Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | K. Vary – Sparta 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Motor ČB 4:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 30.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Patrik POULÍČEK - 1:4
     
    54:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se ve vlastním oslabení raduje z dalšího gólu! Ondruška přebruslil Matěj Blümel, jenž si najel do samostatného úniku. Lukáš jej sice ještě vychytal, ale k dorážce do prázdné branky se dostal PATRIK POULÍČEK. 1:4. Asistence: Matěj Blümel.
    48:12 Patrik POULÍČEK - 1:3
     
    48:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice vedou už o dva góly! Úplně sám na bránu Olomouce si to mířil PATRIK POULÍČEK, jemuž krásně nahrál Matěj Paulovič. Pardubický útočník zvolil rychlou střelu a nutno říct, že trefil naprosto přesně. 1:3. Asistence: Matěj Paulovič a Jan Košťálek.
    37:46 Anthony CAMARA - 1:2
     
    37:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovku v tomto zápase! David Cienciala si musel zpracovávat těžkou přihrávku. Puk si ale hodil na led a střílenou přihrávkou vybídl ANTHONYHO CAMARU. Po teči Camary touš zaplul do šibenice. 1:2. Asistence: David Cienciala a Robert Říčka.
    11:45 Jan KÁŇA - 1:1
     
    11:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí v přesilovce pět na tři vyrovnávají! David Krejčí posunul před branku Lukáši Nahodilovi, jenž oslovil na pravém kruhu stojícího JANA KÁŇU. Nejproduktivnější hráč Hanáků zamířil přesně do sítě. 1:1. Asistence: Lukáš Nahodil a David Krejčí.
    03:20 Adam MUSIL - 0:1
     
    03:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu utkání se Pardubice dostávají do vedení! Juraj Mikuš vyslal od modré čáry tvrdou střelu, kterou těsně před Lukášem dokázal tečovat ADAM MUSIL. 0:1. Asistence: Juraj Mikuš a Robert Říčka.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. J. Káňa (Nahodil, David Krejčí) – 4. A. Musil (J. Mikuš, Říčka), 38. Camara (Cienciala, Říčka), 49. Poulíček (Paulovič, Košťálek), 55. Poulíček (Blümel)


    HC Olomouc: Lukáš (Kmec) – T. Černý, Ondrušek (C), Švrček, Rašner, Dujsík, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), Kucsera – Klimek, J. Knotek (A), Bambula – Burian, P. Kolouch, Navrátil – Kusko, Nahodil, Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – Nakládal (C), J. Mikuš, Košťálek, D. Robertson, Hrádek, J. Kolář (A), O. Vála – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – R. Kousal, A. Musil, Hecl – Říčka, Cienciala, Camara – Anděl, O. Rohlík, Pochobradský.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Lacina, Stano – Komárek, Ondráček
    thejrc.org