Pardubice – Olomouc 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Slovácko 3:2 (kon.) | Zlín – Ostrava 2:2 (kon.)
Plzeň – Bohemians 1905 6:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:2 (0:1)
1.FC Slovácko
Sobota 27.11.2021, 15:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Fortune BASSEY - 3:2
     
    85
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je obrat podzimu! Ještě před pár minutami zcela zdecimované Dynamo otáčí stav na 3:2 a jde poprvé v zápase do vedení! FORTUNE BASSEY vybojoval na středu hřiště míč v hlavičkovém souboji s Hofmannem. Následně si už v samostatném úniku pro balon seběhl k levé lajně, vrátil se s ním na střed a z hranice velkého vápna znovu propálil brankáře Nguyena na přední tyči! Budějovice vedou nad Slováckem 3:2 a ve fanoušcích Uherského Hradiště by se krve nedořezal! Asistence: Martin Sladký.
    82. Fortune BASSEY - 2:2
     
    82
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nemožné se stává skutečností, Dynamo ze zoufalé situace náhle srovnává na 2:2! Nádhernou kolmou průnikovou přihrávku kupředu vyslal nyní ze středu hřiště Matěj Valenta, jenž našel FORTUNEA BASSEYHO, který přetlačil v osobním souboji Sadílka a dostal se do samostatného úniku. Následně ranou k bližší tyči propálil Nguyena a my tady na Střeleckém ostrově začínáme zase od začátku! Asistence: Matěj Valenta.
    72. Matěj VALENTA - 1:2
     
    72
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Budějovice se vrací do zápasu! Benjamin Čolić poslal od levého rohového praporku nádherný centr na přední tyč, kde se vyšrouboval do vzduchu MATĚJ VALENTA. Ten velice citlivou hlavičkou poslal merunu o tyč do sítě a Dynamo rázem prohrává už jen 1:2 a ještě může zabojovat o body! Asistence: Benjamin Čolić.
    52. Lukáš SADÍLEK - 0:2
     
    52
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko zdvojnásobuje své vedení na začátku druhé půle. Vysoký míč na pravou stranu před Petrželou odkopli obránci Dynama na hranici velkého vápna. Tam však nasprintoval LUKÁŠ SADÍLEK, který vyslal tvrdou přízemní ránu k pravé tyči. Vorel tady asi mohl zasáhnout lépe, střelu nedokázal vyrazit, míč po jeho zákroku přece jen končí v síti a celek z Uherského Hradiště vede 2:0!
    19. Jan KALABIŠKA - 0:1
     
    19
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko pokračuje v Budějovicích tam, kde se Spartou skončilo! Nyní předvedlo nádhernou kombinaci na pravé straně. Petr Reinberk poslal míč z křídla až ke koncové lajně, odkud odcentroval Lukáš Sadílek. Na malém vápně byl nejdůraznější JAN KALABIŠKA, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Vorla a celek z Uherského Hradiště tak vede 1:0! Asistence: Lukáš Sadílek.

    Petr Šatalík

    Branky: 72. M. Valenta (Čolić), 82. Bassey (M. Valenta), 85. Bassey (Sladký) – 19. Kalabiška (L. Sadílek), 52. L. Sadílek

    Karty:   76. M. Valenta (CEB), 83. Kohout (asistent trenéra) (CEB), 85. Horejš (hlavní trenér) (CEB) – 71. L. Sadílek (SLO), 77. Havlík (SLO), 90. V. Daníček (SLO), 90+5. Luboš Přibyl (trenér brankářů) (SLO)   69. Hora (CEB)

    Neproměněná penalta: 25. Jurečka (SLO), brankář Vorel zneškodnil


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:9.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Skovajsa, Sladký, Králik (C), Čolić (90+5. Michal Škoda) – Hora, Čavoš (64. M. Valenta) – Van Buren, Mihálik (64. Vais), Mršić (46. Tolno) – Bassey (90+7. Javorek).
    Náhradníci: Šípoš – Tolno, Michal Škoda, Vais, Javorek, M. Valenta, Brabec.

    Trenér: David Horejš.

    1.FC Slovácko: Nguyen – Reinberk (88. Vecheta), Mich. Kadlec (C), S. Hofmann, Kalabiška – Holzer (75. Tomič), Kohút (66. V. Daníček) – Havlík, L. Sadílek (88. O. Šašinka), M. Petržela (75. Navrátil) – Jurečka.
    Náhradníci: Bajza – V. Daníček, Tomič, Vecheta, O. Šašinka, Navrátil, Šimko.

    Trenér: Martin Svědík.

    Rozhodčí: Ginzel – Váňa, Novák – Szikszay. VAR: Petřík. AVAR: Hurych. DFA: Mikel. TD: Rampáček.

    Diváci: 822
    bahis siteleri