Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Třemošná 5:0 (kont.)
kontumace
Bílí Tygři Liberec
5:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Meteor Třemošná
Pátek 26.11.2021, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Utkání bylo kontumováno 5:0 ve prospěch domácího Liberce. (18:51:30)
     
    Utkání se z důvodu vysoké marodky neodehraje. Zápas se zcela ruší, protože už na konci základní části není možné najít náhradní termín. Osudem duelu se bude zabývat svaz.
     
    HC Meteor Třemošná

    To Třemošná na tom je o poznání hůře. Aktuálně okupuje devátou příčku a od sestupu z nejvyšší dorostenecké soutěže ji už může zachránit snad jen malý hokejový zázrak. V předminulém kole se Meteor dočkal alespoň čestného úspěchu, když v bitvě dvou zatím nejhorších celků soutěže přehrál PZ Kladno 6:3 a dočkal se tříbodového vítězství. Následně ovšem s Chomutovem prohrál vysoko 1:11. Teď Západočechy čeká další těžký soupeř v podobě libereckých Bílých Tygrů.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Severočeši do utkání vstoupí v roli naprosto jasného favorita. Momentálně mají na dnešního soupeře propastný náskok 28 bodů a pohybují se v předních příčkách tabulky. V posledním kole si ale připsali porážku, když na karlovarském ledě podlehli Energii 1:4. Vrátí se teď zpět na vítěznou vlnu?
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Vítám vás u zápasu 16. kola dorostenecké extraligy mezi Libercem a Třemošnou. Pojďme si nyní oba týmy krátce představit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky:


    Bílí Tygři Liberec:
    HC Meteor Třemošná:
    thejrc.org