Kajrat – Basilej 2:3 (kon.) | Flora – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.) | Karabach – Omonia Nikósie 2:2 (kon.)
Lincoln – Kodaň 0:4 (kon.) | Maccabi Haifa – Union Berlín 0:1 (kon.) | Mura – Tottenham 2:1 (kon.)
Rennes – Arnhem 3:3 (kon.) | Slavia – Feyenoord 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – PAOK 0:0 (kon.)
Helsinki – Alaškert 1:0 (kon.) | Famagusta – Gent 1:0 (kon.) | AS Řím – Zorja Luhansk 4:0 (kon.)
Bodö/Glimt – CSKA Sofia 2:0 (kon.) | Jablonec – Alkmaar 1:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Linz 0:1 (kon.)
Randers – Kluž 2:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
1:1 (1:1)
AZ Alkmaar
Čtvrtek 25.11.2021, 21:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Evropská konferenční liga • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Skupinová fáze Evropské konferenční ligy UEFA graduje a na programu má své předposlední kolo. Hodně důležitý boj čeká Jablonec, kterému zkříží cestu kvalitní Alkmaar.
     
    FK JABLONEC

    Severočeši zatím ukazují dvě tváře. Ve FORTUNA:LIZE se jim vůbec nedaří a jsou až třináctí, zatímco v evropské soutěži bojují o postup do play-off. Za předpokladu, že by brali tři body, by už dnes při ztrátě Randers mohli slavit! Jablonec drží jednobodový náskok právě na dánského soupeře, proti kterému v minulém kole doslova vstal z mrtvých a vyválčil nesmírně cennou remízu 2:2. Dnes se může inspirovat i prvním vzájemným měřením sil s Alkmaarem, když na jeho hřišti sice 0:1 prohrál, ale výkon byl velice slušný. Dopíšou Radovi svěřenci už dnes postupovou pohádku, nebo budou muset bojovat až do posledního kola?
     
    AZ ALKMAAR

    Nizozemský celek je v podobné situaci jako Jablonec, ani jemu se totiž v domácí soutěži nevede podle představ a okupuje dvanáctou příčku. Na chladný sever Čech nicméně vyrazil s hřejivým pocitem, že mu – jakožto lídrovi skupiny – stačí k definitivní jistotě postupu i remíza. V posledním pohárovém kole Alkmaar hostil zatím poslední Kluž, kterou před svými fanoušky bez větších potíží přehrál 2:0. Následoval ovšem nepodařený dvojboj v nizozemské Eredivisie, v níž nejprve padl 0:1 na hřišti Feyenoordu, a poté doma jen remizoval 1:1 s průměrným Nijmegenem. Potvrdí v Jablonci, že se mu více daří na evropské scéně?
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, Surzyn, Zelený, Krob – Pleštil, Houska, Považanec (C), Kratochvíl, Pilař – Čvančara.
    Náhradníci: V. Hrubý – Vaníček, Štěpánek, Smejkal, Nešpor, Martinec, Malínský, Hübschman, Haitl, Doležal.

    AZ Alkmaar: Vindahl – Witry, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal (C) – Midtsjö, de Wit, Clasie – Evjen, Pavlidis, Karlsson.
    Náhradníci: Verhulst, Reus – Aboukhlal, Beukema, Duin, A. Gudmundsson, Koopmeiners, Oosting, Reijnders, Sugawara, Taabouni.

    Rozhodčí: Schüttengruber – Brandner, Steinacher (všichni Rakousko).
     
    Petr Rada dnes do boje vysílá podle všeho to nejlepší, co má k dispozici. Otazník visel nad obsazením pozice hrotového útočníka, kde se místo zkušeného Martina Doležala představí mladý a ve formě hrající Tomáš Čvančara.

    Ani na straně Alkmaaru nevidíme žádné velké šetření. Ano, na lavičce zůstávají třeba islandský reprezentant Albert Gudmundsson nebo japonský obránce Jukinari Sugawara, kteří obvykle v základní sestavě figurují, přesto se jedná o nesmírně kvalitní jedenáctku. Holanďané si dnes zkrátka přijeli pro jistotu postupu do play-off.
     
