Mountfield HK – Třinec 5:4 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 6:3 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 4:3 (kon.) | Plzeň – Salzburg 5:0 (kon.) | Pardubice – Havířov 4:1 (kon.)
Sparta – Chomutov 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Pátek 26.11.2021, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    59:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté po buly nedokázali udržet kotouč. Řehák poslal puk na Šalého, který vyzval přihrávkou do jízdy JAKUBA MALÉHO. Forvard Komety si poradil s jihlavským hráčem, který byl u puku déle, a pohodlně ho zavezl do prázdné klece. Asistence: Eduard Šalé, Jaroslav Řehák.
     
    28:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští hokejisté utíkají na rozdíl dvou branek a Dukla nyní rozhodně neprožívá povedenou pasáž utkání. Domácí propadli v defenzívě, takže ADAMU HORKÉMU stačilo z bezprostřední blízkosti pouze dobře zamířit. Harmimovu přihrávku poté poslal pod betony Maláče do sítě. Asistence: Nesim Harmim.
     
    27:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí stav zápasu, stačilo jim k tomu sedm minut druhé třetiny. Nyní to byla velká paráda EDUARDA ŠALÉHO, který byl v souboji jeden na jednoho lepší a zblízka se trefil nad lapačku Maláče do bližší šibenice. Asistence: Jakub Malý, Ivo Sedláček.
     
    21:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    EDUARD ŠALÉ se na začátku druhé třetiny zasloužil o srovnání stavu. Ačkoliv se Dukla ubránila oslabení, na postupnou akci Komety již nezareagovala. Právě Šalé si před brankou hezky navedl puk na bekhend a nedal natahujícímu se Maláčovi šanci. Asistence: Ivo Sedláček, Patrik Fajmon.
     
    11:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Paráda JOSEFA VYVIALA. Tento jihlavský útočník je nejen nadějný grafik, ale nyní vymaloval i krásnou rána do šibenice na bližší tyči. Kapitán Dukly si připravil puk na střelu a Postava neměl žádnou šanci. Asistence: Martin Matějíček, Patrik Čermák.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Vyvial (Matějíček, Čermák) – 22. Šalé (I. Sedláček, Fajmon), 28. Šalé (Malý, I. Sedláček), 29. Horký (Harmim), 60. Malý (Šalé, Řehák)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Číhal, Chvátal, Sapík, Vovsík, Matějíček, Kerber, Topol – Jungwirth, Menšík, Rauš – Čermák, Zdarsa, Vyvial – Peš, Pavelec, Doležal – Bulík
    Trenér: Michal Broš

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Holemý, Sedláček (C), Fajmon, Svoboda, Řehák, Grauer – I. Sedláček, Šalé, Malý (A) – Bělohlav, Bartes (A), Harmim – Hrnčíř, Otava, Nesvadba – Horký, Boltvan
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Kika, Marek – Nechvátal, Zídek
    thejrc.org