Liberec – Vítkovice 7:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 3:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Havířov 4:3 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.) | K. Vary – Salzburg 1:3 (kon.)
Pardubice – Třinec 3:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 27.11.2021, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    58:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí si vybrali i trochu smůly. Hosté po tlačenici u mantinelu nakonec vybojovali puk, ten vyhodil ven z pásma JESSE KAUHANEN. Kotouč, který by jinak mířil mimo, se otřel o nohy jednoho z domácích hráčů a nakonec zamířil do opuštěné branky Energie. Asistence: Jakob Weber.
     
    57:34
    Dybal zůstává na střídačce, domácí to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    57:34
    Energetici si berou oddechový čas!
     
    56:42
    Kupčo ve velké šanci, když si před brankou našel Wolfem vyražený kotouč, hostující gólmana, který už ležel na ledě, ale překonat nedokázal!
     
    53:15
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté trpělivě kombinovali a nakonec slaví druhý gól v zápase, kdy pálil z levého kruhu MATTHEW RAFALSKI, jenž svou střelou našel skulinku mezi Dybalovými betony! Asistence: Maximilian Jelavic, Julius Sumpf.
     
    51:22
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jan Ekrt – 2 min., podrážení).
     
    50:59
    Kočí parádním pasem přes celé kluziště našel na útočné modré Lukáš Adámka, domácí kapitán sám proti Wolfovi neuspěl a trefil pouze jeho betony!
     
    42:48
    Domácím se sice podařilo dostat puk po teči střely z modré čáry do branky, gól ale kvůli zásahu vysokou holí není uznán!
     
    40:20
    Domácí ztratili puk na útočné modré a do brejku se vydal Vinzens. Energetici ale s veškerou snahou dokázali brejk hostujícími hráči znepříjemnit, ke kotouči navíc včas vyjel brankář Dybal!
     
    38:30
    Obránce Vogel si po založení přesilovky zajel za hostující obranu, svůj brejk ale do gólového zakončení nedotáhl!
     
    37:31
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Philip Ziesche – 2 min., hákování).
     
    33:10
    Kupčo si udělal prostor a našel mezi kruhy volného Lukáš Adámka, jeho ránu Wolf vyrazil jen před sebe, jenže následně pokryl i dorážku obránce Vogela!
     
    31:38
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Maximilian Kirchebner – 2 min., podrážení).
     
    31:12
    Hosté reklamovali po zákroku Kupča za brankou faul, ale hrálo se dál. Domácí forvard pak našel přesnou přihrávkou před brankou obránce Bulku, který však pálil pouze do betonů hostujícího gólmana!
     
    25:53
    Domácí se usadili před Wolfem na delší dobu a nakonec z toho byla dobrá šance. Bendovu ránu od modré dokázali hosté zblokovat, puk se však odrazil mezi kruhy na Zolnaje, jenže ke smůle Energie trefil pouze brankáře Wolfa!
     
    24:02
    Domácí ztratili puk v útočném pásmu, střední třetinu nepokryli dobře a do brejku se tak dostal Eckl. Hostující forvard ale zakončením trefil pouze lapačku dobře postaveného brankáře Dybala!
     
    19:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nečekané vyrovnání. Střela Stieglera se odrazila od jednoho z domácích hráčů do prostoru pravého kruhu přímo na hůl PHILIPA ZIESCHEHO, který parádní ranou vymetl levý horní roh Dybalovy branky! Asistence: Max Stiegler, Jakub Weber.
     
    15:35
    Vogel si krásně povodil puk v útočné třetině, parádním křižným pasem z pravého kruhu našel na modré Kočího, jehož ránu vyrazil Wolf levým betonem!
     
    14:20
    Rusckdäschel dostal přihrávku mezi kruhy do zajímavé pozice, jenže jeho ránu skvělým obětavým zákrokem zblokoval Kusak!
     
    09:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí využívají hned první přesilovou hru utkání a ujímají se vedení, když se k odraženému puku na brankovišti dostal L'UBOMÍR KUPČO a důrazně jej zametl do sítě! Asistence: Kryštof Bulka, Lukáš Adámek.
     
    09:04
    Domácí hned po buly sehráli secvičený signál, kdy po krosu nahrával Lukáš Adámek z pravého kruhu před branku na Kupča, ten ale nedokázal ztečovat puk mezi tři tyče!
     
    08:58
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Markus Krotsch – 2 min., podrážení).
     
    06:43
    Po vyhrané buly pálil z levého kruhu Kočí jen do betonu Wolfa, po další kombinaci se k zakončení mezi kruhy dostal Kusak, jenže jeho střelu na poslední chvíli zblokoval jeden z hráčů Salzburgu!
     
    04:28
    Energetici se po buly dostali do zajímavé šance! Kočí hledal na středu Kupča, který ještě posunul na Ekrta, ten ale před prázdnou branku na kotouč ideálně nedosáhl a k zakončení se tak nedostal!
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Kupčo (Bulka, L. Adámek) – 20. Ziesche (Stiegler, Weber), 54. Rafalski (Jelavic, Sumpf), 59. Kauhanen (Weber)


    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Bočan) – Benda "A", Dorot, Kočí, Vogel, Pohanka, Blengino, Zolnaj – L. Adámek "C", M. Adámek, Kusak, Kupčo, Bulka, Ekrt, Šlechta, Botoš "A", Príhoda, Varvařovský.
    Trenér: Eismann

    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Winkelmann, Weber, Krotsch, Kirchebner, Kauhanen "C", Rafalski – Ziesche, Stiegler, Vinzens, Mackner, Eckl, Szieber, Jelavic, Sumpf "A", Ruckdäschel, Wurzer.
    Trenér: Pakarinen

    Rozhodčí: Glanc, Valda – Gerát, Pěkný
    thejrc.org