš), 60. Lukáš Heš (Hamrla) – 3. Peškar (Compel), 11. Seidenglanz (Compel, Janech), 30. Janech (Cekr), 31. Peškar (Lichner, Seidenglanz)


    Berani Zlín: Málek (Kowalczyk) – Kotala, Stuchlík, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Heš L., Marek, Babulík (A), Heš J., Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HK Mladí Draci Šumperk: Dudycha (Valenta) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Tomeš, Verner, Janech, Seidenglanz, Lichner, Čunát, Hlubuček, Novák
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Grygera – Kučera, Šobáň
    thejrc.org