Interobal Plzeň – Rapid Ústí n/L 7:0 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
7:0 (3:0)
FC Rapid Ústí nad Labem
Čtvrtek 25.11.2021, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Kozár chtěl patou z pravé strany přehodit Klečku na vzdálenější tyč, tu ale minul. Jelikož míč dopadl vedle brány až po zaznění klaksonu, tak by gól platil a podle všeho by obletěl svět.
     
    39:09
    Rozhýbanou čtyřku Ústí mohl dorazit Holý. Při centru Rešetára zleva zavíral zadní tyč, tu ale trefil z půl metru před naprosto odkrytou bránou ve stoprocentní šanci.
     
    37:22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Závar v brankovišti Ústí ukončil MICHAL SEIDLER gólem z levé strany mezi nohama Klečky na zadní tyč. Asistence: Michal Holý.
     
    37:01
    Holý sklepával hlavou na pravou stranu na rozeběhnutého Seidlera, ten obstřeloval Klečku na vzdálenější tyč a za již překonaného gólmana zaskočil patou Jiří Zápotocký, jenž stál přitom zády ke hře.
     
    36:00
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Zápotocký přišel o míč při rozehrávce a kombinaci až do kuchyně při přečíslení vyšperkoval Vnuk pasem z pravé strany na zadní tyč pro TOMÁŠE BUCHTU před prázdnou bránu. Ten tak dal skóre tenisovou podobu. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    31:25
    Souza dostává kartu za protesty.
     
    30:34
    Rešetár dostal hezky nahrávku do druhé vlny na pravé straně a běžel s míčem z poloviny hřiště do dobré šance. Čapek ho docela ostře fauloval a Radek Lobo se vytočil na tribuně úplně na maximum směrem k Čapkovi a z jeho úst létaly vzduchem i některé před desátou večerní nepublikovatelné výrazy. Takhle naštvaného šéfa plzeňského Interobalu snad ještě člověk v letošní sezoně na tribuně neviděl. Ze střídačky cosi pořvával i vedoucí mužstva Jakub Hodek a stejně tak Marek Kopecký. Lukáš Rešetár je díky Bohu před Ligou mistrů v pořádku.
     
    30:23
    Štrajt dostává kartu za zákrok do Bragovy nohy u střídačky Plzně.
     
    29:21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Štrajt hezky zvednul hlavu na levé straně proti vybíhajícímu Klečkovi a připravil míč křížem do pravé poloviny brankoviště, kde LUKÁŠ REŠETÁR před prázdnou brankou nezaváhal. Asistence: Michal Štrajt.
     
    26:36
    Klečka zařval na spoluhráče, že je volný Künstner. Než jej stačila obrana dostoupit, tak Künstner zasekl na levé straně a trefil břevno! Rešetár se ještě tlačil k dorážce v brankovišti.
     
    23:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Defenziva Plzně nepomohla Klečkovi ani v nejmenším. Při rohu zleva vyplaval u bližší tyče úplně nepokrytý TOMÁŠ BUCHTA a ačkoliv si Klečka na míč hodně sáhl na balón rukama, tak míč doskákal do sítě. Asistence: Jan Havel.
     
    22:55
    Klier dostal kartu za protesty z lavičky poté, co rozhodčí Vlašič přisoudil Plzni roh z pravé strany.
     
    20:01
    Střídání v týmu SK Interobal Plzeň: ze hřiště odchází Němec, přichází Luhový.
     
    17:42
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hezké sólo TOMÁŠE VNUKA. Ten obešel dva hráče a podobně jako Rešetár zakončil z pravé strany k zadní tyč zhruba z devíti metrů. Asistence: Gabriel Rick.
     
    16:53
    Jaroslav Zápotocký obětí pátého plzeňského faulu. Každý další faul na obou stranách znamená desítku.
     
    15:33
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk vystihl rozehrávku Bragy a najednou byl v situaci tři na dva, přihrál na pravou stranu a LUKÁŠ REŠETÁR vyslal utaženou střelu na vzdálenější tyč. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    14:43
    Po výhodě dopískli sudí pátý faul Ústí.
     
    14:12
    Mello si hodně snadno odstavil posledního obránce Ricka na levé straně a šel sám na Němce. Vytočený Marek Kopecký pak sledoval, jak trefuje protější tyč v zatím největší šanci Ústí.
     
    11:10
    Místo odkryté brány trefuje Vnuk z levé strany Zápotockého na čáře.
     
    10:20
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Z toho Plzeň udeřila. Rešetár byl nejprve zablokovaný v pravé části brankoviště, potom zakončil do přední tyče, ale balón se odrazil k MICHALU SEIDLEROVI, proti jehož doklepnutí z čáry už ležící gólman Ústí nemohl nic dělat. Klečka potom ještě hodil míčem a byl docela naštvaný. Evidentně se podle názoru brankáře Rapidu roh kopat neměl.
     
    06:28
    Vnuk počkal až přijde Němec do powerplay, ten potom napral střelu z pravé strany do zad otáčejícího se Holého, míč se ale odrazil přímo k Vnukovi. Ten dorážel do břevna a míč potom od horní tyče dopadl před čáru, Rešetár následně ve své druhé stoprocentní šanci v zápase minul prázdnou branku.
     
    05:49
    Rešetár nejprve blokoval rozehrávku z autu na Klečku a Ústí nakonec pokazilo rozehrávku přímo na hruď Künstnera, ten se rozeběhl přes pravou stranu a centroval na zadní tyč, kde Rešetár z metru mířil do náruče Klečky.
     
    02:40
    Po střele z úhlu na levé straně do bližší tyč dorážel z bezprostřední blízkosti Mello a Němec docela se štěstím chytil míč do koše. Vypadalo to, že zprvu vůbec neví, kde se nachází míč po odrazu od brankové konstrukce.
     
    02:06
    Souza dobře nastřeloval z pravé strany na zadní tyč a tam nechala obrana Plzně úplně volného Čapka, kterému scházely centimetry k úklidu do prázdné brány.
     
    01:11
    Vnuk byl víceméně sám před Klečkou na středu, ale neměl prostor na zakončení a bývalý gólman Interobalu se mu vrhl pod nohy.
     
    00:58
    První plzeňská loženka, Vnuk posunul k přední tyči na Rešetára a jeho křižnou střelu vytahoval Klečka rukou.

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Seidler, 16. Rešetár (Vnuk), 18. Vnuk (Rick), 24. Buchta (Havel), 30. Rešetár (Štrajt), 36. Buchta (Vnuk), 38. Seidler (Holý)

    Karty:   31. Štrajt (PLZ) – 23. Klier (RUL), 31. Čapek (RUL), 32. Souza (RUL)


    SK Interobal Plzeň: Němec (21. Luhový, Vahala) – Holý, Rešetár (C), Vnuk, Künstner – Rick, Kozár, Zdráhal, Seidler – Štrajt, Buchta, Havel.
    Trenér: Marek Kopecký

    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (Mrázek) – Čapek, Mello, Souza, Braga – Jiří Zápotocký, Jaroslav Zápotocký, M. Gajdoš (C), Maxa – Klier, J. Gajdoš.
    Trenér: Martin Dlouhý

    Rozhodčí: Vlašič, Mollinger – Pelikán

    Diváci: 152
    thejrc.org