Real Betis – Levante 3:1 (kon.) | Espanyol – Real Sociedad 1:0 (kon.) | Cádiz – Atlético 1:4 (kon.)
Real Madrid – Sevilla 2:1 (kon.)
konec
Cádiz CF
1:4 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 28.11.2021, 18:30 • Estadio Nuevo Mirandilla • Španělská LaLiga • 15. kolo
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11. (20:30:34)
     
    Je konec! Atlético Madrid nakonec potvrdilo roli favorita a vítězí na půdě Eibaru 4:1. Vše podstatné se dnes událo až po změně stran. Takřka po hodině hry se Atlético brankou Lemara ujalo vedení. Dvacet minut před koncem navíc udeřil Griezmann. Třetí zásah navíc zaznamenal střídající Correa. Domácí se přesto prosadili, když si centr z pravé strany srazil do branky Jan Oblak. Bleskovou odpověď ale zaznamenal Cunha.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
     
    89
    Hosté v závěru utkání hrají s míčem na kopačkách a bez problémů kontrolují své vedení. Naopak hráči Cádizu už by se rádi viděli v šatně.
     
    87
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Fantastická reakce hostujícího celku! Atlético totiž o minutu později přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! MATHEUS CUNHA si naběhl na přihrávku do vápna, kde si jej připravil a chladnokrevně rozvlnil síť!
     
    86
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí Cádiz se nakonec v závěru utkání dočkal vytoužené branky! Anthony Lozano z pravé strany centroval do vápna. Jeho pobídka nabrala zajímavou trajektorii. JAN OBLAK navíc zaváhal a míč si našel cestu do sítě! Branka je připsána jako vlastní gól brankáři Atlética.
     
    85
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází Álvaro Bastida.
     
    84
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Fali.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Felipe (Atlético Madrid).
     
    82
    Felipe vlétl do souboje jako utržená střela a doslova zboural jednoho ze soupeřů. Sudí nařídil rozehrávku pro domácí Cádiz.
     
    81
    Atlético se usadilo v blízkosti velkého vápna, nicméně kombinace hostů se odehrává daleko od branky.
     
    80
    Jan Oblak prokázal fantastické čtení hry. Slovinský brankář si dal pozor na přihrávku za obranu Atlética, vyrazil ven z branky a před dobíhajícím soupeřem rozehrál na pravou stranu.
     
    79
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Salvi, přichází Iván Chapela.
     
    77
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético po pohledné akci přidává i čtvrtou branku! Tentokrát hosté zaútočili středem hřiště. Na přihrávku za obranu si naběhl ANGEL CORREA a poslal míč k přední tyči!
     
    77
    Antoine Griezmann se dopustil dalšího nedovoleného zákroku při návratu na vlastní polovinu. Francouzský hráč by si měl na fauly dávat pozor.
     
    76
    Anthony Lozano se hnal do útoku, jenže na polovině hrací plochy neustál souboj s De Paulem a poroučel se k zemi. Rozehrávat tak bude Cádiz.
     
    75
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, nicméně zadáci Cádizu balón odehráli do bezpečí.
     
    74
    Griezmann se dostal do pokutového území, kde se tlačil k centru z levé strany, jenže pod tlakem nedokázal míč procedit za záda brankáře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 86. Oblak (vla.) – 57. Lemar (Carrasco), 71. Griezmann (M. Llorente), 77. Á. Correa (Cunha), 87. Cunha (Griezmann)

    Karty:   83. Felipe (ATM)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Harojan, Cala, A. Espino – Salvi (79. Chapela), Jönsson (84. Fali), Álex Fernández (85. Bastida), Perea (69. Negredo) – Sobrino, Lozano.
    Náhradníci: Gil – Alejo, Andone, Arzamendia, Bastida, Fali, Chust, Chapela, Jiménez, Mauro López, Negredo, Osmajić.

    Atlético Madrid: Oblak – Savić, J. Giménez (34. Felipe), Hermoso – Koke – M. Llorente, de Paul, Lemar (73. Á. Correa), Carrasco – Griezmann, L. Suárez (73. Cunha).
    Náhradníci: Lecomte – Á. Correa, Cunha, Felipe, Kondogbia, H. Herrera, Vrsaljko.
    bahis siteleri