Jihlava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Zlín – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:8 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:3 (kon.) | Havířov – Plzeň 3:4 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 2:7 (kon.)
Salzburg – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (0:1, 0:3, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 04.12.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Piráti vs. Dynamo

    V rámci třiadvacátého pokračování Extraligy juniorů se proti sobě v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ postaví dva týmy z dolní poloviny tabulky. Pardubice aktuálně figurují na třináctém místě, kde mají o 23 bodů víc než momentálně předposlední Chomutov, který v polovině září na východočeském ledě zapsal první výhru ročníku.

    Soupeři vstoupí do duelu v odlišném rozpoložení. Východočeši totiž o den dříve v Litvínově natáhli vítěznou sérii už na šest výher a od listopadové reprezentační přestávky ještě neprohráli při ztrátě jediného bodu. To Severočeši sice minulý týden přerušili v Kladně šňůru deseti nezdarů, jenže následně doma nestačili na Mountfield.

    Při pohledu na týmové statistiky je patrné, že Dynamo má třetí nejlepší oslabení soutěže, což se mu velmi hodí, neboť je rovněž nejtrestanějším týmem. Východočeši zároveň vyšlou na branku soupeřů druhý nejvyšší počet střel v průměru na jedno utkání (41,27). Ještě o něco vyšší je chomutovský průměr propuštěných střel na vlastní branku (43,78). Piráti jsou společně se Salcburkem jedinými týmy, které se ještě neprosadily ve vlastním oslabení.

    První vzájemný zápas sezóny:

    HC Dynamo Pardubice – Piráti Chomutov 2:3pp (2:1, 0:1, 0:0 – 0:1)
    Branky:
    18. Herčík, 18. Pavlík – 19. Vyroubal, 37. T. Šilar, 63. Čech.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Dominik Badinka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Karasanovský, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Vyroubal, Koblížek, Daniel Badinka.
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kašťánek – Štetka, Burda, Rouha, Herčík, Costa, Formánek, Kloz, Novotný, Šťastný, Gromadzki.
    Trenér: Jiří Malinský.

    Rozhodčí: R. Svoboda, Grech – Sýkora, Tichý.
     
    Oba týmy se pozdravily na modrých čarách a zvládly už i pokřiky u branek. Utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Piráti vyhráli úvodní vhazování, jenže Svobodovo nahození přišlo ještě z vlastní poloviny, takže Pardubice se zadarmo dostanou do útočného pásma po zakázaném uvolnění domácích.
     
    00:51
    Východočeši sice hned po buly museli začít akci až u vlastní branky, ale dostali se do přečíslení, v němž Štetka posunul zleva doprava Burdovi, který ale na Suka nevyzrál. Piráti zblokovali následnou střelu a vyrazili na zteč. Akci zakončila skrumáž před Kadlcem, v níž se nikdo z chomutovských ke gólové dorážce neprodral.
     
    01:56
    Vyroubal vybojoval puk u zadního mantinelu, vyjel před branku, ale jeho pokus z ostrého úhly pravé strany zblokoval obránce.
     
    02:05
    Z protiakce se tlačil z levé strany do zakončení Štetka, ovšem Suk si jeho bekhend pohlídal.
     
    02:50
    Pardubice udržely pásmo, ovšem s nahození od modré neměl Suk problémy, takže puk chytil a přerušil hru. Před chomutovskou brankou vznikl náznak konfliktu, který rychle uťal čárový sudý, jenž zadržel domácího obránce.
     
    03:41
    Hra se přelila ze strany na stranu a do útoku se vydaly Pardubice. Rouha dostal na vrcholu pravého kruhu zadovku a střílel nad Sukovo rameno. Domácí gólman, ale vytrčil rameno a puk udržel ve výstroji.
     
    04:03
    Piráti si ve středním pásmu přihráli rukou, takže se vhazuje po pravici Suka.
     
    04:54
    Oba týmy teď dobře napadaly rozehrávku soupeře ve vlastním obranném pásmu. Piráti však forčekink Pardubic překonali a následně donutili Dynamo k zakázanému uvolnění.
     
    05:11
    Po opakovaném buly před Kadlcem vyrazil kupředu po pravém křídle Gromadzki, jehož bekhendové nahození na branku nikdo ze spoluhráčů za Suka nedorazil
     
    05:55
    Formánek dostal přihrávku od zadního mantinelu, ale z mezikruží pálil jen do Suka.
     
    06:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FRANTIŠEK FORMÁNEK si pár chvil po první šanci napravil reputaci, když dostal před branku přesnou přihrávku a bekhendem z pravé strany poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavol Štetka a Daniel Burda.
     
