Jihlava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Zlín – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:8 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:3 (kon.) | Havířov – Plzeň 3:4 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 2:7 (kon.)
Salzburg – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (0:1, 0:3, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 04.12.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude Kadlce hodně mrzet, protože přišel o čisté konto z poslední akce zápasu, která na první pohled nevypadala ani příliš nebezpečně. PAVEL ŠUGÁR zvolil mezi kruhy střelu, která Kadlcovi prošla do sítě. Asistence: Dominik Badinka a Martin Pöschl.
     
    58:11
    Teď se v dobrých pozicích před pardubickou brankou ocitli dva Piráti. Střelu Daniel Badinky z mezikruží vyrazil Kadlc jen k Petráskovi, který pálil z levého kruhu. Hostující gólman však stihl proti domácímu bekovi vyjet a zmenšit mu střelecký úhel, takže Petrásek trefil jen gólmana.
     
    56:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ADAM NEDELKA propálil od modré houštinu těl před Sukem a ještě zvýraznil rozdíl mezi oběma týmy. Asistence: Pavol Štetka a František Formánek.
     
    54:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Štetka sice nebyl u puku před Sukem dřív než Dominik Badinka, jenže vypíchnutý puk sebral jako první Kubíček, který ho okamžitě distribuoval před branku osamocenému DANIELU BURDOVI, který z první překonal domácího gólmana. Asistence: Martin Kubíček a Pavol Štetka.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matěj Kloz – 2 min., hrubost).
     
    52:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice uspěly na buly a pádily kupředu. DANIEL BURDA vjel po levém křídle do útočného pásma a z levého kruhu trefil přesně místo nad Sukovým bližším ramenem. Asistence: Martin Kubíček a František Formánek.
     
    52:01
    Svoboda našel žabičkou u levé pardubické tyče Vyroubala, který zkusil zakončit, ale následně objel branku, což si Kadlc s vypětím všech sil pohlídal. Po odpískání se Vyroubal ještě postrkával s obráncem, ale nic velkého z toho nevzešlo.
     
    51:10
    Při chomutovské akci byla Vostiňákova střela přizvednuta mimo pardubickou branku, což následně založilo rychlý pardubický kontr. Na jeho konci dostal Costa přihrávku na osu a postupoval sám na Suka. Zvolil střelu, kterou domácí gólman vyrazil do ochranné sítě.
     
    46:04
    Na druhé straně byl blízko gól Kloz, ale Suk se stihl proti jeho pokusu skluzem přemístit ke své pravé tyči a zastavit kotouč před brankovou čárou.
     
    42:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se rozjel FRANTIŠEK FORMÁNEK, který tak útočil na hattrick a dokonal ho poté, co před brankou přibrzdil, rozhýbal Suka a bekhendem poslal puk pod břevno.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Petrásek – 2 min., sekání).
     
    42:54
    Uvidíme trestné střílení poté, co se hosté dostali do úniku, který zmařil Petrásek sekáním.
     
    38:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už hostům pozice na vrcholu brankoviště gól přinesla. PAVOL ŠTETKA dostal přihrávku od zadního mantinelu a překonal domácího gólmana. Asistence: Michal Rouha a Vít Kaštánek.
     
    37:50
    Po kombinaci celého útočného tria byl Rouha sám na vrcholu brankoviště, kde měl chvilku na zakončení, s nímž si ale Suk poradil.
     
    32:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trochu se opakovala situace jako před prvním pardubickým gólem. FRANTIŠEK FORMÁNEK se prokličkoval před branku, kde si položil gólmana, ale netrefil branku. Jenže hosté následně dostali puk před Suka, kde se nejlépe zorientoval právě Formánek a napodruhé už dostal puk do sítě. Asistence: Pavol Štětka a Daniel Burda.
     
    25:49
    Rouha si najel před branku na osu, kam dostal přesnou přihrávku od levého mantinelu z hole Costy, ale z první skulinu mezi Sukovými betony nenašel.
     
    24:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice nakonec přesilovku těsně před jejím vypršením využily. KALE COSTA dostal na vrchol pravého kruhu přesnou přihrávku, popojel k brance a zamířil přesně do bližší šibenice. Asistence: Vít Kaštánek a František Formánek.
     
    22:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    20:09
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (František Formánek – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání).
     
    19:27
    Pardubice vyhrály buly a z protiútoku mohl zvýšit jejich náskok Šťastný. Byl však na levé straně hodně v úhlu, takže jen nahazoval na odkrytou branku Pirátů. Suk se dobře přesunul a pohlídal si, aby si kotouč nesrazil do vlastní branky. Následně Chomutov vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Martin Kubíček – 2 min., vražení na mantinel).
     
    06:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FRANTIŠEK FORMÁNEK si pár chvil po první šanci napravil reputaci, když dostal před branku přesnou přihrávku a bekhendem z pravé strany poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavol Štetka a Daniel Burda.
     
    05:55
    Formánek dostal přihrávku od zadního mantinelu, ale z mezikruží pálil jen do Suka.
     
    00:51
    Východočeši sice hned po buly museli začít akci až u vlastní branky, ale dostali se do přečíslení, v němž Štetka posunul zleva doprava Burdovi, který ale na Suka nevyzrál. Piráti zblokovali následnou střelu a vyrazili na zteč. Akci zakončila skrumáž před Kadlcem, v níž se nikdo z chomutovských ke gólové dorážce neprodral.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 60. Šugár (Dominik Badinka, Pöschl) – 7. Formánek (Štetka, Burda), 25. Costa (Kaštánek, Formánek), 33. Formánek (Štětka, Burda), 39. Štetka (Rouha, Kaštánek), 43. Formánek (TS), 53. Burda (Kubíček, Formánek), 55. Burda (Kubíček, Štetka), 57. Nedelka (Štetka, Formánek)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, J. Janda, Pöschl, Dominik Badinka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Karasanovský, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Vyroubal, Koblížek, Daniel Badinka.
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Borovička) – Hebek, Kubíček, Nedelka, Tvrdík, Chabada, Koudelka, Kašťánek – Štetka, Burda, Rouha, Herčík, Costa, Formánek, Kloz, Novotný, Šťastný, Gromadzki.
    Trenér: Jiří Malinský.

    Rozhodčí: R. Svoboda, Grech – Sýkora, Tichý
    thejrc.org