Ath. Bilbao – Granada 2:2 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:2 (1:2)
Granada CF
Pátek 26.11.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 15. kolo
     
    76
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali vyrovnávací branky a to velmi kuriózním, až komickým způsobem! Iñaki Williams se protlačil k pasu mezi obránce Granady a v šestnáctce míč dokázal tečovat před vybíhajícím brankářem Maximianem. Torrente, jenž chtěl míč odkopnout, uklouzl a Abram ho ve skluzu dokázal zasáhnout, trefil ale ležícího Torrenteho, od kterého se odrazil k pravé tyči. Tam doběhl Muniain, jehož dorážka se odrazila od tyče do vracejího se brankáře LUÍSE MAXIMIANA a od něj nakonec do sítě. Bez asistence.
     
    34
    Granada právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre! Machís zavezl míč k domácí šestnáctce, kde se mu nepovedl individuální průnik. Míč se ale po skluzu Yeraye odrazil do Daniho Garcíi, od kterého se odrazil směrem k brance a přímo k zapomenutému JORGEMU MOLINOVI. Ten z otočky z první prostřelil střelou pod levou ruku vybíhajícího domácího brankáře Simóna. Domácí ještě reklamovali ofsajd Moliny, jelikož se ale míč odrazil od Daniho Garcíi, tak branka platí. Bez asistence.
     
    25
    Granada právě vstřelila branku!
    Hostům se poprvé v zápase povedla útočná akce a hned vyrovnávají! Dani García ztratil míč ve středu pole a okamžitě přišel protiútok hostů do otevřené obrany. Na jeho konci dostal DARWIN MACHÍS přihrávku od Moliny, pronikl do šestnáctky, kde na její levé straně obešel Lekueho a střelou po zemi poslal míč od levé tyče domácí branky do sítě. Asistence: Jorge Molina.
     
    10
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Domácí po velké chybě Montora otevírají skóre! Montoro chtěl z první posunout míč na spoluhráče po přihrávce od brankáře Maximiana, jeho přihrávku před šestnáctkou hostů ale vystihl Muniain, jenž zatáhl míč do šestnáctky. Z levé strany pak našel přihrávkou dobíhajícího RAÚLA GARCÍU a ten z první, zhruba z penaltového bodu, nasměroval míč k levé tyči branky Granady. Asistence: Iker Muniain.

    Michal Sadlek

    Branky: 10. Raúl García (Muniain), 76. Maximiano (vla.) – 25. Machís (J. Molina), 34. J. Molina

    Karty:   53. trenér Marcelino (ATB), 62. Zarraga (ATB) – 40. Montoro (GRN), 77. G. Sánchez (GRN)   90+9. I. Martínez (ATB)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:9.
    Athletic Bilbao: Simón – Lekue, Yeray, I. Martínez, Balenziaga (78. Petxa) – N. Williams, Vencedor, Dani García (59. Zarraga), Muniain (C) – Sancet (60. I. Williams), Raúl García.
    Náhradníci: Ezkieta – Petxa, Núñez, Vesga, Berenguer, I. Williams, Morcillo, de Marcos, Zarraga, Capa, Serrano.

    Trenér: Marcelino

    Granada CF: Maximiano – Quini, Torrente, G. Sánchez (C) (45. Abram), Escudero – Rochina (66. Eteki), Gonalons, Montoro, Machís (54. Neva) – Suárez, J. Molina.
    Náhradníci: A. Escandell, Sarr – S. Arias, Soro, Eteki, Puertas, Neva, Abram, Bacca, P. Sánchez, Butzke.

    Trenér: Robert Moreno

    Rozhodčí: Vega – del Cerro Grande, Gómez

    Diváci: 32 651
    thejrc.org