    08:01
    Čárový sudí sice na modré ve středním pásmu zastavil nechtěně chomutovské vyhození z obranného pásma, přesto se Piráti dostali před Kadlce, který však neměl problém s Cestrovým pokusem od modré. Hostující gólman vyrazil puk před sebe, kde se ho zmocnili obránci a situaci z pohledu hostů uklidnili.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Martin Kubíček – 2 min., vražení na mantinel).
     
    09:36
    Krátce po buly Pardubičtí vyhodili až k Sukovi, kde Piráty pár vteřin zdrželi. Hosté ukázali, proč mají jedno z nejlepších oslabení v soutěži.
     
    10:27
    Chomutovští se na chvíli usadili v pásmu, jenže hosté domácí okamžitě napadali, jakmile cítili, že soupeř nemá puk plně pod kontrolou. Nakonec se Východočeši opět osvobodili.
     
    11:28
    Se závěrem přesilovky pálil po delší kombinaci v útočném pásmu od modré Petrásek, jehož rána ale byla sražena k mantinelu, kde puk sebrali hosté, kteří jsou v plném počtu.
     
    12:02
    Kadlc vyjel pro puk za branku, kde upadl, ale domácí jeho zaváhání nevyužili. Hostující obrana nepustila Piráty ani ke střele na opuštěnou klec.
     
    12:31
    Zakázané uvolnění Pirátů.
     
    13:13
    Piráti dostali po icingu puk ze svého pásma, ale Dynamo se před Suka rychle vrátilo. Herčík posunul z mezikruží před branku Rouhovi, k němuž ale přistoupil obránce a znemožnil mu přesnější zakončení, takže suk mohl dobře zasáhnout.
     
    14:19
    Pardubice znovu operovaly v útočném pásmu, domácí se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění, takže se hra znovu přesune před Suka.
     
    15:03
    Hned po buly trefil pardubický obránce útočníka před sebou, takže puk vyjel do středního pásma, odkud se ale Východočeši vrátila do útočné třetiny. V ní jim však Piráti dovolili kombinaci jen podél mantinelu, takže Suk nemusel zasahovat a domácí po několika vteřinách dostali kotouč do bezpečí.
     
    16:27
    Po souboji na obranné modré čáře Chomutova spěchal kupředu Cháb, jehož nahození ze středního pásma však Kadlc pohodlně vyrazil do rohu, kde puk sebrali beci.
     
    17:42
    Teď Severočeši drželi puk delší dobu v útočném pásmu, ale ani oni nebyli defenzivou puštěni do střelecké pozice a přihrávali si vesměs po mantinelu. Pardubice nakonec osvobodili a Suk musel zasáhnout proti střele od levého mantinelu.
     
    18:09
    Po vhazování se domácí sice osvobodili, jenže jen za cenu zakázaného uvolnění, takže se opět vhazuje před Sukem.
     
    18:28
    Po buly skončil puk ve středním pásmu, odkud hosté pelášili poměrně rychle do útoku. Na konci akce natahoval ke střele Herčík, do jehož pokusu na poslední chvíli vložil hůl obránce, takže kotouč netrefil prostor mezi třemi chomutovskými tyčemi.
     
    19:08
    Domácí otočili hru a dostali se před Kadlce, který proti střele z pravé strany zasáhl. Nyní skončil puk přes hokejku jednoho z bránících hráčů v ochranné síti, takže buly se uskuteční po levici Kadlce.
     
    19:27
    Pardubice vyhrály buly a z protiútoku mohl zvýšit jejich náskok Šťastný. Byl však na levé straně hodně v úhlu, takže jen nahazoval na odkrytou branku Pirátů. Suk se dobře přesunul a pohlídal si, aby si kotouč nesrazil do vlastní branky. Následně Chomutov vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Dynamo mělo v úvodní třetině územní i střeleckou převahu, kterou však vyjádřilo jen jedním gólem. Postaral se o něj už v sedmé minutě František Formánek. Prostřední dějství započne přibližně ve 12:43.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (František Formánek – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání).
     
    20:27
    Pardubice hned po buly vyhodily, takže Svoboda musel zavézt puk do pásma od vlastní branky.
     
    20:57
    Kadlcovi vypadlo nahození od modré z lapačky, takže se za dorážkami drali domácí útočníci clonící před brankou. Obránci je však k přesnějšímu zakončení nepustili a následně už hostující maskovaný mladík zasáhl přesně, takže přerušil hru.
     
