Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:8 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Pátek 26.11.2021, 17:30 • Ostravar aréna • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Hostující trenéři si berou oddechový čas, po něm zůstává Tomek na střídačce.
    57:45 Karel PLÁŠIL - 3:2
     
    57:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu ve vedení!! Vítkovice se dostaly do pásma, na modrou nahrával Kalus na KARLA PLÁŠILA, jehož střela propálila vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Asistence: Marek Kalus.
    57:03 Martin ZAŤOVIČ - 2:2
     
    57:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!! Holland nahazoval kotouč na branku, MARTIN ZAŤOVIČ tečoval ve vzduchu puk do vítkovické klece -2:2. Asistence: Rhett Holland, Tomáš Vincour.
     
    53:17
    Za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu je na trestnou lavici odeslán domácí Marosz, hosté mají šanci srovnat.
     
    51:36
    Dnešní utkání sleduje přesně 1 000 diváků.
    49:51 Peter MUELLER - 2:1
     
    49:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ještě v přesilovkové formaci přece jen úspěšní, po nahrávce Zaťoviče si do lepšího místa vybruslil PETER MUELLER a posílá puk do horního růžku – 2:1. Asistence: Erik Meluzín.
     
    47:45
    Za hru vysokou holí bude potrestán domácí Krenželok, hosté poprvé v zápase sehrají přesilovku.
    39:21 Dominik LAKATOŠ - 2:0
     
    39:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlovka. Přihrávku Solovjova DOMINIK LAKATOŠ zpracoval těžce, musel se otočit kolem své osy, poté si ale nabrislil do výhodnější pozice a poslal puk nad beton a zároveň pod lapačku Tomka – 2:0. Asistence: Alexej Solovjov, Roberts Bukarts.
     
    39:07
    Za nedovolené bránění na Deje je potrestán brněnský Rákos.
     
    36:01
    Brňané se natlačili před domácí branku, Stezka je ale ve střehu, ve chvíli, kdy se dostal mimo svou klec, zdatně zasáhli jeho spoluhráči.
     
    30:58
    Solovjov dostal holí do obličeje od Bartejse, který odjíždí na dvě minuty za katr za hrubost. Vítkovice mají k dispozici přesilovku.
     
    30:44
    Kometa mohla srovnat, Mueller si položil v kruhu bránícího hráče a vypálil nad branku, Stezka vsedě vymrštil lapačku, kterou zastavil kotouč a vysloužil si od domácích fanoušků ovace.
    29:01 Roberts BUKARTS - 1:0
     
    29:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení!! Dej ujížděl nalevo do pásma, poslal puk na Solovjovova, který téměř z brankové čáry nahrál před branku do jízdy ROBERTSOVI BUKARTSOVI, který umístil puk do protipohybu Tomka – 1:0. Asistence: Alexej Solovjov, Rastislav Dej.
     
    24:07
    Hruška si najížděl na Tomkovu klec, ale nastřelil břevno!!!
    22:21 Ďaloga se pustil do Kaluse.
     
    22:21
    Za hru hrubost je potrestán domácí Koch, vzápětí fauloval také domácí Kalus, se kterým si to po odpískání chtěl ručně vysvětlit hostující Ďaloga. Kalus je potrestán za hrubost, Ďaloga bude pykat na 2+2 minuty také za hrubost. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    10:49
    První přesilovka pro domácí, za podrážení je vyloučen brněnský Holík.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 30. Roberts Bukarts (A. Solovjov, Dej), 40. Lakatoš (A. Solovjov, Roberts Bukarts), 58. Plášil (M. Kalus) – 50. P. Mueller (Meluzín), 58. Zaťovič (R. Holland, Vincour)


    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – L. Krenželok (A), J. Hruška (A), Lakatoš – R. Bondra, Lindberg, M. Kalus – Dej, Marosz, Roberts Bukarts – Lednický, Chlán, Fridrich.
    Trenér: Miloš Holaň

    HC Kometa Brno: Tomek (J. Sedláček) – Gulaši (A), Bartejs, Ďaloga, R. Holland, Kučeřík, Roth, L. Forman – Meluzín, Rákos, Vincour – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – R. Pavlík, Krištof, L. Horký – Dočekal, Ostřížek, Mallet.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Obadal, Stano – Gerát, Šimánek

    Diváci: 1 000
    thejrc.org