Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | K. Vary – Sparta 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Motor ČB 4:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 30.11.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:14:08)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky mnohem aktivnějšího hokeje ze strany ševců a to hlavně v závěru samotného utkání. Vyšší aktivita nakonec Beranům přinesla alespoň jednu branku. Ani to ale nakonec nestačilo na vyrovnání a žlutomodří si tak připisují druhou porážku v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., podrážení).
     
    58:47
    Blíží se nám poslední minuta základní hrací doby a i druhá přesilovka se Beranům blíží ke konci. Jejich počínání nyní už v šesti ale zatím ovoce nepřineslo.
     
    57:48
    Hráči Zlína krátkou početní výhodu pět na tři nevyužili, početní výhoda pět na čtyři ale stále běží. Na hráčích Plzně jde vidět že nechtějí skončit jako další velký tým, který by přišel o body proti nejhoršímu celku tabulky.
     
    56:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Vojtěch Budík – 2 min., podrážení).
     
    56:01
    Domácí celek má obrovskou šanci na vyrovnání po ostrém faulu Davida Jiříčka. Žlutomodří zatím úspěšně drží pásmo, díky čemuž se dostal k zakončení Roberts Mamčics. Ani jeho střela od pravého kruhu ale nestačila.
     
    55:02
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Jiříček – 2 min., krosček).
     
    54:10
    Petr Kodýtek se mohl dostat do samostatného úniku. Kvůli velice nepříjemně dotírajícímu obránci se mu to však nepodařilo, jelikož se puk dostal dříve ke Kašíkovi.
     
    53:11
    K zakončení od pravého kruhu se dostal Vladimir Michasjonok. Jeho pokus ale byl spíše takovým nahozením, které končí přerušením hry, jelikož kotouč skončil v lapačce.
     
    52:12
    Na vhazování před svatyní indiánů byl úspěšnější Honejsek, díky čemuž se dostala ihned k zakončení nová posila domácího celku Alexandre Mallet. Brankář Plzně ale neměl nijak zakrytý výhled a připsal si tak další pohotový zákrok.
     
    51:13
    Do konce zbývá necelých devět minut a domácí stále potřebují vstřelit minimálně ještě jednu branku. Jejich snažení v posledních minutách není vůbec špatné, na skvěle chytajícího Svobodu je to ale zatím málo.
     
    50:14
    Hra začíná být opravdu hodně vypjatá, během posledních pár vteřin jsme viděli rovnou dva velice ostré hity, které byly na hranici pravidel. Ani jeden však neskončil potrestaný.
     
    49:15
    K obrovské šanci se dostal Jakub Ferenc, který pálil z otočky od modré čáry. Jeho přízemní střela nakonec nebyla vůbec špatná, už jenom proto, že si jí brankář všiml na poslední chvíli. K radosti všech fanoušků Plzně však skončil kotouč mimo bránu.
     
    48:16
    Na opačné straně ale vidíme obdobnou chybu obránce jako před chvílí, tentokrát ale končí zakázaným uvolněním indiánů. Na následujícím vhazování se dostávají k puku domácí.
     
    47:17
    Tomáš Hanousek se pokusil o založení další útočné akce jeho mančaftu, k jeho smůle ale našel jeho přihrávku pouze jeden z obránců soupeře.
     
    46:18
    Ihned po vhazování se dostávají ševci do útoku. Tentokrát ale čelí jíž pětičlennému týmu, což se projevuje i na čase stráveném v útočném pásmu, který byl nakonec poměrně dost krátký.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 46. Honejsek (Okál) – 3. Blomstrand (Čerešňák, Bulíř), 35. Kantner (M. Marcel, F. Přikryl)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), M. Novotný, T. Hanousek, Ferenc – Kubiš (C), P. Sedláček (A), O. Flynn – Mallet, Honejsek, Okál – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Köhler, R. Veselý, Karafiát.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Graňák, Jiříček, Kvasnička, Budík, Kremláček – Dzierkals, Mertl (A), M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – F. Suchý, Kodýtek (A), Schleiss – Kantner, F. Přikryl, M. Marcel.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Hradil, Ondráček – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 1000
    ocianews.com