    21:20
    Po buly byl dvakrát v akci v levém kruhu Svoboda. Poprvé přihrával do mezikruží Šugárovi, u nějž byl pozorný obránce, takže domácí útočník netrefil puk, napodruhé pálil Svoboda sám, ale přestřelil.
     
    21:50
    Po dalším nahození od modré hledal Kadlc puk před brankou a našel ho jako první, takže kotouč přikryl lapačkou, aniž by ho dorážející útočníci ohrozili. Po buly hosté vyhodili až k Sukovi.
     
    22:09
    Hosté v plném počtu.
     
    22:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    23:12
    Pardubickou přesilovku ještě oddálila debata hlavního kouče s hlavním sudím. Hosté se zřejmě dožadovali vyššího trestu pro domácího útočníka. Po buly domácí vyhodili přes všechny čáry a při návratu do útočné třetiny se Pardubice dopustily ofsajdu.
     
    23:52
    Štetka dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud ostře pálil, ale Suk vyrazil jeho ránu na zadní mantinel, odkud domácí posunuli puk do středního pásma.
     
    24:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice nakonec přesilovku těsně před jejím vypršením využily. KALE COSTA dostal na vrchol pravého kruhu přesnou přihrávku, popojel k brance a zamířil přesně do bližší šibenice. Asistence: Vít Kaštánek a František Formánek.
     
    25:49
    Rouha si najel před branku na osu, kam dostal přesnou přihrávku od levého mantinelu z hole Costy, ale z první skulinu mezi Sukovými betony nenašel.
     
    27:08
    Vyroubal napadáním u zadního mantinelu donutil obránce k přihrávce naslepo, kterou u střídačky sebral útočník mířící na led. Jeho přihrávka na Vyroubala před brankou však byla nepřesná.
     
    28:10
    Pardubický tlak v pásmu zakončovaly dvě rány od modré. Nedelka netrefil branku, Kubíček o chvíli později z osy střílel jen do Suka, který vyrazil puk do ochranné sítě, takže se vhazuje po jeho pravici.
     
    28:54
    Hned po buly napřáhl na modré Kaštánek, který ale neměl dobře seřízená mířidla, takže branku netrefil. Následně puk na chvíli opustil útočné pásmo Dynama, ale Herčík ho zavezl zpět. V momentě přihrávky do ohně však o kotouč přišel a Piráti se definitivně osvobodili.
     
    30:02
    Suk vyřešil další ránu od modré, takže domácí dostali prostor posunout puk ze svého obranného pásma. Při návratu Pardubic do útoku se hosté dopustili ofsajdu.
     
    30:38
    Po čase zaútočili i Piráti, jenže náznak jejich přečíslení tři na dva skončil jen skrumáží před Kadlcem, z níž domácí puk do branky nedorazil. Následně nahodil směrem k brance Krasanovsku, ale minul a hosté už si situaci pohlídali.
     
    31:43
    Rouha dojel na pravém křídle dlouhý pas, ale po objetí branky ho domácí obrana vytlačila až k modré čáře, kde mu nevyšla přihrávka, takže kotouč skončil ve středním pásmu.
     
    32:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trochu se opakovala situace jako před prvním pardubickým gólem. FRANTIŠEK FORMÁNEK se prokličkoval před branku, kde si položil gólmana, ale netrefil branku. Jenže hosté následně dostali puk před Suka, kde se nejlépe zorientoval právě Formánek a napodruhé už dostal puk do sítě. Asistence: Pavol Štětka a Daniel Burda.
     
    33:51
    Piráti si vytvořili tlak v útočném pásmu a několikrát stříleli, takže Kadlc se musel mít na pozoru. Hosté se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    34:10
    Po chvíli a chomutovské střele do spodního oblouku pardubické branky přišlo další zakázané uvolnění Dynama.
     
    34:38
    Východočeši ustáli i druhý icing za sebou a už znovu útočí.
     
    35:08
    Koblížek dobrým pohybem nedovolil čárovým sudím pískat icing, ale v rohu po pravici Kadlce byl sám, takže proti přesile o kotouč přišel.
     
    35:53
    V situaci dva na dva si Štetka počkal, až obránce lehne na led a kolem něj přihrával zleva na druhou stranu, kam najížděl Rouha. Jenže ten dostal kotouč nepřesně, takže nemohl zakončovat.
     
    36:25
    Čároví sudí posoudili situaci po pardubickém vyhození z vlastního obranného pásma jako neicingovou. Podle jejich názoru mohli domácí beci ve střední třetině puk hrát.
     
