Sparta – Liberec 4:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Olomouc 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 28.11.2021, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:42 Bohumil JANK - 1:3
     
    44:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté dělají důležitý krok k vítězství ve vlastním oslabení. Po vhazování v útočném pásmu se střelou z nápřahu k pravé tyči prosadil BOHUMIL JANK. Asistence: Petr Koukal.
    37:46 Luboš HORKÝ - 1:2
     
    37:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým to konečně prolomil a vlastně dotlačil puk do sítě. Alexandre Mallet chtěl u levé tyče zakončit s holí mezi nohama. Puk mu ujel, naštěstí pro Brňany ale k LUBOŠI HORKÉMU, který jej dorazil do prázdné branky. Asistence: Alexandre Mallet, Peter Mueller.
    27:51 Jeremie BLAIN - 0:2
     
    27:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec ale přichází trefa v početní výhodě. JEREMIE BLAIN nahodil kotouč na bránu od modré čáry a trefil se přesně nad rameno. Jakub Sedláček nemohl prakticky nic vidět. Asistence: Filip Pavlík, Jakub Lev.
    22:24 Graeme MCCORMACK - 0:1
     
    22:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hostující tým se prosazuje jako první. Kelly Klíma našel parádní přihrávkou z rohu kluziště skrz útočné pásmo GRAEMEHO MCCORMACKA, kterému stačilo jen trefit odkrytou branku. Asistence: Kelly Klíma, Christophe Lalancette.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 38. L. Horký (Mallet, P. Mueller) – 23. McCormack (Kelly Klíma, Lalancette), 28. Blain (F. Pavlík, Lev), 45. Jank (Koukal)


    HC Kometa Brno: J. Sedláček (Tomek) – R. Holland, Ďaloga, Roth, Kučeřík, Bartejs, Gulaši, L. Forman – P. Mueller, Krištof, Zaťovič – L. Horký, Ostřížek, R. Pavlík – Vincour, Rákos, Mallet – Dočekal, Süss, Meluzín.
    Mountfield HK: Kiviaho (Š. Lukeš) – Blain, Nedomlel, F. Pavlík, Šalda, McCormack, Jank, Gaspar – Oksanen, Lev, Smoleňák – Jergl, Kevin Klíma, Perret – Kelly Klíma, Lalancette, R. Pilař – Orsava, Koukal, Lamper.

    Rozhodčí: Pražák, Úlehla – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org