Kopřivnice – Nový Jičín 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Vel. Meziříčí 4:2 (kon.) | Kometa Brno B – Žďár n/S 3:4 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 5:6 (po pr.) | Letňany – Bílina 16:4 (kon.) | Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:4 (po pr.)
Hronov – Jablonec n/N 4:5 (po pr.) | Cheb – Řisuty 5:0 (kon.) | Klatovy – Kobra 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Příbram 2:4 (kon.) | Písek – Tábor 3:7 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Baník Příbram
Středa 01.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Káník – 2 min., krosček).
     
    55:23
    Příbram právě vstřelila branku!
    Baník se měl bránit v oslabení, místo toho se vrací do dvoubrankového vedení! Jakub Káník přihrál PETRU JOSEFUSOVI, který se dostal sám před bránu, blafákem položil brankáře na led a kolem jeho betonu zasunul puk do sítě! Asistence: Jakob Káník, Zdeněk Kutlák.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Seniov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    53:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využili chybu v rozehrávce Příbrami a snižují! MAREK TECL získal kotouč a zůstal s Janem Bulínem úplně sám před bránou, narazil si s ním kotouč a zakončil nad lapačku přesouvajícího se brankáře! Asistence: Jan Bulín.
     
    47:42
    Příbram přežila oslabení tří proti pěti a hned potom se Jan Tlačil, který se právě vrátil z trestné lavice, dostal ke střele z pravého kruhu, odkud trefil bližší tyč!
     
    45:27
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Tlačil – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Jelínek – 2 min., podrážení).
     
    43:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mlynář – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Kolouch – 2 min., podrážení).
     
    39:46
    Jakub Čejka prošel přes trojici bránících hráčů a proháčkoval se až před brankoviště, Dominik Šorf ale reflexivně zasáhl rukavicí a vyrazil puk mimo bránu!
     
    31:14
    Příbram právě vstřelila branku!
    Baník našel rychlou odpověď. Po rychlé útočné akci se hosté začali vehementně radovat, což způsobilo velkou vlnu nevole nejen na tribuně, ale také na domácí střídačce. Dlouho rozhodčí diskutovali s oběma střídačkami, gól ale nakonec platí! Za autora branky je označen PETR JOSEFUS. Asistence: Zdeněk Kutlák.
     
    30:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začátek přesilovky domácím nevyšel, nakonec se ale dočkali snížení! Luboš Voříšek zpracoval těžký kotouč u mantinelu, zvedl hlavu a našel na modré čáře volného ROMANA ČERMÁKA! Ten vystřelil ve chvíli, kdy před Dominikem Šorfem přejel Michal Kliment, a puk zapadl za brankářova záda! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Seniov – 2 min., držení).
     
    26:53
    Tadeáš Pinkas měl třetí gól na holi! Položil si gólmana Havlíčkova Brodu na led a měl před sebou prázdnou bránu. Ondřej Chaloupek mu ale do střely v poslední chvíli strčil hokejku a neuvěřitelným způsobem zabránil téměř jistému gólu!
     
    24:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:00
    Jakub Semirád zablokoval soupeře a vyrazil dopředu! Nabral rychlost, nechal soupeře na zádech, jeho střelu z pravého kruhu ale Dominik Šorf zastavil!
     
    21:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (J. Ludvík – 2 min., držení).
     
    20:52
    Luboš Voříšek se protáhl kolem mantinelu za brankovou čáru a před první tyčí přihrál Jakubu Čejkovi, ten ale zblízka z dobré pozice trefil jen připravené betony Dominika Šorfa!
     
    17:03
    Už to mohlo být o tři! Petr Josefus přebral po zadovce spoluhráče kotouč ve střední pásmu, přejel do útočné třetiny a z levého kruhu trefil protější tyč havlíčkobrodské klece!
     
    15:45
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Střelu Daniela Seniova z levého křídla vyrazil Ondřej Chaloupek jen před sebe, kam z druhé vlny dojížděl ONŘEJ PANNA. Ten i trochu se štěstím s odrazem o jeho brusli dorazil puk do odkryté sítě. Asistence: Daniel Seniov, Daniel Kolouch.
     
    11:39
    Moc nechybělo, aby se hosté dostali do trháku! Hostující útočník zůstal sám u levé tyče havlíčkobrodské klece, Ondřej Chaloupek se proti němu ale výborně roztáhl a vykopl puk levým betonem!
     
    08:49
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram (Káník – 2 min., hákování).
     
    07:29
    Příbram právě vstřelila branku!
    Teď už se ovšem Baník prosadil. JAROSLAV CHLOUBA dostal puk do jízdy, přejel modrou čáru a na hranici levého kruhu se opřel do kotouče. Jeho prudká rána zapadla přesně nad levé rameno havlíčkobrodského brankáře. Asistence: Tadeáš Pinkas, Daniel Kolouch.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Čermák – 2 min., nedovolené bránění).

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 31. Čermák (Voříšek), 54. Tecl (Bulín) – 8. Chlouba (Pinkas, Kolouch), 16. Panna (Seniov, Kolouch), 32. Josefus (Kutlák), 56. Josefus (Káník, Kutlák)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Novák) – Kliment (A), Janoušek, Čermák, Benák, J. Ludvík, Klodner – Tecl, Mlynář, Holenda – Čejka, Voříšek, Bulín – Košťál, T. Ludvík (A), Kuchta (C) – Semirád, Vacík, Kalač
    Trenér: Michal Konečný

    HC Baník Příbram: Šorf (Jiroušek) – Havlín, Hlaváček, Jelínek, Malý, Saňa, Kutlák, Zdeněk – Tlačil, Chlouba, Bečvář, Seniov, Rohlík (A), Kolouch, Pinkas, Josefus (C), Panna (A), Káník, Gengel, Furch
    Trenér: Jan Tlačil

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Tomáš Jiruška, Petr Hofman

    Diváci: 207
    bahis siteleri