    Jablonečtí dnes možná budou mít lehkou výhodu nejen kvůli domácímu prostředí, ale i kvůli mrazivému počasí, které panuje. Teplota se drží pod bodem mrazu, na což jsou přece jenom hráči severočeského týmu mnohem více zvyklí.
     
    Zajímavostí je, že tento zápas je poslední sportovní akcí v České republice, která před znovuzavedením nouzového stavu ještě nepodléhá kapacitní hranici maximálně 1000 osob. Všichni fanoušci se nicméně musejí prokázat očkováním proti covidu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Alkmaar vykopl zápas a v klidu kombinuje, s míčem se zatím z obranné poloviny nikam zvlášť nežene. Domácí napadají spíše opatrně.
     
    2
    Jablonečtí se už dostali k balonu a drží se na ofenzivní půlce. Bruno Martins Indi se dokonce dostal pod tlak a zakopl míč do zámezí, uvidíme první roh!
     
    3
    Nízký centr Jana Kroba odvrátil Haakon Evjen znovu k jabloneckému obránci, jemuž se nevydařil ani druhý pokus. Peter Vindahl bude vykopávat od své branky.
     
    4
    Jablonec do zápasu vstoupil aktivně. Haakon Evjen odehrál balon před Liborem Holíkem do zámezí. Po autu domácích se dobře uvolnil Miloš Kratochvíl, který po zemi centroval do vápna. Našel ale jen dobře postaveného Martinse Indiho.
     
    5
    Svěřenci Petra Rady nepresují nijak vysoko, ale na polovině hřiště už jsou ve větším počtu a hosté s tím zatím mají problémy. Po zisku míče centroval Dominik Pleštil, jenže jeho míč byl snadným soustem pro brankáře.
     
    6
    O první střelecký pokus večera se postaral Haakon Evjen, jehož nápřah přibližně z dvaceti metrů proskákal mimo prostor jablonecké brány.
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Senzace na severu Čech, domácí se ujímají rychlého vedení! Jan Krob rozehrával od levé postranní čáry standardní situaci a centr se mu asi příliš nepovedl, protože byl hodně krátký. MILOŠ KRATOCHVÍL ho ovšem z hranice pokutového území prodloužil hlavou tak dokonale, že míč zapadl přímo pod břevno brány zaskočeného Petera Vindahla!
    7. Miloš KRATOCHVÍL - 1:0
     
    9
    Na druhé straně Alkmaar okamžitě přidal. Zprava mířil centr před jabloneckou branku, proti kterému výborně zakročil Jaroslav Zelený.
     
    10
    Dominik Pleštil táhl jablonecký protiútok. Míc vyvezl až za hranici pokutového území a z těžké pozice se rozhodl zkusit štěstí. Rána zamířila vysoko nad.
     
    11
    Evangelos Pavlidis naháněl středem hřiště Jakuba Považance, který si zkušeně došel pro faul. Jablonec však balon rychle po rozehrání zbytečně ztratil a musí se znovu soustředit na defenzivu.
     
    13
    Nizozemci se drží na útočné polovině, ale v jabloneckém mrazu zatím moc nevědí kudy. Domácí se na druhou stranu neuchylují k žádnému betonu a stále soupeře aktivně napadají.
     
    14
    Owen Wijndal stihl hodně dlouhý nákop ještě na hrací ploše, nicméně v bezvýchodné situaci už ho odehrál jen do strany tak, aby domácí místo odkopu od branky museli vhazovat.
     
    15
    Na zemi už hodně dlouho klečel Dominik Pleštil. Owen Wijndal sportovně reklamoval přerušení hry, ke kterému nakonec skutečně dochází. Snad bude Pleštil v pořádku.
     
    16
    Pleštil evidentně není v nejlepší pozici, alespoň už zase stojí na nohách.
     
    17
    Aslak Fonn Witry od pravé lajny centroval do pokutového území. Jeho nepřesný míč v klidu sebral do rukavic Jan Hanuš.
     
    18
    Dani de Wit si tvrdě vyšlápl na Davida Housku, standardka pro domácí. Mezitím je jasné, že Dominik Pleštil už se do utkání nevrátí.
     
    18
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Tomáš Malínský.
     
    19
    Po rozehrání standardní situace se balon dostal doleva k Liboru Holíkovi, který po hezké zasekávačce centroval do šestnáctky. Na malém vápně dobře zakročil bránící Dani de Wit.
     
