Jihlava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Zlín – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:8 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:3 (kon.) | Havířov – Plzeň 3:4 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 2:7 (kon.)
Salzburg – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (0:1, 0:3, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 04.12.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude Kadlce hodně mrzet, protože přišel o čisté konto z poslední akce zápasu, která na první pohled nevypadala ani příliš nebezpečně. PAVEL ŠUGÁR zvolil mezi kruhy střelu, která Kadlcovi prošla do sítě. Asistence: Dominik Badinka a Martin Pöschl.
     
    56:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ADAM NEDELKA propálil od modré houštinu těl před Sukem a ještě zvýraznil rozdíl mezi oběma týmy. Asistence: Pavol Štetka a František Formánek.
     
    54:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Štetka sice nebyl u puku před Sukem dřív než Dominik Badinka, jenže vypíchnutý puk sebral jako první Kubíček, který ho okamžitě distribuoval před branku osamocenému DANIELU BURDOVI, který z první překonal domácího gólmana. Asistence: Martin Kubíček a Pavol Štetka.
     
    52:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice uspěly na buly a pádily kupředu. DANIEL BURDA vjel po levém křídle do útočného pásma a z levého kruhu trefil přesně místo nad Sukovým bližším ramenem. Asistence: Martin Kubíček a František Formánek.
     
    42:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se rozjel FRANTIŠEK FORMÁNEK, který tak útočil na hattrick a dokonal ho poté, co před brankou přibrzdil, rozhýbal Suka a bekhendem poslal puk pod břevno.
     
    38:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už hostům pozice na vrcholu brankoviště gól přinesla. PAVOL ŠTETKA dostal přihrávku od zadního mantinelu a překonal domácího gólmana. Asistence: Michal Rouha a Vít Kaštánek.
     
    32:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trochu se opakovala situace jako před prvním pardubickým gólem. FRANTIŠEK FORMÁNEK se prokličkoval před branku, kde si položil gólmana, ale netrefil branku. Jenže hosté následně dostali puk před Suka, kde se nejlépe zorientoval právě Formánek a napodruhé už dostal puk do sítě. Asistence: Pavol Štětka a Daniel Burda.
     
    24:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice nakonec přesilovku těsně před jejím vypršením využily. KALE COSTA dostal na vrchol pravého kruhu přesnou přihrávku, popojel k brance a zamířil přesně do bližší šibenice. Asistence: Vít Kaštánek a František Formánek.
     
    06:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FRANTIŠEK FORMÁNEK si pár chvil po první šanci napravil reputaci, když dostal před branku přesnou přihrávku a bekhendem z pravé strany poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavol Štetka a Daniel Burda.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 60. Šugár (Dominik Badinka, Pöschl) – 7. Formánek (Štetka, Burda), 25. Costa (Kaštánek, Formánek), 33. Formánek (Štětka, Burda), 39. Štetka (Rouha, Kaštánek), 43. Formánek (TS), 53. Burda (Kubíček, Formánek), 55. Burda (Kubíček, Štetka), 57. Nedelka (Štetka, Formánek)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, J. Janda, Pöschl, Dominik Badinka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Karasanovský, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Vyroubal, Koblížek, Daniel Badinka.
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kašťánek – Štetka, Burda, Rouha, Herčík, Costa, Formánek, Kloz, Novotný, Šťastný, Gromadzki.
    Trenér: Jiří Malinský.

    Rozhodčí: R. Svoboda, Grech – Sýkora, Tichý
    bahis siteleri