Bílina – Nová Paka 6:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Kometa Brno B 4:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 2:1 (1:0 po s.n.)
Příbram – Cheb 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:2 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Děčín – Hronov 6:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 4:6 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 04.12.2021, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí závěr jako hrom, kotouč krátce po buly před Chaloupkou rozvlnil síť hostující klece! Pod dost možná vítěznou branku Kobry se čtyřicet jedna sekund před koncem podepisuje MAREK RYZÁK – 3:2! Asistence: Filip Hlinka, Dominik Šteiner.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Šťastný se dostal do přečíslení s Novákem, přičemž první jmenovaný následně nastřelil jen beton položeného hostujícího gólmana!
     
    56:33
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:33
    Domácí se ale do plného počtu jen tak nevrátí, Aleš Knesl (KOB) je totiž potrestán za faul loktem.
     
    54:37
    Komplikace pro Kobru. Tomáš Šťastný (KOB) v zápalu boje za Chaloupkem zasáhl Klodnera holí do obličeje a na dvě minuty opouští kluziště.
     
    53:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na jihu Prahy ještě není hotovo, domácí nakonec přesilovku přeci jen využívají a šest a půl minuty před koncem máme znovu vyrovnáno! Puk po střele Sebastiana Jandy poskakoval v brankovišti, odkud jej z posledních sil do sítě doklepl FILIP HLINKA – 2:2! Asistence: Sebastian Janda, Dominik Novák.
     
    52:51
    Hosté se při početní nevýhodě znovu dostali do nebezpečného přečíslení, tentokrát dva na nikoho! Zakončující hráč ale trefil jen Sochůrkovu výstroj!
     
    51:42
    Početní výhody se nyní ujmou pro změnu zase domácí, střelec první hostující branky Vojtěch Holenda (HBR) je vykázán z hrací plochy za sekání.
     
    49:49
    Chaloupek se odvážně rozhodl vyjet rozehrát vyhozený puk z kruhu zpět dopředu, což se mu málem vymstilo! Pryž totiž naservíroval na hokejku útočícímu Šťastnému, který si jej ale nezvládl zpracovat!
     
    49:22
    Brod dostává šanci si pojistit náskok. Domácí totiž špatně střídali, menší trest za příliš mnoho hráčů jede na trestnou odsedět Kristián Ženíšek (KOB).
     
    42:33
    Chaloupek prožívá nepříjemné chvíle a musí se hodně otáčet, aby všechny projektily dravě hrajících domácích hráčů zvládl zneškodnit!
     
    41:25
    Domácí kanonýr se nyní dostal do ideální pozice pro zakončení, z hranice brankoviště ale přestřelil! Velká škoda pro domácí.
     
    39:50
    Deset sekund před sirénou se na trestnou odebírá Jan Klodner (HBR), sudí ho tam poslali za podrážení.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    31:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rozložili branickou obranu a otáčí skóre utkání! Po několika slušných šancích se o slovo přihlásil Jakub Čejka, jehož odraženou střelu z mezikruží za Sochůrka doklepl JAN BULÍN – 1:2! Asistence: Jakub Čejka, Tomáš Mlynář.
     
    29:05
    Dominik Šteiner se dostal do úniku, na poslední chvíli jej ale dostihli dva protihráči a nedovolili mu Chaloupka pořádně ohrozit!
     
    27:27
    Početní výhoda neměla dlouhého trvání, za podrážení je rovněž trestán Marek Ryzák (KOB).
     
    26:56
    Michal Kliment (HBR) je vyloučen za podrážení. Domácí jistě doufají, že se jim tahle přesilovka vyvede o poznání víc než ta první, během které inkasovali.
     
    19:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Naprosto zoufalá branická přesilovka končí inkasovaným gólem, tak tohle Pražané vůbec nezvládli! Bruslaři se totiž dostali do hodně málo vídaného přečíslení tři na nikoho, přičemž po krátké sérii přihrávek před brankovištěm puk za bezmocného Sochůrka uklidil VOJTĚCH HOLENDA – 1:1! Asistence: Jan Bulín, Jan Klodner.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:01
    Kobra uzavře první třetinu přesilovkou, Luboš Voříšek (HBR) je trestán za nedovolené bránění.
     
    12:25
    Za Chaloupkem podruhé zazvonila tyč, tentokrát jí z pravé strany nastřelil Filip Hlinka!
     
    07:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané jsou zatím na ledě jasně lepším celkem a na konci osmé minuty se jim převahu daří přetavit v úvodní trefu utkání! Jako první se v zápase prosazuje RICHARD MUCHA, který se protáhl k brankovišti a z pozice před levou tyči prošťouchl puk do klece skrz úzkou škvíru mezi gólmanem a konstrukcí svatyně – 1:0! Asistence: Martin Petrák, Václav Zídek.
     
    05:56
    Od úvodního gólu nás dělily jen milimetry, Dominik Šteiner z modré čáry nastřelil tyčku!
     
    05:24
    Před brankovištěm byl úplně sám Tondr, který ale nezvládl zachytit Bříškovu přihrávku z kruhu! Puk jen projel kolem jeho hole!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Mucha (Petrák, Zídek), 54. Hlinka (Janda, Novák), 60. Ryzák (Hlinka, Šteiner) – 20. Holenda (Bulín, Klodner), 32. Bulín (Čejka, Mlynář)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Iliev) – Šteiner (A), Ženíšek, Knesl, Pelant, Holý, Ryzák, Janda – Zídek, Šťastný, Tondr, Janča, Mucha, Heldák, Novák, Bříška (C), Petrák, Hlinka.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Klodner, Nepokoj, Dudycha, Benák, Kliment (A), Čermák – Holenda, Mlynář, Tecl, Čejka, Bulín, Voříšek, Kalač, Ludvík, Kuchta (C), Semirád, Ludvík (A), Košťál.
    Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Bernat – Juránek, Štěpánek.

    Diváci: 74
    thejrc.org