Motor ČB – Liberec 5:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:4 (2:1, 3:0, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 11.01.2022, 17:10 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Jakub RYCHLOVSKÝ - 5:4
     
    57:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    A pozor, je z toho ještě obrovské drama, jelikož Severočeši prohrávají jen o gól! Ivan Lytvynov odrazil kotouč hokejku jen na střed hřiště obranného pásma. Martin Faško-Rudáš následně patičkou elegantně posunul kotouč na JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, jehož rána prosvištěla nad betonem. Asistence: Martin Faško-Rudáš.
    53:47 Marek ZACHAR - 5:3
     
    53:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilová hra a na druhé straně přichází snížení na rozdíl dvou branek! Na sebe to tentokrát vzal MAREK ZACHAR, který pálil přes obránce. Hrachovina toho moc neviděl a kotouč mu prolétl mezi betony. Asistence: Michal Ivan.
    51:10 Jan ORDOŠ - 5:2
     
    51:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Že by si Severočeši ještě vykřesali naději v dnešním duelu? Jihočeši propadli v obraně a hosté mohli jít do přečíslení dva na jednoho. V něm našel krásným pasem David Gríger JANA ORDOŠE, který jen dorážel do prázdné branky. Dnes však tento hráč střílí už druhou branku. Asistence: Dávid Gríger.
    39:51 Michal VONDRKA - 5:1
     
    39:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné momenty v Budvar aréně, Motor vede už o čtyři góly a na domácí stadionu právě zní "Pátá právě teď odbila"... Liberec vyrobil obrovskou chybu v obranném pásmu, kdy kotouč zachytil Lukáš Pech. Ten okamžitě posunul puk na Milana Gulaše, který celou akci vyšperkoval pasem na MICHALA VONDRKU, který přes beton dostal puk do branky. Asistence: Lukáš Pech a Milan Gulaš.
    39:00 Václav KARABÁČEK - 4:1
     
    39:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesně minutu před koncem druhé třetiny se domácí prosazují počtvrté! Jan Piskáček vyslal parádní pas na VÁCLAVA KARABÁČKA, který táhl přečíslení dva na jednoho. Nakonec vzal celou akci na sebe a ranou na zadní tyč prostřelil Pavelku. Asistence: Jan Piskáček a Martin Hanzl.
    20:26 Zdeněk DOLEŽAL - 3:1
     
    20:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jen dvacet šest sekund stačilo Motoru ke vstřelení třetí branky v duelu! Jan Štibingr poslal přihrávku o mantinel přesně na hokejku Pecha. Ten si všiml najíždějícího ZDEŇKA DOLEŽALA, který střelou z první nedal skákajícímu gólmanovi šanci. Asistence: Lukáš Pech.
    15:36 Jan PISKÁČEK - 2:1
     
    15:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor během chvilky dokonce otáčí skóre! JAN PISKÁČEK si sjel od modré na střed hřiště. Následně si sjel až k brance, kde předvedl skvělou stahovačku. Poté zkusil trefit mezírku mezi betony a Jaroslav Pavelka si srazil puk bruslí za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Pech a Jiří Ondráček.
    12:49 Milan GULAŠ - 1:1
     
    12:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši srovnávají! Petr Šenkeřík posunul od modré kotouč na MILANA GULAŠE, který byl na středu hřiště. Českobudějovický kapitán si následně sjel na levou stranu a ranou zápěstím se trefil přesně do šibenice. Asistence: Petr Šenkeřík a Jan Piskáček.
    07:58 Jan ORDOŠ - 0:1
     
    07:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté zatím byli o něco aktivnější a jdou v tomto zápase jako první do vedení! Michal Ivan vyslal šikovné nahození od modré, které tečoval ještě JAN ORDOŠ, jenže poslal puk mimo dosah Dominika Hrachoviny. Asistence: Michal Ivan a Marek Zachar.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. Gulaš (Šenkeřík, Piskáček), 16. Piskáček (Pech, J. Ondráček), 21. Z. Doležal (Pech), 39. Karabáček (Piskáček, M. Hanzl), 40. Vondrka (Gulaš, Pech) – 8. Ordoš (M. Ivan, M. Zachar), 52. Ordoš (Gríger), 54. M. Zachar (M. Ivan), 58. Rychlovský (Faško-Rudáš)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček (A), Percy, Bučko, Štencel, Vráblík, Lytvynov – Vondrka, Pech (A), Z. Doležal – Chlubna, Venkrbec, Gulaš (C) – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – J. Ondráček, Holec.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Kolmann, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Pešina, Kika – Lederer, Zíka

    Diváci: 1000
    thejrc.org