    19
    Dani de Wit (ALK) se od začátku duelu pohyboval dost na hraně. Za další nedovolený zákrok už logicky inkasuje žlutou kartu.
     
    21
    David Houska hezkým centrem rozehrál roh. K další hlavičce se probojoval Miloš Kratochvíl, Tomáš Čvančara se jeho pokus ještě snažil tečovat, míč ale proskákal mimo tři tyče!
     
    21
    Jan Hanuš (JAB) se vydal až mimo pokutové území, aby odhlavičkoval míč. To se mu ale příliš nepovedlo a snad třicet metrů daleko od své brány dokonce fauloval. Rozhodčí naštěstí pro Jablonec vytahuje jen žlutou kartu.
     
    22
    Ze standardky to přímo na bránu zkusil Jesper Karlsson, jehož pěkná střela z velké dálky proletěla těsně nad jabloneckým břevnem. Alkmaarští ještě marně reklamovali teč hráčů ve zdi.
    22. Karlssonova standardka proletěla nad Hanušovým břevnem
     
    24
    Severočeši byli pod tlakem a nemohli se dostat k míči. Perné desítky sekund přerušil až Jaroslav Zelený, který po úspěšném obranném zákroku ještě konstruktivně rozehrál.
     
    25
    Hosté pokračují v náporu, zatím jen po hranici vápna.
     
    26
    Skákavý centr z pravého křídla se snažil špičkou kopačky tečovat Evangelos Pavlidis. Přestože na balon nedosáhl, bylo i tak v jabloneckém pokutovém území ještě živo.
     
    27
    Severočeši měli k dispozici další standardní situaci. Míč se po ní odrazil za vápno ideálně na volej Tomáši Malínskému, kterému těžká střela ze vzduchu nesedla a šla daleko mimo.
     
    28
    To je škoda, Čvančara ve středu pole hezky sklepl míč Malínskému, který už měl rychlost. Zradil ho nicméně první dotek.
     
    29
    Bruno Martins Indi hledal dlouhým míčem za jabloneckou defenzivní linii Pavlidise, jenže ten byl zdvojený a k balonu se prakticky nemohl dostat. Jan Hanuš bude vykopávat.
     
    31
    Miloš Kratochvíl se luxusní kličkou na půlicí čáře zbavil protihráče. Udělal to však tak dobře, že kromě soupeřů utekl i vlastním spoluhráčům a sám proti pěti už neměl koho najít.
     
    32
    Po zajímavé standardce získal Jablonec ještě roh. Krobův centr byl odvrácen za vápno, odkud neprošel pokus Tomáše Malínského. Tomáš Čvančara pak už svoji ránu na branku procpal, mířila ale přímo do jejího středu.
     
    33
    Jablonečtí výborně přitlačili na soupeřovu rozehrávku a donutili Alkmaar začít znovu až od svého gólmana.
     
    35
    Jesper Karlsson se hezky uvolnil a ještě odcentroval. Z branky výborně vystoupil Jan Hanuš, který nadýchaný centr lapil do rukavic.
     
    36
    Nákop Jana Hanuše se domácí marně snažili udržet na hřišti. Alkmaar bude vhazovat.
     
    37
    Nízký centr Jordyho Clasieho nohou nebezpečně prodloužil Haakon Evjen. Jan Hanuš musel rychle zacouvat až na brankovou čáru, aby míč včas chytil.
    37. Tečovaný pokus ukryl Hanuš v rukavicích
     
    38
    Centr Jespera Karlossona se po několika odrazech dostal přímo proti noze Clasieho, který zpoza vápna okamžitě pálil. Nebezpečnou ránu odvrátil Michal Surzyn.
     
    39
    Alkmaar překvapil jablonecké hráče rychlou rozehrávkou standardky a Jesper Karlsson se zleva vřítil do pokutového území. Přesnou přihrávkou pak nabídl šanci Evangelisovi Pavlidisovi, který trefil jednoho z obránců!
     
    40
    Jordy Clasie (ALK) se na útočné polovině prezentoval hodně ostrým zákrokem a vidí žlutou kartu.
     
    41
    Jan Hanuš si následně dával trošku načas s rozehrávkou. A jelikož už na kontě má žlutou kartu, rozhodčí mu dal celkem jasně najevo, že musí být rychlejší.
     
