Rayo Vallecano – Espanyol 1:0 (kon.) | Elche – Cádiz 3:1 (kon.) | Levante – Osasuna 0:0 (kon.)
Celta Vigo – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Levante UD
0:0 (0:0)
CA Osasuna
Neděle 05.12.2021, 18:30 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Levante nakonec remizovalo s Osasunou bez branek. Po opatrné první půli Levante ve druhém poločase o něco zvýšilo svou aktivitu, ale stále se nedostávalo do šancí. Tu největší měl po rohovém kopu Campaňa, ale jeho hlavičku Herrera zneškodnil. Na opačné straně hrozil Moncayola, ale ani on nemířil přesně. (20:22:31)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Levante v závěru utkání zahrávalo přímý kop. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, nicméně pozorná defenziva Osasuny si poradila.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Manu Sánchez, přichází Cote.
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jon Moncayola, přichází Oier.
     
    89
    Aktivní Soldado z levé strany poslal zajímavý centr na malé vápno, ale na jeho krásnou pobídku nikdo v dresu Levante o kousek nedosáhl.
     
    87
    Barja poslal přihrávku za obranu soupeře, nicméně jeho průnika pobídka skončila v zámezí. Opatrný duel pokračuje i v závěru.
     
    86
    Osasuna zahrávala rohový kop. Do zakončení hlavou se dostal Martínez, jehož hlavička skončila blokem obránce.
     
    84
    Aktivní Roberto Soldado se hnal za další přihrávkou do pokutového území, ale tentokrát si míč před obráncem nedokázal pohlídat.
     
    83
    José Campaña se ujal rozehrávky přímého kopu z levé strany. Jeho pobídka se snesla na malé vápno, ale defenziva soupeře si věděla rady.
     
    82
    Roberto Soldado si při zpracování dloubáčku na polovinu soupeře pomohl rukou přímo před očima rozhodčího. Sudí hru přerušil.
     
    81
    Osasuna je v závěru utkání o něco aktivnější, ale stále nemůže najít recept na dobře hrající defenzivu Levante. Domácí brání výborně.
     
    79
    Jon Moncayola natáhl ke střele zpoza velkého vápna a jeho prudká rána prolétla těsně vedle levé tyčky domácího mužstva!
     
    78
    Osasuna se po delší době usadila kolem velkého vápna soupeře, ale akce hostů skončila nepřesnou přihrávkou na značku pokutového kopu.
     
    77
    Jon Moncayola uspěl v souboji na pravé straně a pod tlakem si pomohl malou domů. Osasuna kombinuje s míčem na kopačkách v zadních řadách.
     
    76
    Domácí celek zaútočil po pravé straně, ale vysoký centr přiletěl na malé vápno, kam si pro míč dokráčel připravený gólman.
     
    75
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, ale José Campaña hlavičkoval do rukavic brankáře!
     
    74
    Domácí brankář opět pomohl spoluhráčům se zrychlením rozehrávky. Jeho nákop sklepl na spoluhráče Soldado a Levante se znovu tlačí vpřed.
     
    73
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Javier Martínez.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   36. Radoja (LVN), 45. De Frutos (LVN) – 56. N. Vidal (OSS), 70. Brašanac (OSS)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
    Levante UD: Cárdenas – Son, Mustafi, Vezo, C. Clerc – Pepelu (68. E. Bardhi), Radoja (59. Malsa), Campaña – De Frutos, Martí (68. Soldado), Morales.
    Náhradníci: Aitor Fernández – E. Bardhi, Cantero, Coke, Ó. Duarte, Franquesa, Goméz, Malsa, Martínez, Soldado, Pier, N. Vukčević.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, U. García, D. García, Cruz, M. Sánchez (90. Cote) – Moncayola (90. Oier), Torró, Brašanac (73. J. Martínez) – Budimir (63. R. García), E. Ávila (62. Barja).
    Náhradníci: Martínez, Ramos – Areso, Barbero, Barja, Cote, R. García, J. Martínez, Ontiveros, Oier, I. Pérez, R. Torres.
    thejrc.org