    37:19
    Pardubice se dvakrát dostaly ke střele, ale v obou případech byl jejich pokus zblokován domácí defenzivou.
     
    37:50
    Po kombinaci celého útočného tria byl Rouha sám na vrcholu brankoviště, kde měl chvilku na zakončení, s nímž si ale Suk poradil.
     
    38:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už hostům pozice na vrcholu brankoviště gól přinesla. PAVOL ŠTETKA dostal přihrávku od zadního mantinelu a překonal domácího gólmana. Asistence: Michal Rouha a Vít Kaštánek.
     
    38:40
    Po závaru před Sukem, který puk chytil, znovu trochu vzplály emoce, ale vylučovat se nebude a hráči se rychle uklidnili.
     
    39:20
    Po drobných zmatcích na obou stranách přece jen Piráti dostali puk do středního pásma. Pardubice se následně provinily ofsajdem.
     
    39:51
    Z protiútoku zahrozili i domácí. Šilar se na levém křídle uvolnil, ale přihrávkou před branku nikoho ze spoluhráčů nenašel. Krátce nato mohl po nahození dorážet Vostiňák, ale netrefil puk.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I ve druhé třetině měly více ze hry Pardubice, které přidaly další tři góly a míří tak za vítězstvím. Piráti se převážně brání, jejich útočné pokusy jsou spíše ojedinělé, ovšem i z nich mohli nějaký ten gól vstřelit, jenže ve finální fázi nemají úplně klid na hokejkách. Závěrečná část odstartuje přibližně ve 13:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:51
    Zatím sledujeme pasáž, v níž se nic moc zajímavého neděje. Pardubice mají nahráno, tak nikam nespěchají a Piráti se je snaží obrat o puk.
     
    41:39
    Lehce stojaté vody třetího dějství rozvířil střelou z mezikruží po nahrávce od zadního mantinelu Rouha, ale povyjetý Suk byl připraven. Poté domácí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    42:25
    Kadlc minul u zadního mantinelu Pöschlovo nahození, což dalo Danielu Badinkovi šanci dojet volný puk, ale byl sám a nikoho před brankou neměl.
     
    42:54
    Uvidíme trestné střílení poté, co se hosté dostali do úniku, který zmařil Petrásek sekáním.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Petrásek – 2 min., sekání).
     
    42:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se rozjel FRANTIŠEK FORMÁNEK, který tak útočil na hattrick a dokonal ho poté, co před brankou přibrzdil, rozhýbal Suka a bekhendem poslal puk pod břevno.
     
    44:17
    Na druhé straně prolétl Chábův pokus Kadlcovi skrz lapačku, ale naštěstí pro hosty jen k zadnímu mantinelu.
     
    44:34
    Puk skončil ze středního pásma mimo led, takže se vhazuje u obranné modré čáry Pirátů.
     
    45:13
    Po buly lehce zaváhal na modré jeden z pardubických beků, takže Piráti se dostali do přečíslení tři na dva, které zakončil Šilar ranou z mezikruží do zadního mantinelu. Od něj se puk odrazil obloukem před branku, kde ho při snaze o dorážku netrefil Daniel Badinka.
     
    46:04
    Na druhé straně byl blízko gól Kloz, ale Suk se stihl proti jeho pokusu skluzem přemístit ke své pravé tyči a zastavit kotouč před brankovou čárou.
     
    47:19
    Znovu byl v permanenci Suk, ale tentokrát nebyla situace před jeho bankou tak nebezpečná, takže bez problémů zasáhl.
     
    47:57
    Dominik Badinka viděl, že Vyroubal je za beky, takže bude u puku dříve, čehož využil k nahození z vlastní třetiny za pardubickou branku. Tam domácí o puk na chvíli přišli, le následně si ho u pravého mantinelu našel Svoboda, jehož křížná rána skončila na protějším mantinelu a doputovala na modrou k Cestrovi, jehož střelu Kadlc ukryl v lapačce.
     
    49:36
    Další chomutovský útok táhl Koblížek, jenže na útočné modré neobešel Kubíčka, takže domácí přišli o puk.
     
    50:18
    Pardubice rychle otočily hru a usadily se v útočném pásmu. Na Costovo nahození od modré Suk dobře viděl a schoval ho v lapačce.
     
    50:22
    Hned po buly opět zasahovala Sukova lapačka, která byla i podruhé v krátkém sledu úspěšná.
     
    51:10
    Při chomutovské akci byla Vostiňákova střela přizvednuta mimo pardubickou branku, což následně založilo rychlý pardubický kontr. Na jeho konci dostal Costa přihrávku na osu a postupoval sám na Suka. Zvolil střelu, kterou domácí gólman vyrazil do ochranné sítě.
     
