Omsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:1 (kon.) | Viťaz – Minsk 2:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
HC Dinamo Minsk
Pátek 03.12.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Kirill VORONIN - 2:5
     
    59:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    KIRILL VORONIN hned po vyhraném buly nabral puk na hokejku, před vlastní modrou vystřelil a dokázal mířit přesně do volné branky. Kotouč se pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Bez asistence.
    55:36 Kirill VORONIN - 2:4
     
    55:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Vůbec se nedivím, že se Ilja Ježov zlobil tak, až rozlámal hokejku o svou branku. KIRILL VORONIN totiž prakticky proti čtyřem hráčům získal ve středním pásmu puk, z toho dva domácí plejeři nezúčastněně přihlíželi. Rychle tak podnikl protiútok dva na jednoho, nahrál Tedenbymu, který vrátil Voroninovi puk a forvard Minsku pohodlně zasunul kotouč za roztahujícího se brankáře Viťazu. Asistence: Mattias Tedenby.
    48:20 Mattias TEDENBY - 2:3
     
    48:20
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Stačila nepřesná rozehrávka Stěpana Starkova, který chyboval na obranné modré. Puk ihned získal Denis Mosaljov, jenž u levého kruhu přiklepl puk přímo na kruh pro MATTIASE TEDENBYHO a švédský forvard poslal kotouč nekompromisně pod horní tyčku. Asistence: Denis Mosaljov.
    29:47 Malte STRÖMWALL - 2:2
     
    29:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Opět je srovnáno. Už předešlá střela jednoho z hostí skončila na tyči. Hráči v bílém se vzápětí dostali k puku a MALTE STRÖMWALL byl za svou aktivitu odměněn vyrovnávacím gólem. Tentokrát už nepomohla Iljovi Ježovovi ani branková konstrukce, švédský forvard doklepl puk mezi jeho betony do sítě. Asistence: Taylor Beck.
    22:08 Kirill RASSKAZOV - 2:1
     
    22:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    S brankami se na začátku druhé třetiny roztrhl pytel. Domácí rychle odpovídají na vyrovnání Dinama, když jeli do přečíslení dva na jednoho. Stěpan Starkov poslal žabičkou puk přes Ilju Šinkeviče, který se vleže snažil zablokovat přihrávku. Ale nepovedlo se mu to a KIRILL RASSKAZOV se trefuje nad ramenem Rybára do sítě. Asistence: Stěpan Starkov, Ivan Volodin.
    20:52 Taylor BECK - 1:1
     
    20:52
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Pátá branka v dosavadním průběhu soutěže pro forvarda TAYLORA BECKA, který vystřelil z pravé strany a díky dobrému clonění Dmitrije Gorbunova prošel kotouč až do sítě. Ilja Ježov neviděl vůbec nic. Asistence: Malte Strömwall, Adam Almquist.
    02:43 Niko OJAMÄKI - 1:0
     
    02:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Velký podíl na využité přesilovce Viťazu má gólman Ilja Ježov, který si vzpomněl na své kanadské začátky, kdy v juniorce hrál hodně s pukem. Vyjel si daleko z brankoviště a poslal dlouhou přihrávku na Audetteho. Forvard Viťazu si na pravé straně počkal, až mu z druhé vlny přijede NIKO OJAMÄKI a poslal mu přihrávku. Fin si připravil puk na střelu, sjel si mezi kruhy a trefil se výstavně do šibenice nad vyrážečku Rybára. Asistence: Daniel Audette, Ilja Ježov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Ojamäki (Audette, I. Ježov), 23. Rasskazov (Starkov, Volodin) – 21. T. Beck (Strömwall, Almqvist), 30. Strömwall (T. Beck), 49. Tedenby (Mosaljov), 56. K. Voronin (Tedenby), 60. K. Voronin


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, K. Ljamin, Rydčenko, Golovkov (A), Jepišin, Lisovec, D. Musin – Ojamäki, M. Aaltonen (A), Audette – Starkov, Volodin, Rasskazov – Šiksatdarov, V. Popov, Malychin (C) – G. Nesterov, N. Gončarov, Arkalov.
    Trenér: Jurij Babenko

    HC Dinamo Minsk: Rybár (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), Sapego, Almqvist, Šinkevič (A), V. Jerjomenko, Děrjabin – Strömwall, Suvorov, T. Beck (A) – Tedenby, Alistrov, Graovac – K. Voronin, R. Gorbunov, Bujnickij – Děmkov, Mosaljov, Varfolomejev – Pyškajlo.
    Trenér: Craig Woodcroft

    Rozhodčí: Andris Ansons, Viktor Gašilov – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin
    thejrc.org