Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 03.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:48 Matúš SUKEĽ - 3:4
     
    55:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči ještě vykřesali naději na úspěch a dostávají se soupeři na dostřel jediné branky. Andrej Kudrna pálil od modré čáry a jeho pokus pak před Lukášem přesně tečoval MATÚŠ SUKEĽ – 3:4. Asistence: Andrej Kudrna a Uvis Janis Balinskis.
    41:43 Lukáš NAHODIL - 2:4
     
    41:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají další početní výhodu a vrací si zpět dvoubrankový náskok. Střela Davida Krejčího se odrazila k LUKÁŠI NAHODILOVI, který z nulového úhlu načapal Godlu, od kterého se touš odrazil a skončil za brankovou čarou – 2:4. Asistence: David Krejčí.
    38:35 Michal KUNC - 2:3
     
    38:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté si vrací své vedení zase zpátky. Domácí nyní propadli a nechali před Godlou úplně volného a osamoceného MICHALA KUNCE, jenž zasunul touš za záda Denise Godly – 2:3. Asistence: Silvester Kusko.
    36:55 Ondřej BALÁŽ - 2:2
     
    36:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Za dalších pětapadesát minut už je skutečně vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Na pravém kruhu švihl do puku Andrej Kudrna, jeho pokus pak byl sražen jen před volného ONDŘEJE BALÁŽE a ten dostal puk do zcela prázdné branky – 2:2. Asistence: Andrej Kudrna.
    36:00 Matěj CHALUPA - 1:2
     
    36:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo využít přesilovou hru a jsou Olomouci na kontaktní brance. Z levého kruhu poslal pořádnou pumelici Matěj Stříteský a tu těsně před Lukášem šikovně tečoval MATĚJ CHALUPA a je sníženo – 1:2. Vervě se tak o něco lépe dýchá. Asistence: Matěj Stříteský a Marek Hrbas.
    24:07 Lukáš KUCSERA - 0:2
     
    24:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté po velké šanci domácích naopak skórují na druhé straně. Dujsík našel přihrávkou LUKÁŠE KUCSERU, který kousek před modrou čárou napřáhl ke střele, která zaplula za záda Denise Godly – 0:2. Asistence: Tomáš Dujsík a Dalibor Řezníček.
    11:05 David KREJČÍ - 0:1
     
    11:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a hosté jdou do vedení. Výborně to před domácí brankou udělal Jan Knotek, který zpětnou přihrávkou na levou stranu našel úplně volného DAVIDA KREJČÍHO, jenž neměl problém trefit odkrytou část Godlovy branky – 0:1. Asistence: Jan Knotek a Jan Káňa.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. M. Chalupa (Stříteský, Hrbas), 37. O. Baláž (Kudrna), 56. Sukeľ (Kudrna, Balinskis) – 12. David Krejčí (J. Knotek, J. Káňa), 25. Kucsera (Dujsík, Řezníček), 39. Kunc (Kusko), 42. Nahodil (David Krejčí)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, O. Baláž, Balinskis, Hrbas, Stříteský, Demel, Strejček – P. Zdráhal, Estephan, M. Chalupa – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), P. Straka (A) – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Zygmunt, Gerhát, Jurčík.
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Olomouc: Lukáš (Kmec) – Ondrušek (C), T. Černý, Rašner, Švrček, Řezníček, Dujsík, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), Nahodil – Klimek, J. Knotek (A), Kucsera – Burian, P. Kolouch, Navrátil – Kunc, Kusko, Bambula.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Pešina, Hodek – Zíka, Šimánek

    Diváci: 1000
    thejrc.org