    43
    Tomáš Malínský se snažil, ale dlouhý nákop Michala Surzyna neměl šanci dostihnout dříve, než ho v klidu sebral Peter Vindahl.
     
    44
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Evangelos Pavlidis obdržel přihrávku za obrannou linii. Protože proti němu Jan Hanuš dobře vyběhl a navíc už byl v ostrém úhlu, rozhodl se nestřílet. Míč pak přihrál na hranici šestnáctky HAAKONU EVJENOVI, který – možná i s přispěním lehké teče – propálil vše, co mu stálo v cestě.
    44. Haakon EVJEN - 1:1
     
    45+1
    Před odchodem do kabin ještě jedna nepříjemnost pro domácí. Michal Surzyn (JAB) se vytáhl hodně vysoko na útočnou polovinu a za poměrně zbytečný faul si vysloužil žlutou kartu.
     
    45+2
    Zajímavá šance pro Jablonec! Bruno Martins Indi fauloval Tomáše Čvančaru, uvidíme standardní situaci z osy hřiště přibližně 25 metrů od alkmaarské brány.
     
    45+3
    Rána se ale Davidu Houskovi vůbec nepovedla a proletěla vysoko nad hostující brankou.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou hodně zajímavý poločas. Jablonec se ujal brzkého vedení zásluhou geniální hlavičky Miloše Kratochvíla. Alkmaar poté přidával na obrátkách a s postupem času si vypracoval tlak, který těsně před odchodem do kabin proměnil ve vyrovnání Haakon Evjen. Škoda pro český tým, že ještě chvíli nevydržel. I tak to ale svěřenci Petra Rady mají slušně rozehrané.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    V souběžně hraném utkání skupiny D mezi Randers a Kluží branka v první půli nepadla.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Pantelis Chatzidiakos chtěl zrychlit alkaarský postup dlouhou přihrávkou na Aslaka Fonna Witryho, který se zatím do hry moc nedostává. Míč ale skončil v autu.
     
    48
    Hostující celek od začátku druhého poločasu vůbec nepůjčuje Jablonci balon. Nutno však podotknout, že se zatím hraje bezpečně daleko od brány Jana Hanuše.
     
    49
    Bruno Martins Indi se teď rozhodl přihrát vlastnímu brankáři, od kterého to pak šlo rychle. Štěstí pro Jablonecké, že se Jesperu Karlssonovi vůbec nepovedl pokus o lob.
     
    50
    Václav Pilař si letem plavmo hodně nahlas řekl o odpískaní faulu. Nedovolený zákrok to ale skutečně byl a Jablonec zahrával standardku. Centr Jana Kroba se stal kořistí alkmaarské defenzivy.
     
    51
    Miloš Kratochvíl se dokázal otočit okolo Martinse Indiho a odcentroval. Míč před Čvančarou čapl Peter Vindahl.
     
    52
    Aslak Fonn Witry (ALK) nechtěně trefil vysokou nohou Pilaře do tváře. To ho ovšem neomlouvalo natolik, aby neviděl žlutou kartu.
     
    53
    Alkmaarští se teď jako ve škole hlásili o autové vhazování, které rozhodčí přisoudil Jablonci. Domácí se pomalu přibližují k pokutovému území.
     
    54
    Severočeši se výborně zvládli vymanit z malého prostoru, o balon je připravila až nepřesná přihrávka Jana Kroba na Miloše Kratochvíla.
     
    55
    I druhý domácí stoper už má žlutou kartu. Jaroslav Zelený (JAB) fauloval – stejně jako parťák Surzyn – vysoko na útočné polovině.
     
    56
    Haakon Evjen hlavou prodloužil nakopnutý míč, který poté rezolutně odkopl Michal Surzyn. Aktuálně to je spíše boj, než hezký fotbal.
     
    58
    Libor Holík v souboji s aktivním Karlssonem vybojoval aut pro jablonecký tým. Ve druhém poločase stále čekáme na první nebezpečnou útočnou akci z kterékoliv strany.
     
    59
    Jan Hanuš se znovu podíval na výlet daleko mimo své pokutové území. Tentokrát měl situaci lehčí než v první půli a nekompromisně napálil balon do bezpečí.
     
