Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:1 (kon.)
Kadaň – Prostějov 0:5 (kont.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Kolín – Havířov 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 04.12.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:14 Jan BERGER - 4:1
     
    47:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nabídnuté přesilové hry využívá a odskakuje Třebíči na rozdíl tří branek. Podruhé v dnešním zápase se prosazuje JAN BERGER, jenž umístil za Jekela kotouč tečí z hranice brankoviště. Asistence: Michal Gago a Lubomír Štach.
    28:07 Adam HOŘANSKÝ - 3:1
     
    28:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si navýšení od dva góly rozhodně zasloužil. V posledních minutách byla jeho aktivita nesporně větší než zápal hostů. Po několika neproměněných šancích a vyloženě spálených gólovkách se ke střele dostal ADAM HOŘANSKÝ, jenž ač nadvakrát, tak přece překonal Jekela. Valaši odskakují Třebíči. Na Lapači panuje stav 3:1. Asistence: Roman Vlach a Michal Gago.
    18:29 Ondřej SMETANA - 2:1
     
    18:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí průběh první třetiny. V dvojité početní výhodě se ujímají poprvé v dnešním zápase vedení. Vsetín zamkl hosty v pásmu, domácí byli v těsné blízkosti Jekelovi klece, z této pozice ale nikdo nevystřelil. Rána přišla až poté, co ONDŘEJ SMETANA obdržel pas na modrou čáru odkud pálil dělovku, kterou poslal mezi nohy Jekela. Vsetín na konci první třetiny vede 2:1 Asistence: Roman Půček a Roman Vlach.
    13:49 Jan BERGER - 1:1
     
    13:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po ne úplně vyvedeném začátku se Vsetín v posledních minutách pomalu dostával do tempa. Doposud se mu ale nedařilo zavařit Jekelovi natolik, aby jej dostal pod tlak. To se ale nyní povedlo a je z toho vyrovnávací branka na 1:1, o kterou se postaral JAN BERGER, jenž obdržel kotouč do volného prostoru na modrou čáru. Asistence: Roman Pšurný a Šimon Jenáček.
    01:10 Václav KRLIŠ - 0:1
     
    01:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po minutě a deseti vteřinách je skóre otevřeno. Třebíč se dostala do pásma a svou první akci zúročila. Střelou kousek za útočnou modrou čárou se prosadil VÁCLAV KRLIŠ. Asistence: Radim Ferda.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 14. Berger (Pšurný, Š. Jenáček), 19. Smetana (R. Půček, R. Vlach), 29. Hořanský (R. Vlach, Gago), 48. Berger (Gago, Štach) – 2. Krliš (Ferda)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Vosátko, Ondračka – Berger, Pšurný, Rob – Pitule, R. Půček, Hořanský – D. Březina (C), R. Vlach, Gago – Apolenář, Kucharczyk (A), Vítek.
    Trenér: Roman Stantien

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Mlčák, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Zukal – Dočekal, L. Bittner (C), Střondala – Krliš, Nedvídek, D. Sklenář – Vodný (A), Gajarský, Křehlík – D. Michálek, Ferda (A).
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Štofa, Kráľ

    Diváci: 1000
    thejrc.org