Znojmo – Bolzano 10:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:2 (6:1, 3:1, 1:0)
HC Bolzano
Neděle 28.11.2021, 17:30 • Nevoga aréna, Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:38 KVASNICA - 10:2
     
    55:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MICHAL KVASNICA, ten si sjel před branku a puk směřující z pravé strany tečoval do branky zadní částí brusle. Asistence: Anthony Luciani, Jakub Köver.
     
    52:24
    Obrovská šance hostů! Domácí obránci se špatně domluvili a zazmatkovali při předávce puku za brankou. Hosté se sice hned zmocnili puku, ale střela dojíždějícího Miceliho opět skončila jen na Kantorovi.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Köver – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:52
    Znojmo právě mohlo vstřelit soupeři desátou branku! Ránu jednoho z domácích útočníků ale zblokoval jeho vlastní spoluhráč Prokeš.
    39:56 FINDLAY - 9:2
     
    39:56
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je BRATT FINDLAY, který se zorientoval v mele před Kantorovou brankou a puk bez problémů poslal do Kantorovy odkryté branky. I hosté tak využívají přesilovou hru. Asistence: Dustin Gazley, Nicholas Plastino.
     
    39:10
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Culkin – 2 min., sekání).
    36:19 Alexander YOUNAN - 9:1
     
    36:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ALEXANDER YOUNAN, který se napřáhl pár metrů za modrou čarou a puk se zastavil až v síti hostujícího Bolzana. Asistence: Anthony Luciani, David Stránský.
     
    35:53
    Maione si dobře našel odražený puk. Střelou ale jen provětral boční síť branky domácích.
    31:34 Jan BARTKO - 8:1
     
    31:34
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN BARTKO vstřelil osmou branku znojemských a využívá tak třetí přesilovou hru domácích. Postaral se o to schovanou střelou po najetí od modré čáry. Asistence: Samuel Fejes, Anthony Luciani.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Di Perna – 2 min., hrubost).
    28:52 Jakub KÖVER - 7:1
     
    28:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JAKUB KÖVER, který po přihrávce Anthonyho Lucianiho dokázal vyslat střelu do odkryté části branky. Znojemští se tak ujímají už šestigólové vedení. Asistence: Anthony Luciani, Dominik Tejnor.
     
    24:58
    Puk po skákavé střele vypadl brankářovi Kantorovi do volného prostoru. Nikdo z hostujících útočníků ale nedokázal puk poslat do odkryté branky Orlů. Puku se tak zmocnili domácí a vyhazují.
     
    23:01
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Luciani – 2 min., podrážení).
    17:20 Michal KVASNICA - 6:1
     
    17:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Dominik Tejnor posunul puk z rohu do předbrankového prostoru. Tam na něj číhal MICHAL KVASNICA, který se nemýlil a svojí střelou pošesté rozvlnil síť Bolzana. Asistence: Dominik Tejnor, Jakub Köver.
     
    15:24
    Snad první nevyužitá šance zápasu! Po kombinaci v přesilovkovém vzorci se domácí útočník napřáhl a poslal puk k tyči golmana Boyla. Ten ale famózním zákrokem nepřipustil změnu stavu.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Mizzi – 2 min., hrubost).
    13:17 Samuel FEJES - 5:1
     
    13:17
    Orli právě vstřelili branku!
    DOmácí si ale za 13 vteřin dokázali vzít čtyřbrankové vedení zpět. Autorem branky je SAMUEL FEJES. Asistence: Radek Prokeš a Dominik Tejnor.
    13:02 Luca FRIGO - 4:1
     
    13:02
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají. Autorem branky je LUCA FRIGO, který vymetl pavučinku Kantorovy branky. Asistence: James Dehaas.
     
    10:47
    Střídání v týmu HC Bolzano: ze hřiště odchází Fazio, přichází Boyle.
    10:47 Jakub KÖVER - 4:0
     
    10:47
    Neuvěřitelná první třetina! Orli právě vstřelili branku!
    Autorem čtvrté branky je JAKUB KÖVER. Ten se ocitl na konci kombinace domácího celku a pohodlně posílá Znojmo už do čtyřbrankového vedení. Asistence: Michal Kvasnica, Alexander Younan.
    10:14 Tomáš SVOBODA - 3:0
     
    10:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ SVOBODA, který nakonec dokázal ze středu hřiště využít i druhou přesilovou hru. Asistence: Adam Sedlák, Radim Matuš.
     
    08:44
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Frigo – 2 min., podrážení).
    04:15 Adam SEDLÁK - 2:0
     
    04:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se po další šanci ujímá dvoubrankového vedení. Autorem další branky je ADAM SEDLÁK. Ten s na středu našel kotouč a poslal ho nechytatelně do sítě, mimo dosah golmana Fazia. Asistence: Vojtěch Němec, Tomáš Svoboda.
    02:02 Samuel FEJES - 1:0
     
    02:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem branky je SAMUEL FEJES, ten dokázal propálit hostujícího brankáře, který měl zakrytý výhled. Domácí tak potvrzují dobré využití přesilových her. Asistence: Jan Bartko, Radim Matuš.
     
    01:48
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Halmo – 2 min., podrážení).

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 3. Fejes (Bartko, Matuš), 5. Sedlák (Němec, T.), 11. Svoboda (Sedlák, Matuš), 11. Köver (Kvasnica, Younan), 14. Fejes (Prokeš, Tejnor), 18. Kvasnica (Tejnor, Köver), 29. Köver (Luciani, Tejnor), 32. Bartko (Fejes, Luciani), 37. Younan (Luciani, Stránský), 56. Kvasnica (Luciani, Köver) – 14. Frigo (Dehaas), 40. Findlay (Gazley, Plastino)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Culkin, Sedlák, Younan, Stránský, Tejnor, Bartko – Matuš, Němec, Svoboda T. – Luciani, Köver, Kvasnica – Fejes, Prokeš, Gorčík – Svoboda O., Oščádal
    Trenér: Glen Hanlon

    HC Bolzano: Fazio (Boyle) – Plastino, Maione, Di Perna, Trivellato, Dehaas, Lowe, Tauferer – Gazley, FIndlay, Frank – Miceli, Catenacci, Halmo – Mizzi, Bernard, Frigo – Glück, Alberga, Luisetti
    Trenér: Doug Mason

    Rozhodčí: Fichtner, Smetana – Jedlička, Kis-Kiraly
    thejrc.org