Bílina – Nová Paka 6:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Kometa Brno B 4:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 2:1 (1:0 po s.n.)
Příbram – Cheb 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:2 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Děčín – Hronov 6:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 4:6 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 04.12.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí závěr jako hrom, kotouč krátce po buly před Chaloupkou rozvlnil síť hostující klece! Pod dost možná vítěznou branku Kobry se čtyřicet jedna sekund před koncem podepisuje MAREK RYZÁK – 3:2! Asistence: Filip Hlinka, Dominik Šteiner.
     
    53:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na jihu Prahy ještě není hotovo, domácí nakonec přesilovku přeci jen využívají a šest a půl minuty před koncem máme znovu vyrovnáno! Puk po střele Sebastiana Jandy poskakoval v brankovišti, odkud jej z posledních sil do sítě doklepl FILIP HLINKA – 2:2! Asistence: Sebastian Janda, Dominik Novák.
     
    31:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rozložili branickou obranu a otáčí skóre utkání! Po několika slušných šancích se o slovo přihlásil Jakub Čejka, jehož odraženou střelu z mezikruží za Sochůrka doklepl JAN BULÍN – 1:2! Asistence: Jakub Čejka, Tomáš Mlynář.
     
    19:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Naprosto zoufalá branická přesilovka končí inkasovaným gólem, tak tohle Pražané vůbec nezvládli! Bruslaři se totiž dostali do hodně málo vídaného přečíslení tři na nikoho, přičemž po krátké sérii přihrávek před brankovištěm puk za bezmocného Sochůrka uklidil VOJTĚCH HOLENDA – 1:1! Asistence: Jan Bulín, Jan Klodner.
     
    07:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané jsou zatím na ledě jasně lepším celkem a na konci osmé minuty se jim převahu daří přetavit v úvodní trefu utkání! Jako první se v zápase prosazuje RICHARD MUCHA, který se protáhl k brankovišti a z pozice před levou tyči prošťouchl puk do klece skrz úzkou škvíru mezi gólmanem a konstrukcí svatyně – 1:0! Asistence: Martin Petrák, Václav Zídek.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Mucha (Petrák, Zídek), 54. Hlinka (Janda, Novák), 60. Ryzák (Hlinka, Šteiner) – 20. Holenda (Bulín, Klodner), 32. Bulín (Čejka, Mlynář)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Iliev) – Šteiner (A), Ženíšek, Knesl, Pelant, Holý, Ryzák, Janda – Zídek, Šťastný, Tondr, Janča, Mucha, Heldák, Novák, Bříška (C), Petrák, Hlinka.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Klodner, Nepokoj, Dudycha, Benák, Kliment (A), Čermák – Holenda, Mlynář, Tecl, Čejka, Bulín, Voříšek, Kalač, Ludvík, Kuchta (C), Semirád, Ludvík (A), Košťál.
    Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Bernat – Juránek, Štěpánek.

    Diváci: 74
    thejrc.org