    60
    Severočeši se usadili na útočné polovině, k žádné střele se ale nedostali. Vždycky, když už to vypadalo pro domácí nadějně, dokázal Alkmaar akci překazit. Jako poslední se neúspěšně pokoušel o ránu Jakub Považanec.
     
    62
    Haakon Evjen zůstává sedět na hrací ploše a spěchá k němu zdravotník.
     
    63
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Haakon Evjen, přichází Tijani Reijnders.
     
    64
    Nizozemský celek drží míč a nikam s ním nespěchá. Není také divu, AZ dnes k jistotě postupu stačí bod.
     
    65
    Teď už to ze strany Alkmaaru vypadalo zajímavěji. Tijani Reijnders si našel přízemní centr a vytloukl jablonecký blok. Zpoza vápna to pak ještě zkusil Jordy Clasie, kterému rána nesedla ideálně.
     
    66
    David Houska podtrhl nohy Reijndersovi, míč pro hosty. Ti se rozhodli standardní situaci rozehrát rychle nakrátko.
     
    67
    Owen Wijndal po faulu na svoji osobu chvíli ležel na trávníku, pak se sám zvedl na nohy.

    Zajímavostí je, že trží hodnota Owena Wijndala je podle serveru Transfermarkt o třetinu vyšší, než hodnota všech hráčů Jablonce dohromady.
     
    68
    Už to vypadalo, že by se Evangelos Pavlidis mohl hnát do šance. Proti ale byl praporek pomezního rozhodčího, který značil postavení mimo hru. Jablonec bude rozehrávat.
     
    69
    Jan Krob obloučkem za obranu hledal sprintujícího Tomáše Malínského, který měl k balonu původně o dost dál, než brankář Vindahl. Nakonec to ale bylo poměrně těsné.
     
    71
    Jablonec vybojoval roh, po delší době tedy může výrazněji zahrozit!
     
    72
    Centr Jana Kroba od rohového praporku vysoko přizvedl Jaroslav Zelený. Peter Vindahl pak měl s chycením míče trošku problémy, ale mohl za to faul Václava Pilaře.
     
    73
    Přetažený jablonecký centr jeden z hráčů AZ odvracel na zadní tyči tak, že nechybělo mnoho k vlastní brance! Domácí budou mít roh.
     
    73
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Houska, přichází Martin Doležal.
     
    74
    Martin Doležal se hned nahrnul do pokutového území a přestože se Krobovi rozehrávka rohu moc nepovedla, bude si to moci ještě zopakovat.
     
    75
    Ale ani teď Jan Krob neodcentroval dobře. Tohle je pro Jablonec škoda, ze hry si totiž šance proti kvalitnímu soupeři vytváří jen těžko.
     
    76
    Alkmaar byl kousek od vedoucího gólu. Dani de Wit se uvolnil v pokutovém území a levačkou vystřelil přes padajícího Považance. Jan Hanuš na jeho zakončení nedosáhl, míč ovšem okolo tyče prolétl z vnější strany!
    76. de Wit mířil těsně vedle domácí branky
     
    77
    Evangelos Pavlidis se jako tank prodíral jabloneckou obranou. Pak se pokusil propálit početný blok, s úspěchem se však nesetkal.
     
    78
    Nyní Evangelos Pavlidis centroval, jenže prudký míč z jeho kopačky neměl šanci kdokoliv ze spoluhráčů trefit.
     
    79
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Aslak Fonn Witry, přichází Jukinari Sugawara.
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Evangelos Pavlidis, přichází Albert Gudmundsson.
     
    80
    Jukinari Sugawara se hned uvedl v pozitivním světlem, když vzal míč Pilařovi a zklidnil situaci. Příchod japonského obránce rozradostnil i alkmaarské fanoušky, kterých přicestoval plný sektor.
     
    81
    Oba týmy už hrají hodně opatrně, nikdo nechce udělat rozhodující chybu. Uvidíme, jestli ještě i přesto padne gól.
     
    82
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Tomáš Hübschman.
     
    83
    Tomáš Hübschman se dostal k míči na obranné polovině a měl možnosti. Naprosto výjimečně jsme ho však viděli vyřešit situaci zbrkle, u balonu je tedy znovu nizozemský celek.
     