    52:01
    Svoboda našel žabičkou u levé pardubické tyče Vyroubala, který zkusil zakončit, ale následně objel branku, což si Kadlc s vypětím všech sil pohlídal. Po odpískání se Vyroubal ještě postrkával s obráncem, ale nic velkého z toho nevzešlo.
     
    52:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice uspěly na buly a pádily kupředu. DANIEL BURDA vjel po levém křídle do útočného pásma a z levého kruhu trefil přesně místo nad Sukovým bližším ramenem. Asistence: Martin Kubíček a František Formánek.
     
    52:41
    Icing Pirátů.
     
    53:07
    Novotný lehce přibrzdil chomutovskou křižnonu přihrávku ve vlastním obranném pásmu, takže tím nabil Costovi, který z prostoru mezi vrcholy kruhů a modrou čárou trefil jen Sukovu lapačku.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matěj Kloz – 2 min., hrubost).
     
    53:16
    Po strkanici Pöschla s Klozem před domácí brankou se hraje čtyři na čtyři.
     
    54:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Štetka sice nebyl u puku před Sukem dřív než Dominik Badinka, jenže vypíchnutý puk sebral jako první Kubíček, který ho okamžitě distribuoval před branku osamocenému DANIELU BURDOVI, který z první překonal domácího gólmana. Asistence: Martin Kubíček a Pavol Štetka.
     
    55:09
    Před Sukem vznikla mela, při níž ale vstoupil útočící hráč do zapovězeného území, takže Pardubice jsou vykázány do středního pásma.
     
    55:16
    Oba týmy jsou v pěti.
     
    56:13
    Zápas se viditelně už jen dohrává. Domácí napadají pardubickou rozehrávku, ale hosté ve vlastním obranném pásmu nikam nespěchají.
     
    56:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ADAM NEDELKA propálil od modré houštinu těl před Sukem a ještě zvýraznil rozdíl mezi oběma týmy. Asistence: Pavol Štetka a František Formánek.
     
    58:01
    Se začátkem posledních dvou minut třetí třetiny drží Piráti pásmo.
     
    58:11
    Teď se v dobrých pozicích před pardubickou brankou ocitli dva Piráti. Střelu Daniel Badinky z mezikruží vyrazil Kadlc jen k Petráskovi, který pálil z levého kruhu. Hostující gólman však stihl proti domácímu bekovi vyjet a zmenšit mu střelecký úhel, takže Petrásek trefil jen gólmana.
     
    58:59
    Pardubice ještě donutily Suka k dalšímu zákroku.
     
    59:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude Kadlce hodně mrzet, protože přišel o čisté konto z poslední akce zápasu, která na první pohled nevypadala ani příliš nebezpečně. PAVEL ŠUGÁR zvolil mezi kruhy střelu, která Kadlcovi prošla do sítě. Asistence: Dominik Badinka a Martin Pöschl.
     
    Konec zápasu.
     
    Pardubice v závěrečné dějství ještě zvýraznily vedení, když se prosadily čtyřikrát jako v předchozích dvou třetinách. František Formánek zkompletoval z trestného střílení hattrick, čestný úspěch domácích zaznamenal Pavel Šugár, jenž pět vteřin před koncem připravil Maxmiliana Kadlce o čisté konto. Dynamo zapsalo po listopadové reprezentační přestávce už sedmou výhru v řadě při ztrátě jediného bodu, takže drží dlouhou šňůru neporazitelnosti, Piráti naopak podlehli i druhému východočeskému protivníkovi v tomto týdnu a podruhé za sebou padli. (14:03:04)
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 60. Šugár (Dominik Badinka, Pöschl) – 7. Formánek (Štetka, Burda), 25. Costa (Kaštánek, Formánek), 33. Formánek (Štětka, Burda), 39. Štetka (Rouha, Kaštánek), 43. Formánek (TS), 53. Burda (Kubíček, Formánek), 55. Burda (Kubíček, Štetka), 57. Nedelka (Štetka, Formánek)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, J. Janda, Pöschl, Dominik Badinka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Karasanovský, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Vyroubal, Koblížek, Daniel Badinka.
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kašťánek – Štetka, Burda, Rouha, Herčík, Costa, Formánek, Kloz, Novotný, Šťastný, Gromadzki.
    Trenér: Jiří Malinský.

    Rozhodčí: R. Svoboda, Grech – Sýkora, Tichý
    thejrc.org