Opava – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Hronov – Letňany 2:1 (po pr.) | Cheb – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
Písek – Klatovy 8:3 (kon.) | Příbram – Kobra 0:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 11:0 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 5:2 (kon.) | Kometa Brno B – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
Řisuty – Tábor 2:5 (kon.)
konec
HC Děčín
5:4 (0:1, 3:2, 2:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 27.11.2021, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé stany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:54:28)
     
    Je dobojováno. V Děčíně to vypadalo, že se půjde do nastavené hrací doby. Opak byl však pravdou. Osmnáct vteřin před koncem řádné hrací doby nastavenou hrací dobu odmítl Roman Chlouba, který z nenápadné střely nakonec překvapil Jakuba Jelínka a rozhodl o tom, že Medvědi zapíší tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní hokejová akce. Jakub Chrpa vybojoval puk u mantinelu, nechal ho Kostourkovi a ten ho poslal na druhou stranu ROMANU CHLOUBOVI. Ten si pomalu najel okolo levého mantinelu až na levý kruh, odkud naznačil přihrávku, avšak nenápadně zakončil. Kotouč prošel za brankovou čáru a tím Jelínka dokonale zaskočil – 5:4. Nutno podotknout, že chomutovští hráči notně děčínský tým rozhýbali a jsou velkou pomocí. Asistence: Milan Kostourek a Michal Žižka.
     
    59:07
    Pavel Zajan na levé straně vyslal jedovatou střelu, kterou chytá Jakub Jelínek! Ten tak v závěru základní hrací doby předvedl parádní zákrok!
     
    58:28
    Zakázané uvolnění domácího celku a hra se stěhuje před Lukáše Lavingera, bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:34
    Další dobrý zákrok předvedl Lukáš Lavinger, který v krátkém sledu po sobě zakročil a notně svůj tým podržel. Hra je přerušena, buly po jeho pravé ruce.
     
    55:31
    Martin Jursa zblízka přestřelil Lavingerovu klec. Domácí brankář si tak mohl oddychnout, neboť pokus soupeře byl z těsné blízkosti.
     
    55:08
    Chrpovu střelu dorážel před Jelínkem Roman Chlouba, ale hostující brankář vytasil další pohotový zákrok a neinkasoval.
     
    53:50
    Tomáš Jakubec z levé strany vyslal nebezpečnou střelu, kterou u své pravé tyče zastavil lapačkou Lukáš Lavinger. Na druhé straně hned střílel Jakub Chrpa, jeho pokus končí na obraně Jablonce.
     
    53:07
    Vhazuje se po pravé ruce Lukáše Lavingera, hosté si tak ještě prodlouží pobyt před jeho klecí.
     
    52:24
    Nepřesná kombinace Medvědů a puk v obranném pásmu získali hosté a derou se před Lukáše Lavingera.
     
    51:05
    Roman Chlouba do třetice. Zpoza něho střílel jeden z hostů, ale útočník Děčína mu v tom zabránil nohou a posílá puk do neutrální zóny.
     
    50:05
    Roman Chlouba vyšťoural puk u zadního mantinelu a hned si najel na levou stranu, kde vyslal nenápadnou střelu. Jakub Jelínek nakonec musel zasahovat lapačkou.
     
    48:21
    Roman Chlouba byl před malou chvílí v útoku a zapsal další střelu, hned na to šli hosté dopředu a útočník z Chomutova si připsal ještě i v krátkém sledu po sobě obranný zákrok.
     
    47:07
    Lukáš Abraham jedovkou poslal puk na Lukáše Lavingera, který proti němu vytasil efektní semafor a svůj tým podržel. Následně pak nechal hru přerušit.
     
    45:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale hned je zase srovnáno. Medvědi se rozjeli do útočného pásma, kde rozjeli sérii přihrávek a poté se k puku dostal ROMAN CHLOUBA, který přízemním pokusem dostal kotouč za záda Jakuba Jelínka – 4:4. Asistence: Jakub Chrpa a Michal Žižka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Chrpa (Chlouba, Kostourek), 28. Sýkora (Faigl, V. Tůma), 32. Chrpa (Chlouba, Žižka), 46. Chlouba (Chrpa, Žižka), 60. Chlouba (Kostourek, Žižka) – 20. Mrkvička (Abraham, Brokeš), 25. Hric (Mrkvička, Brokeš), 32. Homolka (Bouřil, Jakubec), 45. Hájek (Hric)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Loukota, Kučera, Žižka, Ferbas, Arnold, V. Tůma – Smola, Fojt, Chrpa – Chlouba, Zajan (A), Kostourek – Volráb (C), Sýkora, Horák – Žítek, Faigl (A)
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Krofta) – Pavlů (A), Charvát, Tržický, Abraham, Had, Mrkvička (C) – Král, Jursa, Kačírek – Brokeš, Jakubec, Hájek – Hric, Homolka (A), Bouřil
    Trenér: Tomáš Plíhal

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Beneš

    Diváci: 252
    thejrc.org