    84
    Alkmaar pokračuje v územní převaze a drží Jablonec v bloku. Jesper Karlsson měl spoustu času na centr z pravé strany, svojí pobídkou ale nikoho nenašel.
     
    85
    Tlak AZ sílí. Jukinari Sugawara se dostal k balonu uvnitř pokutového území, z ostrého úhlu to zkusil rovnou na branku, vysoko ji nicméně přestřelil.
     
    86
    Bruno Martins Indi (ALK) ve výskoku trefil Malínského rukou do obličeje a od rozhodčího inkasuje žluté napomenutí.
     
    87
    Standardku rozehráli domácí centrem na Martina Doležala, jenže ten byl v hodně těžké pozici a dokázal míč hlavou sklepnout jen do držení brankáře Petera Vindahla.
     
    88
    Hosté se znovu vrátili ke kontrole hry a předávají si přihrávky okolo středového kruhu.
     
    89
    Jesper Karlsson prostrčil míč do vápna na Sugawaru, který z ostrého úhlu nastřeloval balon před bránu. Domácí se úspěšně ubránili.
     
    90
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Fredrik Midtsjö, přichází Zakaria Aboukhlal.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty!
     
    90+1
    Jaroslav Zelený na polovině hřiště zklidnil situaci a přihrál míč až na brankáře Hanuše, po jehož nákopu se Jablonečtí zkoušejí usadit na ofenzivní půlce.
     
    90+2
    Tomáš Malínský na sebe získal nedovolený zákrok v pozici, odkud se už dá kvalitně odcentrovat. Míč si staví Jan Krob.
     
    90+2
    Krobovi se ale centry ve druhém poločase vůbec nedaří. Také teď s jeho míčem měli hosté snadnou práci.
     
    90+3
    Jan Krob (JAB) uhasil brejk Alkmaaru za cenu žlutého napomenutí. Nastavený čas se už chýlí ke svému konci...
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Alkmaar dnes o poznání více držel míč, ale nebezpečné byly oba týmy podobně. Dělba bodů je tedy zasloužená. Druhý poločas už mnoho vzruchu nepřinesl. Nikdo nechtěl udělat rozhodující chybu a zejména AZ dnes bod bohatě stačí. S definitivní jistotou mu totiž zajistil postup do play-off Evropské konferenční ligy UEFA!
     
    To Jablonec už situaci po dnešku bohužel nemá jen ve svých rukách. Randers totiž doma přetlačilo Kluž 2:1, což znamená, že v tabulce před posledním kolem má o bod víc než tým Petra Rady. Je ale jasné, že Severočeši potřebují bodovat v Rumunsku. O postupujícím může mezi Jabloncem a Randers rozhodovat i celkové skóre, vzájemné zápasy jsou totiž zcela vyrovnané! Bude to ještě hodně zajímavé...

    Program posledního kola (9.12.):
    Alkmaar – Randers
    Kluž – Jablonec.
     
    Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc. (23:00:38)

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 7. Kratochvíl (Krob) – 44. Evjen (Pavlidis)

    Karty:   21. Hanuš (JAB), 45+1. Surzyn (JAB), 55. Zelený (JAB), 90+3. Krob (JAB) – 19. de Wit (ALK), 40. Clasie (ALK), 52. Witry (ALK), 86. Martins Indi (ALK)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:14.
    FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, Surzyn, Zelený, Krob – Pleštil (18. Malínský), Houska (73. Doležal), Považanec (C), Kratochvíl (82. Hübschman), Pilař – Čvančara.
    Náhradníci: V. Hrubý – Vaníček, Štěpánek, Smejkal, Nešpor, Martinec, Malínský, Hübschman, Haitl, Doležal.

    AZ Alkmaar: Vindahl – Witry (79. Sugawara), Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal (C) – Midtsjö (90. Aboukhlal), de Wit, Clasie – Evjen (63. Reijnders), Pavlidis (79. A. Gudmundsson), Karlsson.
    Náhradníci: Verhulst, Reus – Aboukhlal, Beukema, Duin, A. Gudmundsson, Koopmeiners, Oosting, Reijnders, Sugawara, Taabouni.

    Rozhodčí: Schüttengruber – Brandner, Steinacher (všichni Rakousko).

    Diváci: 2 650
    thejrc.org