NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 02.12.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    To je od nás z ČPP Arény pro dnešek všechno, děkujeme za pozornost a mějte se dobře! (19:23:31)
     
    Beranům se střelecky povedla první půlka duelu, v úvodní třetině se trefili Tomáš Pilát a Martin Vaculík, v té prostřední přidal svou druhou trefu Pilát. Východočeši se dočkali srovnání ve 44. minutě zásluhou Marka Macha, jenže k němu se už nikdo nepřidal.

    Ale klidně mohl, protože Mountfield na to pár šancí měl. Nicméně je nezvládl proměnit, proto úvodní výhra v nadstavbě a s ní spojené tři body putují po zásluze do Zlína.
     
    Je hotovo, Hradci Králové dnes nebylo přáno. A to na ledě, kde padl se zlínskými Berany, tak mimo něj – ČPP Arénu totiž na většinu utkání postihl výpadem elektrického proudu, což se ale naštěstí netýkalo osvětlení nad hrací plochou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Pravděpodobně poslední přerušení v zápase a vhazování před Kasalem.
     
    59:28
    Hosté jsou na kotouči v útočném pásmu a posílají si přesné přihrávky. Ani se netlačí do zakončení, což jim bohatě stačí.
     
    58:45
    Konec nadějí pro Mountfield? Domácí lavička nepřesně střídala, trenéři se to snaží ještě uhádat. Ale marná snaha, rozhodčí si stojí za svým. Tobiáš Vítek odsedí dvouminutový trest, který prakticky maže jakékoliv hradecké šance.
     
    57:58
    Kotouč je na holi hostů, Mountfield se na něj nemůže dostat. Což je pro něj při dvougólové ztrátě a dvou minutách do konce třetí třetiny zásadní problém.
     
    57:32
    Po 11 vteřinách je tady další hvizd sudích – zakázané uvolnění týmu Václava Pánka.
     
    57:21
    Jihomoravanům se navíc daří kouskovat hru, i když teď to nebylo úplně úmyslně. Kotouč se totiž dostal na jejich střídačku, vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    56:49
    Hradeckým se krátí čas a může je jen mrzet, že z předchozích šancí nic nevytěžili. Tím spíš, že zbývají tři minuty do konec a puk se po úmyslném ofsajdu stěhuje před Kasala.
     
    56:30
    Teď je to otevřený hokej na obě strany. Richard Babulík prověřil po rychlém brejku znovu Kasala, s podobným zákrokem se na druhé straně musel vytáhnout Uherek. Oba gólmani si tak připisují další zákrok.
     
    55:44
    Také Jan Kasal musel předvést hodně kvalitní zákrok. Po střele a odrazu puku od plexiskla měli hosté šanci rozhodnout, hradecký maskovaný muž se ale rychle přesunul a uzavřel mezírku mezi tyčkou a jeho betonem.
     
    55:05
    Domácí zamkli na chvilku soupeře v jejich pásmu, ale s prvním pokusem si poradil Uherek, s dalším hostující obrana.
     
    54:37
    Právě navrátilec z trestné lavice dostal puk za obranu a pelášil sám na branku soupeře. Byl v ideální pozici a chtěl vystřelit, ale přesně v ten moment zasáhla hokejka vracejícího se hráče, a tak z toho nic nebylo.
     
    54:21
    Domácí hrají v plném počtu, Mach je na ledě.
     
    53:55
    Dostat se do útočného pásma pro něj nebyl vůbec žádný problém. Jenže kombinace zaskřípala a puk letí zpátky před Uherka.
     
    53:32
    Po buly následně přišlo první vysvobození, Zlín bude muset začínat od své branky.
     
    53:15
    Berani jsou usazeni v útočném pásmu, zatím vyprodukovali dvě střely. První byla zblokována mimo, druhá už do prostoru branky. Kasal ji ale v pohodě pokryl.

    Martin Voltr

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 44. Mach (Burda, Síla) – 10. Pilát (Lukaštík, Kos), 16. Marek (Vaculík), 26. Pilát


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Pavič, Černý, Burda, Bezpalec, Samek – Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (A), Král, Páleník, Vítek. Trenér: Václav Pánek.
    Trenér: Václav Pánek

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Pilát, Marek, Kos, Babulík (A), J. Heš. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Bernat – Roischel, Landsmann.

    Diváci: 111
    thejrc.org